218

един

преди 4 години

и не всеки присъстващ е наркоман

217

един

преди 4 години

това е текнивала на Шкорпиловци 2015 ако не ги бяхте изгонили 2018 това можеби нямаше да се случи https://youtube/watch?v=RXj3QGvEWaI

216

Мислещ

преди 4 години

При първоначалната проверка по тялото нямало никакви следи от насилие. После аутопсията показала, че той се е обесил, а вече след като издъхнал тялото натежало на клона и се строполило на земята!! Тялото намерено,направен първоначален оглед, и ако имаше въже е ясна смъртта, тогава защо е направена аутопсия.Това щеше да има смисъл при липса на въже! Въпрос тогава-къде е въжето и кой го е взел! Явно: "Има нещо гнило в Дания"...!!

215

Анонимен

преди 4 години

Сега пише, че е звучал много неадекватно като се обадил и помислил баща си за лелея си, бил се самоубил и обесил. Ако това е така как като го намериха нямаше следи от насилие и примка на врата. Най ме е яд на бащата, ами обадил му се е в 4 сутринта, звучал е крайно неадекватен, имало силна музика, ами подай сигнал на полиция и линейка и тръгни и ти. Сега щеше да е живо момчето и задържани щеше да има.

214

Дгдадг

преди 4 години

По последни данни се е обесил. Наистина жалко за проваления живот.

213

Анонимен

преди 4 години

гъбки

212

Тео

преди 4 години

Много е жалко, когато толкова млад живот угасне! Но нещо не се връзва - чувала се силна музика, а той не знаел къде се намира! Ами явно е бил на партито! Но лоши комбинации най-вероятно са спомогнали това да се случи! Най-смъртоносно е екстази-алкохол-ред бул! Дали, какво ... не се знае! Само мога да кажа - пазете себе си и околните! Втори шанс няма! Съболезнования на близките!

211

Натопорчев

преди 4 години

Надрусана та грей-дружина, не могли да разберат, кой се е изгубил.... Жалко за момчето!

210

tekno dajjal

преди 4 години

Ходя на тая нарко оргия от 2003, тогава тия некъпаните кирливци с камионите доидоха за пръв път, състоя се на едно езеро до Черноморец. Следващите 5 години бяхме на Варвара, там ви е бедна фантазията за какви мащаби ставаше дума, първите години ЛСД имаше наистина, с течение на времето дрогата стана все по-незнайна и експериментална, research chemicals тюрлю гювеч. Ако някой го интересува мога да ги насоча кой да търсят, бг организаторите са лесни за откриване.

209

Така е ..

преди 4 години

Никой не знае какво точно е станало , ама безсмислени коментари бол.

208

Анонимен

преди 4 години

Няма значение.Този фест не е техно, а сай транс и е практика да се смесва лсд с различни опияти, гъби, мдма и каквото друго си помислите. На техно се взема само синтетика, а тя не те праща из горите да не знаеш кво става. Досущ си е е като хипарска сбирка и има се получава приличен фест, ако няма заблудени типове, които не знаят какво и колко вземат. Жалко за момчето, но явно е имал гаден трип.

207

До 228

преди 4 години

Ой милият, ти си имал много прости нужди....Книжки четеш ли или още сричаш на буквара.

206

Junglevoodoo

преди 4 години

До Анонимен 189най-накрая правилния отговор, тия *** там си мислят че им дават мдма а тва са евтини китайски синтетики тип bath salts , mephedrone и още бог знае кво, виждал съм ги с о4ите си точно тия от тая тайна сбирка на плажа на шкорпиловци на сутринта ... олемале филм на ужасите, взимам лсд от 20 години редовно, такава грозотия никога не е било ...

205

Анонимен

преди 4 години

До Митко Банцера "Който е безгрешен пръв да хвърли камък по грешника..."Аз хвърлям камък. Пуша цигари, пия алкохол/но никога да не знам къде съм и кой съм/и ч...ам малки к..ви. Ходя на работа и на месец плащам 600 лв данъци на държавата.Не се чудя какво да права по цял ден и от скука да е друсам, не вкарвам държавата в разход да ме издирва само защото съм ла.но а искам да се правя на голям пич.

204

АК-47

преди 4 години

Алкохолът и наркотиците никому не прощават...

203

дедо Ташунко

преди 4 години

Жалко за момчето, твърде рано си е отишло от този свят. Съболезнования за родителите. Мили хора, имайте респект пред това рано отишло си от живота момченце.

202

Анонимен

преди 4 години

Вярвайте на медиите те почти всички на Пеевски.. А от наркотиците основно лапат политици и ченгета

201

ддд

преди 4 години

''говорил по телефона със сина си, като се е чувала силна музика. Иван Йорданов успял да каже на баща си, че се е изгубил''Ако се чува силна музика, не значи ли че е бил точно там - на партито. Как така се е изгубил ?

200

Анонимен

преди 4 години

Я стига - този "младеж" е на близо 30 години. Съвсем съзнателно е правил това,което е правил и хич не му е виновно обществото. Като е имал толкова акъл да звънне на "тате", защо не е имал акъл да звънне на 112? Защото на 30 години, вероятно още мама му пере гащите, а той е големият надрусан мъжага!

199

Горан

преди 4 години

До Анонимен 217:Аз нямам нищо против горските месности, даже много ги харесвам! Ходя си по рок концерти и си се кефя! Да, бих искал да прекарвам повече време на открито сред природата, но това няма нищо общо с техно-музиката! Като цяло на нищо не стъпващи хейтърски разсъждения са твоите, особено в частта си, какво заслужавам, или не! Не ти определяш това, нито има как да го определяш! Не се изказвай, като някаква си инстанция, като нищо не знаеш!