138

Анонимен

преди 4 години

А и тука пишат някви отвратително дебели лелки , дето са закачени към бургерите и са с 5 болести наведнъж и си го ползват като оправдание -" болна съм от 10 неща , затова съм дебела "

137

evil

преди 4 години

Идете на метъл концерт да видите озверели ириси излизащи от погото... a dali?

136

Гoшу

преди 4 години

Не трябва да се смесва дрога с алкохол или алкохол с хапчета-транквиланти. Аз веднъж изпих за един следобед 1 литър водка и един блистер Ксанакс - 10 броя...След това ми се губеше цял един ден и не знаех къде и какво съм правил в този ден

135

Анонимен

преди 4 години

Затова легализация на всичката дрога и да се купува от лицензирани дрогерии , ама на мафията не и се плаща ДДС . Няма значение кой продава - клиента ,ако е решил да си пазарува все ще си намери. И на цигарите пише , че убиват ,ама ги купуваме като луди нали :)

134

Анонимен

преди 4 години

Всеки прежиявва трудни моменти - напуска те гаджето, умира близък човек, оставаш без работа и т.н. В такъв момент трудно се издържа без някаква упойка.Когато се взема упойка дали ще се върне гаджето,дали ще възкръсне близкия човек,дали ще си намериш работа?Неееее.Гадже ще си намерите друго,работа също а болката от загубата на близък ще си остане докато сте живи.Така че нито упойката нито алкохола ще помогнат в каквато и ситуация да попаднете.Тогава е най-добре да сте с бистър ум.

133

Анонимен

преди 4 години

Най-нелепото е всеки да свързва музиката с наркотиците. Като кажеш електронна музика и другия си мисли, тоя е наркоман.... Идете в студентски град да видите чалганизираните *** на какво се правят.. Идете на метъл концерт да видите озверели ириси излизащи от погото... Идете на черно парти да видите опушени бавнодвижещи се с кървясали очи...

132

Анонимен

преди 4 години

Поредният предрусал... на мама момчето корав наркоман.. вземете урина от децата си и я носете.. ще се учудите колко вида дрога ще откриете във вашето писано яйце гордостта на мама и тати най умното дите!

131

Анонимен

преди 4 години

Пак големите моралисти. "тайно" било партито, наркотици, не знам си какво.Пийте си домашната ракия и се трепете с колите.

130

Реалист

преди 4 години

Дрогата не прощава на никого. Свръхдозата си казва своята дума, с техномузика, сигурно и малко алкохол, става неочаквано добра комбинация.По повод че никоя държава не е победила наркоразпространението, да но това е така защото висши държавни чиновници, политици, полицаи и т.н. си пълнят тайните ласички с наркопари. И това не е само тука, това е в цял свят. Дрогата и управата на държавата, вървят ръка за ръка.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Съгласен съм донякъде, обаче повечето хора които познавам опитват но не са зависими.Естествено имам познати които всеки ден употребяват и са зарибени вече.Въпреки че са зависими, когато са почвали са знаели рисковете.Аз специално съм взимал но не редовно, защото знам последствията.

128

Анонимен

преди 4 години

Всъщност наркотиците са дотолкова опасни, доколкото е и обезумялата шумна тълпа. Лесно се разбира в такива моменти колко струва човешкия живот. Не знам с какви хора е отишъл там, но в един момент отделния индивид остава буквално захвърлен сред калабалъка и данданията. Нямало е никой там, който да държи и да се застъпи за него.

127

Наблюдател

преди 4 години

Хора, вместо да ходите по нощите на съмнителни места със съмнителни хора ,създайте семейство. Четете детски приказки на децата си и заспивайте с тях, гледайте ги обичайте се и бъдете по-добри! За съжаление този младеж е поредния нелепо загубен демографски потенциал. Тъжно. Въпрос на личен избор, всеки си носи последствията от взетите решения. Бог да го прости починалия, съболезнования на близките!

126

Анонимен

преди 4 години

Вместо рекламни билбордове, министерството на здравеопазването да вземе да слага такива като този по тях и съсипаните им семейства, да видят дрогарите какво си причиняват и какво причиняват на майките си. Ако и това не ги трогва и не търсят промяна, съжалявам ама то тогава са поели по правилния път

125

Радо

преди 4 години

Свръх доза...

124

Абе

преди 4 години

Как може толкова дни да се търси в района, да е прекратено търсенето и после да го намира случаен човек там, където са търсили.Аз ви писах вчера, че или са го закопали или са го изкарали с кола. Видели са, че е зле, но ги е страх да го закарат на лекар. Както е в безсъзнание го затрупват набързо с найлони картони и каквото има под ръка и заминават и уж нищо не знаят. Не са го намерили защото тялото е било скрито но след една седмица човека го е намерил по миризмата защото не е бил дълбоко.

123

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости!

122

Реалист

преди 4 години

Адски отблъскващи и дразнещи индивиди,с техните тайни партита и скъпоценните им наркотици.Не мога да изпитвам някаква симпатия към такива ***,които се чудят как да се надрусат и напият,защото живота им е тотално безмислен.Тези само завличат други с тях и нямат полза да съществуват.П.с - на 28 съм.

121

Анонимен

преди 4 години

До ПрисъдаНедей съди толкова строго.Както сам знаеш никоя държава в света не е победила наркоразпространението.Всеки си има глава на раменете и си решава за себе си.

120

антиджендар

преди 4 години

До 155 ПрисъдаМного правилно. това е пътят на наркозависимите соросксигендари. Без тях светът ще бъде едно по добро място за живот

119

Анонимен

преди 4 години

Пише, че е намерен от случаен човек от селото. Как може толкова дни да се търси в района, да е прекратено търсенето и после да го намира случаен човек там, където са търсили.