171

Анонимен

преди 4 години

да пуснете статия, че и управляващите ни са тройкаджий.

170

Анонимен

преди 4 години

БЯХ 5 ГОДИНИ УЧИТЕЛ ПОСТЪПИХ С ГОЛЯМА ЛЮБОВ НО РУГАТНИТЕ И ПСУВНИТЕ С КОИТО БЯХ ЗАСИПАН ОТ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ МЕ НАКАРАХА ЗАВИНАГИ ДА ЗАБРАВЯ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ ПО ДО БРЕ МИНЬОР В УРАНОВИТЕ МИНИ ОТКОЛКОТО УЧИТЕЛ ШАНСОВЕТЕ ДА ОЦЕЛЕЕШ ЗДРАВОСЛОВНО В ПЪТИ СА ПО ДОБРИ КАТО МИНЬОР

169

ХА ХА ХА

преди 4 години

В моето училище има двама доктори. Само за титлата получават 120 лева повече. Голямо падение-единия доктор беше възмутен, че толкова години е учил, а сега трябва да пази две деца със СОП като санитар в психодиспансер.

168

АХАХАХАХАХ

преди 4 години

Е, и? Какво като са неграмотни? И в Бразилия има много неграмотни, но ни победиха на волейбол, а пък в Африка даже са още по неграмотни...

167

ИНЖ.

преди 4 години

НАРОЧНО СЕ ВНУШАВА НАПОИТЕЛНО НА НАСЕЛЕНИЕТО НЯКОЛКО ТЕЗИ ЧРЕЗ ПОСТОЯННО ВЪТРЕНЕ ПО МЕДИИТЕ - НЯМА КАДР И Т.Н НОМЕРЪТ Е ДА СЕ ЮРНАТ БАЛЪЦИ В ТЕЗИ СПЕЦИАЛНОСТИ ДА РАБОТЯТ ЗА БЕЗ ПАРИ. ТАКА Е И ЗА ИНЖЕНЕРИ И ДОКТОРИ, ЗА КОИТО ВСЕКИДНЕВНО СЕ ПИШЕ, ЧЕ НЕ ДОСТИГАЛИ. БАЛДЪЗА МИ СИ ТЪРСИ РАБОТА В РУСЕНСКО, НЕ В РУСЕ, КЪДЕТО Е ИЗКЛЮЧЕНО, РАБОТА КАТО МАТЕМАТИК , И НЕ МОЖА ДА НАМЕРИ! ПИШЕТЕ ЛЪЖИ, ФЕЙК ПО МОДЕРНОУ!

166

ДА

преди 4 години

ВЪРТИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ 6-7 МАТЕРИАЛА ОТ ГОДИНИ, УЖ НОВИНИ! ПОВТАРЯТЕ ГИ ВЕЧЕ ВСЯКА СЕДМИЦА!

165

вв

преди 4 години

До Инж.журталисТ

164

АА

преди 4 години

Хора с квалификации за учители - химици, математици и други, са заети с други професии. Учителската професия е много девалвирала, не само заради заплащането, но и заради обезценяването й. За трите месеца, през които бях даскал, трябваше да търпя поведението не само на учениците, но и на някои от родителите. Най-изискващите родители са на деца без големи възможности, но и проблемни в същото време. Учител е по-зле от сервитьор, защото трябва да прислужваш на хора, които са под твоето ниво.

163

AA

преди 4 години

Имам квалификация за учител, но не бих работила това. Опитах 3 месеца като учител и се отказах. Възпитанието на някои родители е под всякаква критика и не смятам, че съм длъжна да търпя поведението на асоциални типове. Наблюденията ми са, че тепърва в училищата ще работи все по-некомпетентен персонал поради условията в България. Един човек, който има възможности, ще намери и другаде работа.

162

Waffen SS

преди 4 години

Ако осъдените от народният съд са били като тези в момента и като другите управлявали България през последните 30 години,се чудя защо толкова малко са разстреляните

161

Анонимен

преди 4 години

Ехееее, ами те същите ни управляват.

160

реалист

преди 4 години

Вижте само кой е начело на държавата ни вече 10 години-полуграмотен *** с елементарна обща култура и никакво възпитание.Станал пожарникар ,защото не му стигнал бала за милиционер.Най-близкия му до вчера човек и втори в държавата-задочник от ВИФ ,влязъл по втория начин без трудов стаж.Държавата ни се управлява от невежи и неграмотни хора.За какво образование става въпрос?Имаме 57 ВУЗ-а , а в Русия са 53.Всеки неудачник развява по 2-3 кухи дипломи.Жалка работа.

159

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 165Какво се опитваш да намекнеш- че всички сервитьорки са леки жени ли? Или щом е била сервитьорка, повече не може да бъде учителка?В кой век живееш? Какво се ровиш в личния живот на хората?Че и не те е срам да го пишеш по форумите!

158

Анонимен

преди 4 години

Без култура и образование държавата изчезва - бавно, мъчително, но гарантирано!!!!!!

157

Да бе да!

преди 4 години

Не е верно нищо от това, което пишете. Става се учител с много връзки и корупция. Директорите назначават само свои хора, никой не гледа дали са грамотни или подготвени. Стига да имаш пари и връзки си уреждаш учителско място, за да получаваш незаслужено висока заплата и да работиш по половин ден с отпуска по 56 дни годишно!

156

До анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с това, което казвате. Но те отдавна са във бранша на шоуто, веселбите, нощния живот, отдавна са забравили методити и всичко каквота са учили. повярвайте ми, виждам поведението им и знам, че нищо няма да се получи. Вече го виждат и родетелите и има брожение.

155

Бог да пази България

преди 4 години

Щом се докарахме до тук НЕГРАМОТНИЦИ да обучават бъдещите поколения значи работата е много дебела! Не съм комунист, русофил, русофоб, американофил и тем подобни нито ме интересува политиката! Мисля, че в момента се извършва по голямо унищожение на всички ценности които дори по времето на турското робство са били запазени и съхранени! За има няма 29 години България е доведена до пълна некадърност, пошлост и неграмотност! Сами се затриваме като народ а пУлИтицитИ само добавят катализатор ....

154

Анонимен

преди 4 години

До запознатПреди 15-20 год. образованието беше на съвсем друго ниво, в сравнение със сега. Тия учителки имат много повече знания, отколкото новите, може да бъдеш сигурен.

153

запознат

преди 4 години

В гр. Шумен всички барманки и сервитьорки изведнъж се сетиха, че преди 15,20 години са завършили шуменския университет и се втурнаха да стават учители. И сега всички училища са пълни точно с такива учители-отдавна забравили какво са учили, нямат маниер на учители, свободно поведение, самите те недисциплинирани, фриволни и още каквото се сетите. Затова Шумен ще е на последно място при външното оценяване. А, имаме и колежка, която има снимка, че е играла на пилон, няма лошо, ща каже някой.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 159Конкурсите са проформа. Да не мислиш, че има състезателност на знанията и уменията при конкурса?! Конкурсите са предварително "спечелени" от правилния(наш) човек още преди провеждането.Атестациите, които готвят, пак ще са проформа. Ще чистят едни хора, ще назначават на тяхното място други(наши) хора. Докато начело на Образованието са комунисти, нещата няма да се оправят.