11

няма лошо

преди 4 години

Тъкмо най-после ще се образоват.

10

ЧЕСТИТА ЛУДНИЦА

преди 4 години

Ама за какво да ги учат,те пак ще си гласуват за чалгата герб и Слави Трифонов! Така става като всичко е на самотек,оставят се разни мух льовци и *** за директори.Няма ли дисциплина ,ред от служителите КАК очаквате същото от учениците?Розовите социално слаби не ги закачат че не ходят на даскало,те са само бройка за класове .Ще става и по зле ,като остареят поколенията родени през 90те и средата на 90те тогава ше видите ДЕБЕЛИЯТ,НО ЩЕ Е КЪСНО! И розовите като се множат става супер,нали?

9

Заблуден

преди 4 години

Защо журналистите не направят една справка колко учители са напуснали 55 СУ Петко Кравелов, след като директор стана Таня Иванчева. Половината й персонал се разбяга заради отвратително отношение и условия на труд.

8

пери

преди 4 години

Ефектът на бумеранга вече се вижда. Така е като въведоха делегирани бюджети и другите глупости на Даниел Вълчев от 2007 година. И най-вече политиката на мон да се пишат незаслужени тройки, да няма повтарящи и всички на всяка цена да взема диплома. Узаконяването на неграмотността ще дава все повече дефекти.

7

Родител и учител

преди 4 години

И какъвто да е преподавателя всичко се постига в частните уроци. В клас трябва да се обърне внимание на изоставащите ученици , за да може класа да върви като цяло. Такова е българското образование още от соца и продължава да бъде така.

6

До Даскал Пандо

преди 4 години

Така правим... ,че доста често на 'даскалите' като им видя писанията и ме заболява главата. Иначе проблема е в големите градове където така или иначе има глад за кадри. И аз пускам по няколко пъти обява да си намеря служител. Имам приятелка от малък град и си каза - станах учител за да не работя...

5

Lan

преди 4 години

:) Е, що да не може архитект да преподава математика? :)Може и по-добре да се справя от някои уж педагози!

4

Даскал Пандо

преди 4 години

Учете си ги сами !!! Нали бяхте много умни и все завиждахте на учителите за парите и отпуските...

3

Анонимен

преди 4 години

натискат се ама като застанат в класната стая и има само индианци ще ги питам

2

Бай Евстати

преди 4 години

ЕммммТака е като се изгонят младите и образованите

1

опетков

преди 4 години

"Млади специалисти" е някакъв оксиморон, също като "дървено желязо".