102

Анонимен

преди 4 години

До До 104Тази зелена секта продължава да не ми е много ясно като реална структура. По-скоро твоите изказвания са в черно и бяло, промивка на мозъка на лековерните.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105Ами те са някакъв компромисен вариант. Иначе би трябвало да е ясно, че изходът е в намаляване на потреблението на енергия като цяло. Другият вариант е атомната енергия.

100

До 104

преди 4 години

Да зелената секта е наследник на католическата църква, защото ползва тяхното ноу-хау, даже си имат и инквизиция, такива промити мозъчета като теб, които отричат всичко в разрез с правата вяра.

99

Анонимен

преди 4 години

До БПФМного е важно да се знае, че на фотоволтаиците и ветрогенераторите не може да разчита, като цяло те са една гигантска глупост, нямаща нищо общо със здравия разум. Ел. енергията е много специфичен продукт, защото той не може да се складира, а модерните секта-хипи ВЕИ-та не могат да работят 24/7, тоест когато те не работят, някой трябва да компенсира и за да поддържа напрежението в мрежата, тоест тяхното съществуване е абсолютно необосновано, една голяма лъжа.

98

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТочно така. Как досега не съм се сетил! Зелените са наследници на католическата църква!А евреите, които плащат, как се вписват в тази картинка?

97

Анонимен

преди 4 години

До БПФМного си прав за всичко, но зелената секта не иска и да чуе, тя се стреми да промива мозъци и така да трупа власт, нещо което католическата църква е правила с векове. Решения има много, действително водораслите са много интересен и перспективен механизъм, за контрол на климата. Вместо да се инвестира в смешно-глуповати ултра неефективни ВЕИ-та, може и трябва да се инвестира в такива фабрики за кислород, природен газ и торове.

96

Анонимен

преди 4 години

До turmion katillotЗдравият разум определя. Не можеш да харчиш повече, отколкото получаваш.

95

turmion katillot

преди 4 години

Кой определя колко трябва да черпим. Или важното е да не живеем. Ама че глупости.

94

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДНЕС ЧОВЕК ЗАЧОВЕК Е ВЬЛК

93

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

И КАКВОВСЕКИ СЕ СПАСЯВА ПО ЕДЕНИЧНО ТЬЙ ЛИ

92

11

преди 4 години

Кой им плаща на тия тюфляци? Кислороди, мислороди, кат гръмне един вулкан кво прайм, кви затопляния, кви 5 лева?

91

БПФ

преди 4 години

Накратко - най-доброто гориво е природният газ, защото отделя само СО2, а както казах - ИМА РЕАЛНИ НАЧИНИ за справяне с този проблем. Отделно "глобалното затопляне" е до голяма степен мит, защото всеки достатъчно грамотен по история лесно би се досетил, че климатът преди 1000+ години е бил по-топъл - поне за Европа това е 100% сигурно. Например Гренландия (ЗЕЛЕНА ЗЕМЯ) е била населена и е изнасяла жито за Европа - това е неопровержим исторически факт.

90

БПФ

преди 4 години

Тия водорасли се отглеждат лесно в специални прозрачни тръби и може да се турят навсякъде, и да превърнат градовете във фабрики за кислород !!!Пето - огромната част от СО2 се отделя от природни процеси - например вулканите - нека екоталибаните им забранят да изригват.Някой по-долу пише как 68% от производството на ток в Дания било от ВЕИ - ама колко ток ВНАСЯТ? Реалната статистика е убийствена - ВЕИ, включително класическите ВЕЦ произвеждат 15% от токът, който потребяваме в планетарен мащаб.

89

БПФ

преди 4 години

...африкански въздух, затова Европа я чакат суши и жеги лятото... а зимата - студ от Сибир. Ще кажете: няма как едни перки да спрат ветровете, че въздушните течения се движат високо... да - няма как напълно да спрат, но климатът е много фино балансирана система и десетките хиляди ветрогенератори влияят.Четвърто - СО2 не се поглъща само от дървета, но и от водорасли - има такива които поглъщат 10 ПЪТИ повече СО2 от дърветата !!! Ама екоталибаните мълчат за това, че ще им секне далаверката.

88

БПФ

преди 4 години

Първо - искам да знам къде са тия тайнствени други планети, от които от средата на всяка година вземаме ресурси... щото нашите не ни стигали. Второ - чета надолу глyпостите за ВЕИ - истината е, че след налетите трилиони долари, те не могат да покрият дори ръста в потреблението, камо ли да намалят употребата на изкопаеми горива. Трето - ВЕИ също променят климата. Ветрогенераторите по брега на Атлантика например спират въздушните потоци от океана към Европа - и те са заменени от горещ...

87

Бай Иван

преди 4 години

Ако всички живеят като американците ще трябват 5 планети?!!А ако всички живеят като българите последиците върху приридата ще са минимални поради простата причина ,че българина не живее а оцелява всеки месец и потреблението му на ресурси е минимално!!

86

Анонимен

преди 4 години

Забранете на окрите в дупките от 3тия свят да имат повече от 2 деца и престанете да ме занимавате с тази глупост сякаш аз съм виновен, че ми надухте главата!

85

Анонимен

преди 4 години

От днес ли?Та ние си живеем на кредит вече 30 години.И спасение няма.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен87Преди 6 месеца е било януари.Няма начин тогава да е било факт.

83

Анонимен

преди 4 години

До Рам-бо с Босилека 88Ако се мине на биопроизводство, Земята не може да изхранва 7 милиарда. просто няма толкова територии. Т.е. пак стигаме до нуждата от редуциране на популацията.Големият проблем е как точно да стане това.Видя се, че СПИН-МИН, ЕБОЛА-МЕБОЛА, там другите болести, не успяват да свършат тази работа.