22

Кой рече

преди 4 години

Арктурианска професионална убийца ... Кой къде как я хвана НЕ ЗНАМ НЕ БЯХ АЗ

21

Когато две

преди 4 години

Космически аномалии се сблъскат едната ще умре, другата ще оцелее и ще подгони мен и тук вече нещата са подредени .... Абе *** за последен път ще се оправят нещата обаче главата ти я искам на поднос после ...

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ресурсите на Земята са неизчерпаеми..."Е това дори за вас е прекалено. Самозабравихте се. Нищо общо със здравия смисъл, дори в чисто битов аспект.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13"нищо общо със здравия разум и науката."Аз пък останах с впечатление, че при вас екоталибаните и учените са синоними. Нали според вас именно учените са тези продажници, които с псевдонаучните си изследвания подкрепят всякакви природозащитни дейности, говорят за глобално затопляне и други безсмислици, обслужвайки зелената мафия и евреите.

18

Анонимен

преди 4 години

Ще дойдат на нашето те да видят. Ние от 100г живеем на кредит, ако ни кажат консерви консерви, ако ни кажат магистрали и хотели това правим. Ако ни кажат дърва за Турция и Гърция , че там е пустиня, режвм всичко. Тъй като вече останаха само сгради храсти и камъни, следващата команда ще е всеки гараж лаборатория за хапченца.

17

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на екоталибаните е завръщането към първобитния пещерен живот. Ресурсите на Земята са неизчерпаеми, ние не ги изтрелваме в космоса, всичко е тук, ако се изчерпят залежите на петрол например, можем да произвеждаме синтетичен такъв и т.н.

16

еколог

преди 4 години

липсата на ресурси на места води до преразпределението им от там където ги има това води до лека редукция на тези които ги ползват докато настъпи равновесие и так дале и дале

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Те клечките за зъби едва ли са ги транспортирали от Китай само тях. А и само тях да са транспортирали, пак горивото не е много скъпо и не са изхабили кой знае колко ресурси, преизчислено на клечка. Затова пък колко европейци могат да си бъркат в зъбите с китайски клечки. Това не е удачен пример. По-добре си помислете за туристите, които пътувайки, хабят несравнено повече ресурси, при това не носят клечки.

14

Казах ти нещо

преди 4 години

Ще ти отворя устата и канцеларията с щанга и глетката няма да е красива ...

13

Анонимен

преди 4 години

Екоталибански глупости - нищо общо със здравия разум и науката.

12

Анонимен

преди 4 години

То е ясно. Купих си оня ден клечки за зъби, Made in China. Значи за да дойдат до тук са се изхабили сума ти ресурси, логиката е, евтиния труд на някои места води до свръхразход на природни ресурси. Но съм съгласен да дам 20 стотинки повече за българско производство. Ето така стават нещата. Протекционизма на Тръмп в случая е много подходящ.

11

Анонимен

преди 4 години

За мен няма да свършат тези природни ресурси. За тези след нас - да не са се раждали толкова късно, не мога да ги мисля!

10

Диалектика

преди 4 години

До ШопИ така става. Глупаците може и да оцелеят, а умните като Вас ще изчезнат, от глупост. Само че за съжаление всички сме в една лодка. Не съм съгласен заради всякакви умници и невинните *** да се затрият.

9

ЩАНГА

преди 4 години

Просто оръдие на труда за вечна времепространствено континиумна вендета ... просто решение за сложен проблем .... Цяла вечност ще се скиташ ... И разкарай трупа на тъпия великан от двора ми ...

8

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Дреме ви !!!! В Швейцария вече плащат, доплащат на кредитополучателите !!!!!?.Такач че , яжте и пийте - ще си 3D принтираме планета .Като му дойде времето Солун е български!!!!

7

Шоп

преди 4 години

Тези хипи организации говнорят измислици. Но rлynaцитe може и да им обръщат внимание.

6

И природата и аз :

преди 4 години

Щангаааааааа в главата на попа ... това ми е съкровена детска мечта, некой да иска да ми я вземе ?

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова е ориентировъчен лимит. Цели да покаже, че човечеството използва повече, отколкото може да си позволи. Иначе, няма как да се изчисли така общо. Вероятно може за отделни ресурси, които подлежат на възстановяване - рибни ресурси, дървесен материал и т.н. Тогава може да се каже, че човекът използва повече, отколкото природата възпроизвежда - т.е. даденият ресурс намалява.

4

Уф

преди 4 години

Природата слага лимит..

3

Анонимен

преди 4 години

А някой знае какво се случва на летище София??????