29

Анонимен

преди 4 години

Стара африканска поговорка- зебра с магаре не се кръстосва

28

Анонимен

преди 4 години

до90!Ам бачкайте бе мьрзеливци, кой ви дьржи на сила до 1 часа през ноща пред мониторите смартфоните?

27

Анонимен

преди 4 години

Африка е родината на истинския човек. Всички други раси са хибриди със по-стари видове. Последните открития на световните учени.

26

Анонимен

преди 4 години

Белите направиха Америка черно-бяла. Работодателите си докрали евтина работна ръка. И нашите работодатели имат същите идеи и идеали като американските.

25

V

преди 4 години

Като почнат да се смесват ще се получат нови хибриди които нямат никакви качества .Нещо като Бойко Борисов.Всеки вид си има качества .Германците са дизайнери .Славяните конструктори .Някой азиатски народи мениджъри и организатори на труда .Когато се смесват всички качества се губят .После трябва да минат стотици хиляди години за да се създаде нов устойчив вид с качества .Това са природни закони .Смисъла е да има много образие ,а не всички сортове да се смесят до един вид .Защото ако е неустойчив

24

Анонимен

преди 4 години

"ДО 61:ИМЕННО ДЕ ТУКА НА БАЛКАНИТЕ СМЕ ПРИГОДЕНИ ЗА КЛИМАТА НА АФРИКА И БЛИЗКИЯ ИЗТОК"Трябва да си прегледаш мозъка за дефекти.

23

Анонимен

преди 4 години

Уотсън има Нобелова награда за откриването на структурата на ДНК. В документален филм, Уотсън заявява, че генетичните различия между европейците и чернокожите се проявяват като забележими разлики в умствените способности, оценени например с помощта на IQ тестове.

22

до Факт!

преди 4 години

"В смисъл?"Какво ти има мойто момче, трудно ти е да зацепваш ли? Расата на човека не съществува случайно, а е плод на географското положение и фактори. Пригоден си да съществуваш оптимално в точно определена географска точка.

21

Анонимен

преди 4 години

До 39А защо не е станало африканците да отидат да гърбят англичаните и белите европейци?Сега се правят на жертви, избиват се едни други като животни на племенен принцип и правят по 20 деца.

20

Анонимен

преди 4 години

В природата на човека е да се дели на лагери според расата, така че е добре доминиращият вид в дадена държава да е... доминиращ. Все пак държавата е това, което е защото множество от хора с общи белези са я създали и пренесли в днешния век.

19

Toto

преди 4 години

До АнонименЧетенето не се препоръчва ,пишат каквото заповядат , нали Габи

18

Анонимен

преди 4 години

Към пишещите подобни статии либерални авторчетаПрочетете история РимДревна ГърцияАфриканска историяАнелияВавилонДревен ЕгипетПерсияКитайИндияАрабиЕвреиТюркиСлавяниЖивияли са и са се развивали отделени. Воювали са и никога не са се смесилиОбществата са се делили и изчиствали (черните, белите, жълтите, *** и т.н. раси и етноси) отделно. И винаги ще се отделятНикога няма да се повишатВода и олио не могат да се смесятПриродни и физически закони

17

Анонимен

преди 4 години

Поредната либерастка пропагандна статия в стил CNN.

16

Анонимен

преди 4 години

Това с потъването в диващина ако ги оставиш ми хареса. И си е съвсем вярно, колкото и да се опитва човек да си криви душата, фактите са си факти. Достатъчно е да се погледнат на какво приличат изцяло черните държави, както и ЮАР, след идването на власт на църните жители. Ако черните вземат надмощие в САЩ, това ще е началото на края им като световна сила.

15

Анонимен

преди 4 години

Лудия чичак пак е във фаза .......

14

Ха-ха

преди 4 години

До Анонимен"Като настъпи следващия ледников период, ще стане бяла"Ами тогава може да се пробва-гърми се Йелоустоун и работата потръгва.

13

Хм

преди 4 години

Може ли някой да отрече очевидния факт,че Америка е пределно ман*га*ли*зирана!?И че това не и се отразява никак добре.То да беше само Америка....Все пак абсурдно е да се вярва,че Тръмп(а и който и да е друг) може да реши проблема.По-вероятно е да настъпи епохата на Лудия Макс.

12

избирател

преди 4 години

Странна нация сме ние!Дядовците ни се кланяха на Русия а ние на Америка!Според коментарите имам предвид.А историците ни разправят,че сме били на три морета!

11

Анонимен

преди 4 години

Като настъпи следващия ледников период, ще стане бяла

10

Анонимен

преди 4 години

"участниците в расистките безредици в Шарлътсвил"А 100-пъти по-честите и многобройни метеж-безредици на любимите им оцветени удобно се пропускат. С това лицемерие отвратихте всички.