69

муспи

преди 4 години

Ето и една ценност на Демокрацията. Може да се кажат всичките тези истини, под формата на критика. Добра статия, благодарим на автора, авторите. А що се отнася до расите, Бог го е направил очевидно. Бялата е съзидателна, всичко създадено в този нещастен свят е от белите, - останалите, цветните, могат най много да подражават - китайците, като колкото по е тъмна толкова по е на дъното. В белите е вложен Дух, цветните са създадени от дявола Яхве.

68

Анонимен

преди 4 години

Поредната жалка статийка насочена срещу бялата раса. Тръмп е най-успешният американски президент. След него ще настъпи потоп за САЩ и света.

67

сфсдфсдфс

преди 4 години

Американските градове, в които живеят повече тъмнокожи са най-опасните градове. Много добър пример за мултикулти е Южна Африка. Прочетете какво се случва в ЮАР, така ще изглежда е Европа след 50години.

66

Анонимен

преди 4 години

Държавата САЩ е основана от европейци, векове наред е приемала само европейски имигранти, векове наред е устовявана европейска култура, религии, начин на живот, манталитет и т.н., а дребните изключения само потвърждават правилото. Така че, днешните ревове на хипи-либералите за мигрантската държава САЩ и това как тя трябва да приева *** и Пульо, без да задава въпроси, не почива нито на здрав разум, нито на никаква историческа и нормативна база.

65

ДС

преди 4 години

Който не е бил в САЩ той не знае. Аз такова чудо от афроамериканците не съм виждал и от нашите роми. Тия са супер нагли, нарочно в ресторантите си измислят някакви проблеми и вианги го обръщат на расова дискриминация. Затова американците предпочитата нискоквалифицираната ръка да дойде от Европа, вместо да наемат афроамериканци. Те са трън в гащите. Илам съм вземане даване с тях. Ужасни са. И все скачат да съдят за щяло и нещяло.

64

Анонимен

преди 4 години

"тъмнокожите ще затънат във варварство, ако ги оставиш без надзор" - нека си отговорим честно, без лицемерие и политкоректни простотии, не е ли абсолютно точно това твърдение? Не затънаха ли във варварство всички африкански страни, които се "освободиха" от лошите бели колонизатори, които реално ги хранеха? Не се капсулираха тъмнокожите в престъпни гета? И не, не съм расист, това са просто факти, иначе има и добри примери безспорно, но на общия фон бледнеят.

63

преди 4 години

"пише DW". Дойче веле не може да напише нищо положително за консервативна партия. Причината е, че тези които им плащат не обичат тези теми.

62

До 127

преди 4 години

Бил мизантроп Тръмп? Мизантропия ли е да си го преместиш в другия крачол, ако в забутано немско село не те харесват, а си президент на САЩ ( поставям сърчице) :Д

61

ДА

преди 4 години

Президентът Тръмп да признае геноцида на черните през 18 и 19век.

60

Бобчо

преди 4 години

Статията от далече смради на Дойчезеле.

59

Анонимен

преди 4 години

Като виждаме какво се случва и в Европа, ми се струва, че е абсолютно прав.

58

Ц......ИН

преди 4 години

Не знам за Америка, но България вече отива към черна страна... достатъчно е да се разходите из селата на Северозапада,

57

До 127

преди 4 години

Да, ама германците от селото на дедо му Фридрих се срамуват от него и отказаха да се сложи дори и малък знак, някаква табелка, че фамилията на този деградирал мизантроп със задръжки на претоварено магаре е произлязла от тяхното село!

56

Анонимен

преди 4 години

"тъмнокожите ще затънат във варварство, ако ги оставиш без надзор" - като хвърлиш един поглед в Африка, той си е бил направо пророк човека

55

Анонимен

преди 4 години

Тия четирите марксиски са толкова *** и одблъскващи че и демократ да си ще гласуваш за републиканците И това в щаба на Тръп го ЗНАЯТ

54

Анонимен

преди 4 години

Бай Тръмп трябва да отиде на плаж и да хване малко тен, че демократите не могат да спят спокойно...прекалено бял е! Така обижда техните основни избиратели - черни, червени, чернокожи, червенокожи, латиноси, мафиози, спагетини и всякаква друга мързелива ***!

53

опетков

преди 4 години

Без да съм пророк, истина ви казвам, ако Европа не намери средства да спре афроазиатската инвазия, до един век европейската цивилизация, такава, каквато я знаем, ще загине. Но нещата ще са докарани до там, че коренното население толкова ще е деградирало, че няма да го разбере. Само да вметна, в туитовете на Тръмп няма нищо расистко. Вече сте толкова неграмотни, че не можете да различите расизма от обикновената простащина. Демократките не могат да измислят смислени доводи и пробутват расизма.

52

опетков

преди 4 години

Бих перефразирал леко: За щастие той не е единствен. Ние българите сме хиляди пъти по-големи расисти и ксенофоби от Тръмп по отношение на черните и мюсюлманите. Аз лично не виждам защо да не съм расист. Който мисли обратно нека ме обори с разумни доводи. казвам само, че нямам нищо против всякакви цветни кожи, които спазват законите и работят честно, за да си изкарат хляба.

51

Анонимен

преди 4 години

Забравих да кажа, че дядо му Фридрих е германец. Кръвта вода не става

50

Анонимен

преди 4 години

Най-добрият президент в историята на краварника.