89

Циник

преди 4 години

Не знам точно колко са афроамериканците вече... Колко са арабоамериканците... Но са десетки милиони - и това е "Мишън импосибъл"Даже теоретично да ги върнат в Африка.. Те бързо ще изпукат от глад.... Защото - социала в Африка е слаб!

88

Ади Дас

преди 4 години

Всички са расисти реално. Черните са най-големите расисти и мразят белите защото белите са по-хитри и винаги ги цакат.

87

да се опрем на факти

преди 4 години

Масовото клане на индианци не почива на историческата истина.Всъщност, това което избива индианците на северна америка са болестите които пренасят белите заселници. Затова САЩ са маниаци на тема зараза.Agriculture inspector са всесилни на летището.Можете да се пробвате да занесете нещо като семена или гъби например в америка и ви обещавам сериозни проблеми. Не е необходимо да е дрога.

86

Либерия

преди 4 години

През ХХ в различни общества в САЩ събират средства да върнат бившите роби в Африка.Те закупуват земя от Мавритания и я наричат Либерия (Страна на свободата).Първата година около един милион и 400 хиляди чернокожи отиват в Либерия субсидирани от тази организация. В границите на една година се завръщат един милион от тях недоволни от условията на живот.Толкова по въпроса. Който иска да чете историята на Либерия.Всъщност Тръмп визира това.

85

бай Миле

преди 4 години

До муспиАбе няма какво да се лъжем, че и белите хора имаме вина за състоянието на 4ерните. Колко стотици години са били колонии с цел извличане на природни рисурси.. колко изкуствено наложени граници има.. колко насилствено сложени послушни управници има.. Също така е факт, че и без намесата на белите, тия същите нямаше да са на по-различен хал.. то това си им е кръвта.. не може 10 поколения подред да живееш на топло, храна да имаш с едно протягане към дървото и да се очаква да развиеш цивилиза

84

муспи

преди 4 години

Цветните, милиардите, всичко от Мароко до Мексико и от Азербайджан до Южна Африка живее на пособия от белите. Тези 7 милиарда не произвеждат нищо а могат само да искат. Те са нисши същества, като глистите, въшките и микробите. Те са мъртъвци защото са без души. Смъртта е състояние в което непрекъснато се отхвърля живота, - сега искат да се самоубият като залеят с мръсотията си бялата цивилизация, и не се сещат че това е края на Пособията.

83

Анонимен

преди 4 години

79,избиването и колонизирането на Америка е факт,но не можеш да слагаш всички под един знаменател,защото първите бели там са само отговорни,пристигналите по-късно нямат отговорност за станалото. Относно робите от Африка,племена и семейства сами са давали или продавали на белите деца или пленени от друго племе.Отделен е въпроса колко по-хубаво биха живяли тези роби ако бяха останали в Африка. Единственият им проблем е бил,че в Америка е трябвало да работят,нещо което те не обичат органично.

82

Анонимен

преди 4 години

Как ще направиш държава на *** бяла? Тия нещо са прекаралили с белото май.

81

бай Миле

преди 4 години

Евалата, американците могат само да се радват, че имат такъв президент! .. естествено говоря за нормалните, работещи американци, а не ония дето висят на социалната система!Такъв политик ни трябва и на нас!

80

Анонимен

преди 4 години

Иска ли Тръмп да направи Америка отново бяла?-----------Първо:Геби, даже в американските медии не пишат подобни глупости с такива "ярки" заглавия!ВтороДори най-яростният расист в САЩ знае, че това е "физически" невъзможно!Освен ако държавата САЩ не се резпадне на множество отделни щати.ПСЧернокожите афро-американци не биха могли да оцелеят самостоятелно, без белите американци.

79

Ванката

преди 4 години

Расата, както и някои етноси, освен видимите физически различия, има и невидими, неследствено-генетични различия, които не подлежат на цивилизоване и не им позволяват вписване в нормално общество. И не разбирам, защо някои ще се сърдят, че ги наричат черни, жълти, червени, бели и пембени... Това са си факти! Все едно аз да се сърдя и да съдя някой, нарекъл ме синеок, например.

78

Анонимен

преди 4 години

Глу.пости. Въпросната Илхан Омар би я махнал не само Тръмп, а всеки здравомислещ американец, независимо от расата. В статията манипулативно не пише, че става въпрос за ислямистка, а за чернокожа. По точно една от три ислямистки, правещи политика в САЩ с хиджаби, една от които (не тази) има доказана връзка с терористична организация.

77

Истината в очите

преди 4 години

Истинските имигранти са самите Американци. Те са имигрирали в територийте населявани от местното население, индианците. След масовото клане на индианците, новите имигранти започват да влачат от тъмните части на света, поробените жители на Африканския континент. Не че нещо, ама не е хубаво някои хора да забравят от къде са и какви са.

76

SS

преди 4 години

Тръмп трябва да бъде преизбран, а след него Президент трябва да стане шефа на Ку клукс клан ! Това е спасението за Америка и за света !

75

Анонимен

преди 4 години

АЗ СЪМ ПЪК СРЕЩУ ЖЕНИТЕ - КЪДЕ СЕ НАМИРАТ? ВЕЧЕ В ГЕРМАНИЯ, В ЕС, В АНГЛИЯ КОМАНДВАТ, В БГ СЪЩО! ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЯМА УПРАВИЯ!

74

муспи

преди 4 години

До опетков - Този е казал истината и няма какво да добавя.

73

Анонимен

преди 4 години

Чичо Тръмп е превел парите и американските *** вият ли вият.Аз предлагам да си направят една секта и да почитат там Тръмп като светец.И вие пак не стоплихте.Тръмп не иска не нелегални или че.рни а никакви емигранти в САЩ включително българи на който отказа да даде безвизов режим и им спря лотарията зелена карта.А Америка да е б.яла може даже може и да е пак британска колония няма проблем.Само преди това да върне всички окупирани южни щати на Мексико.Защото са си именно техни.

72

Анонимен

преди 4 години

Като се опечат в жегата, ще тръгнат милиони за Европа. Дупъ да ни е яко.

71

Анонимен

преди 4 години

До сфсдфсдфсВ ЮАР вече не останаха бели хора, а тези които са там, са убивани на улиците като кучета, но не там расизъм няма.

70

Анонимен

преди 4 години

И как точно Тръмп повишава етническото напрежение в САЩ не става ясно? Каквото и да направи Тръмп, хипи-либерастите веднага скачат, че било расистко - иска да спре незаконната имиграция, това било расистко, някакви женички го критикуват злостносто и неоснователно години наред, той им отговаря веднъж и това вече е расизъм, женомразство и т.н. Кампаниета на сигнално червените демократи и изградена изцяло на разделението, те са тези които създават напрежение, те са тези които генерират расизъм!