49

Пустиняк

преди 4 години

Малко съжалявам *** му! Въпреки, че имала физиономия на стисната скумрия, когато имигрира от словенското селце, след многото изпипани пластики е придобила излъчване. А и има интелект!Колко ли е мъчно с такъв видиотен оранжев тромпет, притежаващ физиономия на мъпет герои и интелект на хамстер!.Толкова неловки моменти... Кратуни, да знаете ей! Хората с интелект се притесняват от неконтролируемите ви простащини! Имайте поне малко такт!

48

Анонимен

преди 4 години

Демократите са хипократи и Хилъри е най- типичния представител.

47

Тръмп е прав

преди 4 години

Как да не и го каже. Тя идва преди 30 години от Африка и не е била робиня. Сега иска от белите които са дошли в Америк преди 20 години да и дадат нещо само защото тя е черна, а те бели.Кое е расизъм и кое не е?Всъщност расисти са цветните и демократите които се опитват да оправдаят своите недъзи като задават такива провокиращи въпроси.

46

Анонимен

преди 4 години

Втоиря мандат му е сигурен. Дерзайте нещастници!

45

Анонимен

преди 4 години

Готин мъж с готина жена, аман от завистливи панелкаджии.

44

Анонимен

преди 4 години

А дано успее.

43

Браво

преди 4 години

Правете още рекламе на DW, че има няма 4-5 души ги четат, на които им е мило за старата пропагандна журналистика.

42

До 112

преди 4 години

Ето още един ТИПИЧЕН тръмпоид, които с пламенна профанщина, подражава на кумира си, разкривайки дълбокото си невежество с просташка гордост. Много изследователи *** има, но ти точно като оранжевия, дори два пъти на клавиатурата не можеш да кликнеш! Да ти имам и изследователщината, но явно играе тук и мързел. Но твоя не е ***, хаха! Има и три нобелови лауреати за литература и един за икономика - ***! Такива Кратунландия още няма

41

САЩ

преди 4 години

Всъщност проблема е че за да спечели изборите Бил Клинтън разигра расизма и сексистката карта и успя на два пъти. Дори Обама беше избран в контекста на расизма. Тръмп просто казва онова което другите се страхуват да кажат.На практика тези хора съществуват и много от тях са полезни за обществото.Тази тема просто трябва да излезе от фокуса на политиците иначе ще се преповтаря.

40

До 110

преди 4 години

Хаха, кратуно! Този ли е САЩ, който обезличи и поруга всички ценности и идеали, които предшествениците му от повече от сто години, независимо демократи или републиканци, градяха и отстояваха. Нямаш никаква представа какво е САЩ, за да се лигавиш по този оранжев лЬумпен, и знам защо! Защото си дресиран да мутираш и възприемаш първосигнално като лабораторен плъх, без никога да разбираш и вникваш в съдържание и причина. Америка на Джеферсън, Линкълн, Уилсън, Рузвелт, Кенеди... и този оранжев ***

39

Tiger

преди 4 години

Браво г-н Тръмп, на прав път си.Ти си доста по-умен от западно-европейските си колеги, които превърнаха Европа в мюсюлманско свърталище на всякаква *** от Африка и Азия.Либерализма ще унищожи Западна Европа.

38

Пустиняк

преди 4 години

Да, да! От смях малко ви пообърках, но нали сте всички с оригиналността на керемиди, та е лесно! Полит некоректният коментар е на 103 "срина Русия". Докато коментар 104 е с друга патология. Той може би от много ("сиганско") бЕло, копнее само да вижда бЕло и да се рине в него! Бих му предложил да отиде към Северния Полюс! Там има много бЕло, а пък малкото човеци обитаващи земите там, имат цвят на кожата, но истински, като на бай Доналд - Agent Orange:)))

37

Пустиняк до кратунит

преди 4 години

Форумни кратуни, веселите ме непрестанно!Ето сега, в коментар 101,102 комсомолската секретарка полит коректно възхвалява тръмпи ( друг е въпроса, че по незабравим навик от "онези светли времена" предобрява с бляновете, че бай Доналд бил "обречен да повтори и дори потрети!!! мандата" :) но партията на американска конституция не учи) но тя получава дрОгарското одобрение. Обаче коментар 104 пресолява манджата с полит некоректния завой "-Смаза Русия" и веднага бива смъмрен с минусите. Ахаха, кратуни

36

Пустиняк

преди 4 години

Хаха, Абе той, че е болен расист е ясно отдавна, но като ще прави дебела Америка - бЕла, що се цапоти с оранжево:))) хаха, нали затова му викат Agent Orange:) няма такава "усмивка" като на снимката, позната ми само от мъпетите, където в главата стои една ръка и причинява гримасата. Няма такъв ултра -кух феномен. Ей сега попаднах на видеото пред Белия Дом, когато зазяпа слънчево затъмнение без защитни очила преди от охраната му да извикат -Don't look!!! =) С интелигентност IQ 73 толкова :)

35

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 104Очквах такъв редовен спуснат коментар. Не се ли уморихте да въртите тая ръждясала латерна? За смях станахте! На такива като теб съм отговорил вече със 102Тръмп не иска да прави бяла америка, това са медийни внушения и манипулации.

34

Само САЩ

преди 4 години

Тръмп е милиардер и супер успешен строителен предприемач. Тръмп е писател с милиони продажби на всяка от книгите му. Тръмп е супер успешен в телевизията с предаването си Стажантът. Всички жени на Тръмп са били сред най-красивите в света. И черешката на тортата е, че е един от най-успешните президенти на САЩ, срина Русия и няма кой да му се опре. Ето това е Тръмп, 73-годишен, а изглежда на 50.

33

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 101Абсолютно точно казано. И допълня. Неговата борбеност, жизненост и неуморимост да ги изпълни, въпреки ежедневните масови атаки срещу него от всички страни и опити за поставяне на прът от вашингтонските богоизбрани и медиите. Дори нещата които не е изпълнил до сега заради саботажите им , не се отказва а търси начини до дупка и не се отчайва. Друг на негово място със същите добри намерения, отдавна да е клекнал и хвърлил хавлията. И все повече хора от всички раси виждат това.

32

А сега сериозно

преди 4 години

Тръмп би казал същото на взвода от откачалки, дори ако бяха блондинки и ръсеха същите мръсотии за САЩ. Какъв разизъм има в това?

31

Анонимен

преди 4 години

До Brown Power Mexico Утре рано сутринта бързо пред психодиспансера да си от първите за преглед.И си носи здравната книжка и да искаш да ти сменят лекарството с по-силно

30

А сега сериозно

преди 4 години

Статия пълна с преписани лъжи. И то нагли лъжи. И изопачавене на казаното от Тръмп. С надеждата че хората не знаят език за да проверят сами и лапнат "новината". С изключение на това че навремето е имало проблем с наемодаването на жилища на чернокожи, в кооперации населени вече с бели наематели. Което не е по вина на бащата на Тръмп(самия Тръмп не е взимал решенията тогава), а затова че наелите по-голямата част от кооперацията хора, за заплашили с напускане.