408

До привет отГермания

преди 4 години

Пич, ти как си компютрните умения, струваш ми се леко лаик. Нека само ти кажа, че при мен през 1999та ми дойдоха на главата ГДБОП, заради един испански имейл сървър, който бях пробил и точно нищо неможаха да ме заставят да им кажа, по простата причина, че тогава, а и сега няма закон, който да те накара да пееш...

407

Анонимен

преди 4 години

"До момента лаптопите все още не са отключени, но според криминалисти въпрос на часове, най-много до няколко дни е те да успеят да проникнат в тях"те у една важина не моат проникнат, компютри ке ярат...

406

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се намери някой да испере пешкира.Това е истината.

405

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияКъде е този престъпник когото защитаваме ? Справка НПК :Чл.16 Обвиняемият се счита за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда .Сега , има ли влязла в сила присъда , няма. Хайде отивай да спиш и стига си дрункал глупости,

404

Тинев

преди 4 години

Но какъв е тоя Кристиян сега?МИНИСТЪРА КАТЕГОРИЧНО КАЗА, ЧЕ ИМАЛО РУСКА НАМЕСА.зАЩО СЕ ИЗВЪРТАТЕ СЕГА?Или не вярвате на БОЙКО бОРИСОВ ЗНАЧИ, А?Дръжте руската връзка - рускатааааааа.П.П.То май, за пореден път Бойко Борисов хвана Путин за х*я ...... ади за шушлека да е!

403

Анонимен

преди 4 години

Що не кажат със какъв конкурс са назначавани кадрите по кибер-сигурността на ведомството. Какво са завършили и как са го завършили, та един гимназист им "потроши" паролите, ключовете, кодовете и т.н. Да види народа какво се избира, и наема на високо платена работа. Вчера във вестниците се появи публикация какви астрономически за България заплати вземат държавните чиновници по 200 000 хил, на година, докато 30 % от народа работи за 560 лева на месец, а сега и личните им данни са "източени".

402

Ван

преди 4 години

Какъв престъпник, нищо не е доказано!Или понеже няма нищо срещу него , ще го обявим за престъпник , защото не си дава паролата.Сега имаме престъпник и всичко е точно - като в Германия , нали ?

401

Анонимен

преди 4 години

Не може да бъде!!! Че те намират *** си с двете си ръце в пълна тъмнина.....

400

привет от Германия

преди 4 години

Вие сте свикнали да се лъжите и мамите едни други , да се крадете едни други и затова такива престъпления ги приемате за нещо нормално дори защитавате престъпника ! Неслучайно преди години по същият начин защитавахте шофьора който открадна 1 млн.лв. от инкасо автомобила който шофираше ! В Германия такива номера не вървят !

399

Ван

преди 4 години

Проблема не е хакера и дали иска или не иска да си отвори компютъра.Проблема е защо изтича информация , защитени ли са данните и кой отговаря за тях и каква отговорност ще понесе.Да викнат независим одит по сигурността и да видим защо така тече от НАП, а и не само от там.

398

Анонимен

преди 4 години

"по закон си длъжен да съдействаш на следователите, а не да се правиш на интересен и да не си отваряш компютъра, понеже така доказвашче си гузен"а, да... И какво правим, ако компютърът, който искат да "отвориш" не е лично твой, а служебен лаптоп на работодателите ти? отваряш го и изгаряш хем с бачкането, хем с пара за кой знае какъв NDA...

397

Анонимен

преди 4 години

"по закон си длъжен да съдействаш на следователите, а не да се правиш на интересен и да не си отваряш компютъра, понеже така доказвашче си гузен"Какво правим, ако си знаеш с какви мафиоти си имаш работа? Неадекватници, които за да замажат провала и да се отсрамят предизборно решат, че като си "отвориш" компютъра сложат нещо уличаващо?99% от хората не могат да отличат сървърен рак от пале за хляб.Така и така за *** момчето е вече виновно. За какво да съучаства да го натопят?

396

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияГовориш глупости , няма значение какво ми отърва на мене , не мене съдят , от значение е какво пише в НПК , така че , стига се прави на луд и да настройваш хората срещу момчето , преди да е доказана вината му .

395

Анонимен

преди 4 години

Сега пък аз да обясня на хората. Всяко разследване започва със заподозрян. и свидетели. Заподозряния няма никакво задължение да съдейства на когото и да било, както и близките му родственици. Могат да лъжат както искат, това не утежнява нищо. Заподозрените ги омайват и шантажират за да изкопчат нещо. Свидетелите са длъжни да кажат истината за да не вкарат/изкарат някого в/от затвора поради лъжа. Но те са хора и не са длъжни да имат нормални зрителни, слухови или ментални възприятия. Хора сме.

394

Анонимен

преди 4 години

"по закон си длъжен да съдействаш на следователите, а не да се правиш на интересен и да не си отваряш компютъра, понеже така доказвашче си гузен"Аха. И кво правим, ако човекът си разработва нещо на машината, дето може да се окаже популярно и да му изкара милиони, но не го е патентовал все още?Отваряш компютъра, за да докажеш, че не си гузен, а "антимафиотите" ти копират разработката, продават я на друга компания, която има повече ресурси, завършва проектът преди тебе и го патентова?

393

привет от Германия

преди 4 години

До Анонименбе пуснат от ареста след 24- часово задържане срещу подписка." - това означава , че е с повдигнато обвинение , нали таяка ? А като обвиняем не е задължен да дава обяснения , тоест не е длъжен да даде паролата !!!..................... Така ти отърва на тебе защото може би имаш някакви наклонности към престъпления !Не само в България ,ами в цял свят си длъжен да съдействаш на следствените органи независимо дали си привлечен като обвиняем или свидетел !

392

Ван

преди 4 години

Ми не е съдействал за отварянето на компютъра.Предполагам , че си има адвокат , който го съветва какво да прави.Чакаме да видим какво ще докажат и дали ще мине в съда.

391

милицай

преди 4 години

Родната милиция в действие. Интересно кой от родната милиция ще открие ключа,но,,,,ще си платят я на немците, я на друг хакер доста народна пара и ще се окаже, че Кристиян псувал из форумите ченгета

390

Хабойко

преди 4 години

Сещам се за един друг самовлюбен честолюбив, но той освен да хакне някоя тупалка в краката на свой човек, друго не може. Него кой да арестува?

389

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германия"бе пуснат от ареста след 24- часово задържане срещу подписка." - това означава , че е с повдигнато обвинение , нали таяка ? А като обвиняем не е задължен да дава обяснения , тоест не е длъжен да даде паролата !!!