8

Анонимен

преди 4 години

Ми не иска да му гледат порното.Тия па *** хорара му направиха.Изтекли данни.Смех.Е са отивам да си плащам тока.Касиерката на сергията да вече фастпей и изипей почнаха да придават на сергия буквално ,та касиерката на сергията е на 500 лв заплата която не и я и плащат.Ако не и дадеш лична карта не прави плащане. Тя би могла да събере личните данни на хиляди хора заедно с личните карти.Нещата са бутафорни.Единствената смислена защита на лични данни е системата да няма връзка с интернет.И хартия

7

Бау

преди 4 години

До 4Защото може да е невинен за това, но виновен за друго ... Ако си отвори компютрите става и лесен за натопяване... Трябва да е луд да ги отвори.

6

Анонимен

преди 4 години

Като са ни кадърни разследващите така е.....То не е да проследиш пишещите по форумите.

5

Анонимен

преди 4 години

Практика е бг журналистите да издадат присъди преди бг съда да е отворил папките.

4

Има нещо гнило

преди 4 години

Като твърди,че не е виновен, защо не съдейства напълно на разследването и разкрие паролите, за да докаже своята невинност ?

3

Анонимен

преди 4 години

От древни времена прабългарите са изпращали най-талантливите при Тангра да му помагат:)))

2

Анонимен

преди 4 години

Щом баце казва,че е виновен,е виновен.Баце министър-председател ли е, или на петела джуката?Само да дойдат ф16 ,ква ръчка им даде.Само такова не карал.

1

Бау

преди 4 години

Те май нямат реално доказателства и не са намерили крадената информация при него. За това той е пуснат с "подписка". Което значи, че само го "подозират" .... Медиите са толкова "точни" винаги, че нямам думи....