468

ха

преди 4 години

на Иванчева и дописваха в тефтера,що да не му впишат и нещо в лаптопа-и хоп ето го престъпника.

467

Знам паролите

преди 4 години

Пробвайте с 1234 или 0000. И двете работят. Доказано. Справка - тиквата.

466

Анонимен

преди 4 години

В коментарите от 500 до 515 ми прави впечатление че, коментари пускат и психари. Не са всичките, но са 3-4. Жадуват за побоища, инквизиции, извращения, доживотни присъди в Гуантанамо и, забележете "поради подозрения" Благодарете се господа и дами психопати, че сайта изтрива нецензурните думи, та се ограничавам да пиша. Как така по подозрение, на човек ще се лепва чуждо престъпление. Има тука един за връзване, понеже се разхожда вербално с два скалпела, и се изживява за Ханибал Лектър. Ку-ку?

465

Ясен

преди 4 години

Е-е, ами като във всички държавни структури си останаха тъппите комунисти от БКП - така ще е!

464

Пук

преди 4 години

Няма да се учудя ако Кристиан е казал паролата, но "разследващите" не знаят как да я въведат.

463

Анонимен

преди 4 години

"В нашия случай това "невинно момче" е злоупотребявало със служебна информация и това е достатъчно да бъде вкаран в затвора." - Много смело твърдение. Не знаех , че НАП са наели фирмата, да се грижи за тяхната кибер сигурност , че момчето да е злоупотребило с служебна(фирмена)информация. Ако беше така самата фирма щеше да го съди , а не да застава зад него и да го подкрепя. Само в примитивните държави затварят хора без съд и присъда , но България е правова държава, все още.

462

Анонимен

преди 4 години

Дългосрочна политика на ИЗ е да внушава на българите че са прости, че държавата им се управлява зле и че имат нужда някой да им помага при вземането на решения.Този хубавец е станал проводник на чужди интереси и трябва да бъде държан в затвора.

461

гражданин

преди 4 години

Кевин Микник станал известен като "баш хакер" просто в качеството си на администратор беше събрал паролите на половин америка.Неговите умения бяха "social engineering".В нашия случай това "невинно момче" е злоупотребявало със служебна информация и това е достатъчно да бъде вкаран в затвора.А пък за тези които си изливат комплексите тук във форума, мога да предложа да се се пробват в Русия да публикуват и да видим съда дали ще търси доказателства или ще ги прати в Сибир на хладно.

460

Анонимен

преди 4 години

Абе не виждате ли как ви отвличат вниманието с това момче . Държавата от години имала течове в МОН , НАП , Следствието и кой знае още къде . ДАНС предупреждавали , ама правителството явно не зачита тяхното мнение . Та , дали момчето , руски , китайски или други хакери , рано или късно е щяло да източат тези или други данни. Така че , виновният за това е правителството ,което не си е свършило работата !

459

факт

преди 4 години

Отварям пароли с 2 скалпела и няколко клечки за зъби, насочени към очите, ушите, под ноктите, тестисите, пениса, ануса, езика, венците, бъбреците, слезката и други точки на тялото. Гаранцията не е 100 %, но приближава 99,9 %. Обект на изтезанията не е задължително да бъде посочения специалист по информационни технологии. Може да е негов любимец... Непонасящите кръв, изтезания и крясъци бих помолил да се насочат към водно, огнено и хладилно мъчение, иначе няма да има резултат.Боже, ***ѝ злотоми

458

Онанимен

преди 4 години

Разследващите не ударили на камък, а ударили с камък лаптопа, тъй като им било казано, че трябва да разбият паролата за криптиране на диска. А те го разбрали като: разбийте диска...

457

1

преди 4 години

Престъплението на това хлапе е повече от явно.В държава с нормално правосъдие,като го вкарат на топло всичко ще си изпее,ако иска малка присъда и съкратено производство.Нашите ку пуци още като го хванаха и го пуснаха.Защо да си признава,защо да сътрудничи?Сложни му били паролите?Айде бе,в Германия ако свалиш една песен от нета без да си платиш те глобяват 500 евра.Тук по закон трябва да му искат присъда 5 до 7 години,те го пускат на минутата без каквато и да било санкция.Банда рушветчии

456

Анонимен

преди 4 години

Декана на ФНПП, Соф.университет -проф.д-р Б.Ангелов ще го и осъдят човека, че с 2-3 месеца прескача годините за пенсиониране, въпреки че и друг кандидат е нямало и хората си го харесват и избраха. Но пък проф. Мишо К. дори и на 71год няма кой да го изпрати вкъщи да си почива. Защо не вземе да обясни, че математик и професор да си не е съвсем същото като да си ИТ специалист (общо казано), камо ли програмист, сис адм.ин или ...боже-хакер... Защо обяснява неща дето грам не разбира??!!

455

Анонимен

преди 4 години

С препоръчано писмо лаптопа през Американско посолство и Другарката Хироу Мустафа директно до NSA с изкане за съдействие от прокуратурата на НРБ.Все пак касае данните на 7млн. българи т.е цялата държава.За един месец ще го разбият и тогава ще има и международна заповед за арест с искане и от САЩ да им изпратят Кристиянчо и целият му офис на топло в Гуантаамо.Такива игри завършват в нормалните държави с доживотен затвор.Кевин Микниксъщо смяташе че света почва и свършва с него.

454

Емералд

преди 4 години

За кои се мислят тия крадци и този пик-лю.НАП и КОНПИ да им направят един пълен одит на всички операции и средства на произход и с какво точно се занимават кои са им клиентите.Съда да разпореди на пик-льото да си отвори лаптопа или да лежи при Ветко.Съдействие от Американската NSA също.Един бизнес лежащ в/у кражби и хакерство много смeшници и престъпници се навъдиха последните 30г и си повярваха да се крият зад 'закиберсигурност'

453

Анонимен

преди 4 години

Какво общо има проф. Константинов с ИО АД? Той е председател на съвета на задругата "Не знам къде ми е носа" и "Какво ми прави другата ръка". Единственото което за малко да успее да каже и е истина е това, че информацията е от стар сървър на НАП( те много си обичат старото и си го пазят (егати Плюшкините), а не на новите системи, които ИО прави. За малко да го каже, ама е толкова завоалирано, че и това не се разбра. И пак се връщаме във филма на задругата с участието на бели и черни магьосници

452

niki

преди 4 години

Хахахаха, следователите казали, че бил самовлюбен и знаел всичко. По-скоро следователите грам не отбират какво им е обяснявал, защото са неграмотни тъпун*ери.И това е ФАКТ!

451

Анонимен

преди 4 години

354,Уникален лаик с прочетени и неразбрани 2 реда си. Поне се посмях яко... 1. Пробивът е на nso group през whatsapp 2. Сим карта на незапален компютър не върви(а паролите са за boot още) 3. Апп/вирус за телефон на рс не върви 4. Криптирани данни няма вирус да декриптира. Просто разчита на ОСа, че вече декриптира.Като не разбираш, не се прави на умен.

450

Маркетолог

преди 4 години

Хайде да ви обясня как се случват нещата. Имам си фирма за кибер-сигурност. Поръчките ми не падат от небето. Обичайно се дават на "нашите хора". За целта, хаквам потенциалния си клиент - в случая НАП. Апетитен клиент е. С цел да публикувам НЕЧУВСТВИТЕЛНА информация /признато от НАП/. По този начин компрометирам конкурента. Да, ама конкурента също не спи. В случая ме е усетил и изпревари като ми вкарва един текстов файл и никнейма на мой служител. Простичко е.

449

Замислен

преди 4 години

Чакайте, чакайте! Тук става нещо страшно! Нашите копои се опитват да разбият пароли на фирмен компютър /доколкото имам информация/, без да има нито едно обвинение срещу фирмата ?!?! Съответно, няма как да има съдебно разпореждане за подобно действие!!! А пък май фирмата е клон на щатски холдинг! Абе тия луди ли са ?! В тази машина може на има информация за милиони долари! Нещо скоро ще се размирише! Заклевам се!