448

Анонимен

преди 4 години

А с брадва и чук дали са опитали да разбият паролите?Не че нещо ,ама те, нашите ушаци от други инструменти не разбират.

447

Kiro

преди 4 години

Няма закон който да ни задължава да дадем лична или фирмена информация.Може с решение на съдя да се изиска, но пак е доброволно.Не знам дали младежа е виновен, но определено правителството е. Това което се случи е недопустимо.Вместо наказани и оставки, нелепи обяснения за руснаци, ф-16, бели хакери и премиерска старческа логорея.Това не е държава, дори територия не сме... Бостан, с проскубани сламени плашила.

446

Анонимен

преди 4 години

"Защо шефът на информационна сигурност на НАП не е на мушка?"Ще ти обясня, пък и ня другите хора...По тия администрации масово работят ***. И властта си назначава свои хора, които "да са задължени" на партията когато някой ден се върнат по родните си селца и паланки. И там масово си мислят, че служител по информационна сигурност е само някакъв, който издава пропуски с различни нива на достъп и искат да е завършил напр. Национална сигурност(минцифайки и тем подобни), а не ИТ специалист.

445

Американ

преди 4 години

Защо шефът на информационна сигурност на НАП не е на мушка? Тотално заебаване на служебните задължение или тотална некадърност, а го оставят намира!!??А момчето не е длъжно да им съдейства изобщо!

444

въпрос

преди 4 години

Аз се включвам малко късно. Не съм в БГ. Къде е тази информация и има ли все още достъп до нея?

443

Анонимен

преди 4 години

Сугурно е писал псувни на китайски!

442

Пеньо

преди 4 години

Никакъв арест,никакъв затвор за тоя главанак,ами- следващите 3 месеца да прекопа 300 дка ЛОЗЯ, следващите 3 месеца- да стриже 10 000 овце,следващите 3 месеца- да дои и храни 5000 крави в най- голямата кравеферма!!! Рекох!!! Да се научи на труд,дисциплина и балаговъзпитание тая отврат надута и самодоволна...чак Боко го хвали...докъде стигнахмеее

441

пробвайте

преди 4 години

Да пробват с-Караянчева или Баце мъже пък да има ефект:) !

440

Кибер-експерт

преди 4 години

А дали са се сетили да пробват с "123456" ? А-а-а-а?!

439

Анонимен

преди 4 години

ATM - DA SE ZNAE prod by JUMBO --> мое си пуснете песента :)

438

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Сега да видим ЖИРАФКА ще оправдае ли заплатата си? Нали вече има СУПЕР КОМПЮТЪР В БЪЛГАРИЯ? Ало, Гаргамел? Нещо кажеш по въпроса? О, забравих,че си от семейство и род на ОРЕСТЪПНИЦИ.

437

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ сега какво... ВЪЙ МАЛЕ... КАКАОВ АУУУ ША КХАКНЕ ПОЛИЦИЯТА И ЩА СИ ИЗТРИИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТАМнооо филми гледаш пич ;)

436

Анонимен

преди 4 години

Ако беше в САЩ,изобщо нямаше да го пуснат!Тук се огънаха!Пуснат и веднага на компютъра докато тече разследване!И то хакер!И уж ще съдейства,ама дръжки!Трябва да се променят законите,явно своеволията няма да спрат!

435

българин

преди 4 години

Цвък (Молитвата) може да помогне, като разпореди на на шута си(Радо Отверката),който изкорми с отверката си Ушевите компютри в кетчърите за подслушване на непослушните граждани.

434

Анонимен

преди 4 години

"Кристиян става популярен през 2017 г., когато хаква сайта на МОН, за да покаже, че достъпът до него е много лесен и всеки може да смени оценките си."Добре, че промених моите преди това ... Ама не съм виновен! На матурата имах 41.2 градуса. Поправка - няма поправка. Да ти таковам смотаната система. Мнооо ясно, че ша га дера!

433

Анонимен

преди 4 години

До честито Ви демокрациSocial Engineering? Не?

432

Анонимен

преди 4 години

До Dos\Въпросът тогава е - колко преди него са го правили?а) Десеткиб) Стотицив) Хиляди?

431

Юла Германска

преди 4 години

Не може да знае повече от Гочето. Той Гочето всички пароли може да разбие

430

честито Ви демокраци

преди 4 години

излиза, че хакера е най-обикновен джепчиящом краде с флашка данниползвайки наивноста на жената дознателкаа фирмата затова не съдействаработи по американски проектит.е събира и докладва всички български данни на американски фирмичестита Ви демокрация

429

Анонимен

преди 4 години

... каза големия ни учител по програмиране, който просот не беше наясно, как да ми качи измисленият си компилатор, обвит в най-антиюзърското IDE, което не беше ъпдейтвано от 8+ години. Същият "JavaScript не е език за програмиране и никога няма да види употреба извън някакви сайтчета и анимацийки", както и "Python e неприложим език" и любимото ми "Java EE JSP са приятни за употреба" ... Човека живееше в 2001-а.