175

Анонимен

преди 4 години

Ще пренасочат доста работници във завода на Фллксваген и готово!

174

Хххх

преди 4 години

По принцип и в Турция разбраха че тия ф35 са една камара пари за съмнителни способности на изтребителя....затова ги изкарват от програмата тъй като това ще причини финансови щети.

173

Хххх

преди 4 години

Ами тези 12 милиарда може да се омпенсират чпрез вдигане наема на базата в Инджирлик

172

Анонимен

преди 4 години

Някой от много знаещите тук знаят ли колко СУ-35 до сега има произведени и колко могат евентуално да бъдат произведени в рамките на няколко години! За технически характеристики не става дума, само производстен капацитет.

171

Анонимен

преди 4 години

Бг русофилите са най-тъпата част от планетата, ще клекнат на коленца и ще величаят 5 вековния ни поробител. То бива слугинаж, бива навеждане. Засрамете се ***!

170

Су 34

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААсад в Сирия не е свалял никакъв Ф с5 в Сирия, не лъжи!

169

Анонимен

преди 4 години

Борянчето така е написала тази статия все едно ще настъпи краят на света за Турция. ДА ама НЕ. За разлика от нас Турция излезе по умна и си купи добра ПВО. Сега може да държи в шах целия регион. Сега като си закупят и СУ 35 не виждам кой ще може да им се противопостави. А САЩ нека си налагат санкции

168

Анонимен

преди 4 години

Дреме му на Ердоган като не може да купи Ф 35 ще купи СУ 35 и пак няма да е на загуба. Не виждам какво му е лошото.

167

Присмехулник

преди 4 години

сър еврокомисарка се е заела с цензурата на мненията, като да сме при режима на ким!!! :-)))

166

Присмехулник

преди 4 години

джендърите на дойче педовеле пак са объркали понятията. ва ба-нк играят само ид-иот--ите, като марио драги, мили ми джендърчета!

165

Празни прикъзки

преди 4 години

Вчера видях даскала по музика,който е вече пенсионер да рови в контейнера....Ние като се пенсионираме дали ще има нещо интересно в контейнерите ?Всичко друго са празни прикъзки с 170 Е-не на ден, не на седмица а, на месец в ЕС как се оцелява да кажат интернет експертите по геополитика и оръжейни системи...

164

Онанимен

преди 4 години

Другаря Ердоган в духа на Истамбулската конвенция, искал да си направят 3-ка с Путин и Тръмп. Само, че другите двама още не били подписали Конвенцията за правата на дупето.

163

До 180

преди 4 години

Явно не се сещаш,ако ти пуснат само 1-2 милиона сирийци,кюрди,араби,афганистанци,че и повече може,има ги достатъчно в Турция,какво ще стане...

162

Му а ха ха ха

преди 4 години

Държава пред фалит и в перманентна гражданска война залята от малцинства дето са на брой колкото самите турци .Мда не империя направо пъпа на света е

161

dedoviq

преди 4 години

С-400 е доволно остаряла система. Само още по-старите американски самолети от типа F[номер] имат проблем с нея и евентуално старите им балистични ракети. Съвременните континентални ракети има няколко типа оборудване за противодействие, включително ракети въздух-земя (в един от модулите), с които да ударят радар/и, които засекат ракета по пътя и (и излети ракета).По-забавното приложение на С-400 е когато ги заредиш с балистични ракети. На външен вид изглежда като ПВО, но всъщност не е. :)

160

Анонимен

преди 4 години

До помислете по въпроса Мисля по въпроса ,че имахме мощна армия ,въоръжена със Съветско оръжие ,от която се страхуваха и Турция и Гърция . Съотношение на скорострелност 2,6:1 . И затова Турция ,нямаше и все още няма ,военни летища ,отсам Проливите .

159

GENERAL PYRKO

преди 4 години

ISTINATA -E 4e na erdogan i TYRCIA - ne im pyka za sasht - C400 -e dostata4no dobra za da kompesira koito i dae samoled . pak sega samoleti da iskash RYSIA PREDLAGA mnogo po evtini i sashto tolkova dobre evikasni samoleti ; te tyrcite imat f16 i f18 oshte ot predi 10 godini v izobilie -a nie balganiovcite -sega shte se nabytame za f16 nov variant - no pak f16 si ostva ; taka4e -tyrcia ne vizdam da bade pretisnata ili oshtetena - varianti ima mnogo a i pari imat .

158

помислете по въпроса

преди 4 години

В България Руско - Турските взаимоотношения са обвити в гъста мъгла. Това е вследствие поне 200 години промиване на мозъка. Те се карат, бият, но са едно.Турция държи проливите, а Русия иска да излезе на тях, или най-малкото да има свободен достъп. И докато тук разни заблудени душици си мислеха да се бием до последна капка кръв с Турция, те не подозираха че всъщност Ленин въоръжи Али Мустафа да стане Баща на турския народ. Те не въоръжиха Левски например.

157

Хирон

преди 4 години

До Анонимен,Ех, ако можеше. Не зная дали е било възможно и преди 106 години. Днес определено, не. Заради числата. И не съм убеден, че е в наш интерес да имаме слаба Турция, която свободно пропуска всякакъв натиск до Капитан Андреево. Защото този натиск ще се увеличава, убеден съм. Само допреди десетина години бяхме буфер за Европа, днес буфер е Турция. За България е по-добре границата на конфликта да остане 1500 километра на юг. Не сме подготвени за фронтова държава.

156

Анонимен

преди 4 години

До ХиронИ ще е чудесно, ако изведнъж САЩ и Русия се окажат с еднакви идеи за Кюрдистан....Така най-накрая гнойният цир.Ей Турция ще бъде разфасован, ще бъде изгонен от Тракия, Константинопол и Мала Азия и ще си отиде там където му е местото - в малка, изгорена от Ада долинка в Анадола