15

реалист

преди 4 години

Реално САЩ изгуби много.Турция не е обикновен член.Тя е особена страна за която е жизненоважно ефективна противоракетна отбрана.Причината е че Турция е буквално в бойно поле.И сега има две възможности: или Пейтриът или С400.Друго засега няма.И след като не стана с Пейтриът то се принудиха за С400.И следва изненадата:С400 е по ефективна по добра и по евтина.На всичкото отгоре сега ще се докаже и други страни ще я вземат.И на всичкото отгоре и самолетите ще минат по същия път.

14

Батакa

преди 4 години

Журналистите какво пишете глупости,политиката на Борисов ГЕРБ е същата добри с всички което неможе да се получи.ЦИРК Косово приятел,Сърбия приятел?Външната политика сега ББ е навеждане към всички и за ръка с USA

13

Евалла

преди 4 години

Умни политици имат турците, голяма част от дипломатическият им елит е завършил елитни европейски университети.Постигнаха Турски Поток - облекчаване на икономическото състояние на турците.АЕЦ-ве - отново икономически успех и поевтиняване на тока за турците и бизнеса.Купиха С400 - вече имат ПВО, за разлика от БГ, на която САЩ казаха да унищожи.За 2018 - за три месеца Турция е изнесла стоки за Русия на стойност ЕДИН милиард и половина.Хората си знаят интереса и го защитават.А БГ КОГА?

12

света е полудял

преди 4 години

90 милиона долара за самолет!?хора с тези пари могат да се нахранят много хора,пенсии,заплати и тн.а се дават за един самолет!?и защо?

11

Анонимен

преди 4 години

Не е приемливо заробванеот сащ. Удряш ги където най-боли.

10

Пак

преди 4 години

Пентагона признава че Ф-35 е скъп,не ефективен и дефектен!сащ се опитва да си ги пробута на слаби държави чрез натиск и изнудване.

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което създава проблемина сащ е добро.

8

Анонимен

преди 4 години

Ориенталски тарикатлъци.Нали бяха партньор от първо ниво за тоя самолет.Значи са придобили ноу-хауто по някои технологии.Сега врътнаха постановката че искат много руски ракети за да ги изгонят от програмата.И след няколко години хем ще изкарат някакъв стелт хем ще имат ракети.Е тва е трагедията на целият скапан Балкански полуостров.Пълен е със селски тарикати.

7

Комшиите

преди 4 години

Политиката на сърдит Петко, едва ли е най-доброто решение, за който и да е проблем. Турците имат опции за сътрудничество с по-близки до тях страни, където се надяват на влияние върху народите. С какво САЩ могат да заменят тези бонуси?

6

Врач

преди 4 години

Това се казва отстояване на суверенитета! Ердоган може да е всякакъв, но отстоява националните интереси и не допуска външна намеса. Докато САЩ не му поднесат Гюлен на тепсия, няма да има сделка със САЩ. Чак ми стана симпатичен турския диктатор.

5

Ъъъ

преди 4 години

И за кого плачем сега? За горките турци, че вместо Ф, щели да си купят СУ, пак 35? Или за горките руснаци, че са повярвали на лъжливите турци? Само да не е за американците, които май са загубили като клиент втората по сила и големина натовска армия?

4

това е

преди 4 години

НАТО е оръжейната фирма на САЩ с бракувано,старо и скъпо оръжие което няма да влезе в употреба никога.Оръжие не се продава с рекет и натиск а с качество и цена.

3

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам турската военна промишленост да работи само за компоненти на Ф-35. Освен това компонент може да означа всичко - включитело бутон, болтче, гайка...още повече, че указаната бройка е над 900. А наистина Русия прекалено се заигра с Турция, но вече в Русия е капитализъм и гледат кинтите. Може все пак да имат едно на ум понеже им убиха двама пилоти но...кинтите са над всичко...

2

факт

преди 4 години

От този удар на НАТО и САЩ дълго ще им пищят ушите,много добър ход на Русия....

1

Анонимен

преди 4 години

На турци вяра неможе да имаш. Това е извода. А Русия го знае много добре.. И пак прави грешки.