95

Анонимен

преди 4 години

След..И този не става за такъв! То и който и да е.Всички са марионетки.На сенаторите в сянка! -:) Така че все едно кой ще е..!!

94

Анонимен

преди 4 години

Хитлер не е по-лош в нищо от Меркел. Въпрос на гледна точка.

93

Илия Варна

преди 4 години

Тръмп - Хитлер , америка на първо място, германия над всички - къде е разликата и осъзнават ли настоящите политици за какво иде реч?

92

Циник до 94

преди 4 години

Един образован и умен човек - трябва да успява да се разграничи от "мейнстрийма"Същия мейнстрийм, който ни убеждава, че семейството е измислица, че пола - е само въпрос на вкус(влечения към перверзии и извратености) мейнстрийма е този, който ни казва, че трябва да приемем враждебни племена.. войнствен ислям..Мейнстрима, който ни казва, че трябва да работим - та да ги издържаме. Стигнеш ли дотам - някой да ти казва "как е правилно да мислиш" - за мен - ти вече не си умен... А един от овчеподобн

91

Анонимен

преди 4 години

До Циниka Мисля си как един образован и умен човек може да има такова инстинктивно мислене

90

Гледна точка

преди 4 години

Цялото му семейство на този сириец говореше перфектно немски, а голямата му дъщеря тъкмо завършва основно образование с отличен и иска да учи туризъм,

89

Sicht Punkt

преди 4 години

В Мюнхен видях как един мигрант от Сирия се е квалифицира като общ работник - зидар, шпакаловчик и чинно, слуша германеца с който работи, какво ще му нареди да прави!!

88

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ги шунтира тия клоуни демонкратите много яко. Толкова са *** пи , че немогат да се усетят горките. Той ги направи тия четири шамандури лицето на прогресивните. Тази партия вече се асоциира с тях , това са те , леви леваци обичащи да лапат чуждото, отчаяни тревомани, прогресивни дупедавци , алчни за чуждото просяци.

87

Циник до 89

преди 4 години

А ти?

86

Sicht Punkt

преди 4 години

Расизма е естествена защитна реакция на един вид... да опази и предаде гените си нататък!Жалко, че не си си взел поука от написаното и приравнява животните с човека. Ти лъв ли си?

85

Циник

преди 4 години

Да напълниш страната си с дивaци... не означава, че и мислиш доброто.Даже напротив!Дошли буквално от Африка и Азия.. Вече си мислят, че могат да командват

84

муспи

преди 4 години

Чета коментариите и виждам: евреите постигнаха "расизъм" да се смята за голямо престъпление. А раси има - вижда се и без лупа. Вижда се че всичко каквото произвеждат милиардите - индустрия, храни, стандарт, идеи, култура... не е и една хилядна от това което прави бялата раса. Не случайно за милиардите главната цел на живота е да се проврат в Европа и САЩ. А това е материал за експлоатация от злодейското племе, за да владее света - все пак тука е ада.

83

Циник

преди 4 години

Бруно Латур - "Да приемеш Калкута (в дома си)... (не значи да и помогнеш) а да станеш Калкута!"Расизма е естествена защитна реакция на един вид... да опази и предаде гените си нататък! Първата работа на лъв - завладял чужд прайд - е да избие малките на предшественика си... Той избива ВСЯКА конкуренция.. Xиени.. Леопарди и Гепарди.. За да подсигури бъдещето на поколенията си. Природата не признава НПО.. либерализъм.. и нови ценности. Да напълниш страната си с диваци - не означава, че

82

човек

преди 4 години

До: номер 81 (Абе...)Е ти ме утрепа! Много философски екзистенциално го даваш някак.И си прав донякъде, и не си.Нашите *** са цветя!Особено ако ги сравниш с американските... "афроамериканци".Бил съм там, видял съм ги. Като минаваш покрай тях трябва да им правиш път.Иначе ще те обвинят в paсизъм.Гледаха ме "с бялото на окото".А са и едрички. Не всички са като Майк Тайсън, обаче са бая височки и мускулести.Като видиш черен американец, ще заобичаш нашите "индийци"!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Тръмп пикae cpeщу вятъра??

80

Анонимен

преди 4 години

Тромпета казва истината, а това шокира неолибералите не само в САЩ!!!!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Много дълга статия за да опише нещо много просто - Тръмп ги кара като стадо овце пред себе си, а те само блеят и се чудят какво ставаИ първата овца която скочи в пропастта, останалите ще я последват. Да добавя аз.

78

Анонимен

преди 4 години

Много дълга статия за да опише нещо много просто - Тръмп ги кара като стадо овце пред себе си, а те само блеят и се чудят какво става.

77

Гледна точка

преди 4 години

Всички мюслемита на джумерки (Иран и Русия също). Конгресменките гоооуу хоуумм!Ъндърстенд ми? Това е Тръмп.

76

Sicht Punkt

преди 4 години

Близо 6 от всеки 10 републиканци и клонящи към републиканците независими, са отговорили, че ако САЩ бъдат твърде отворени към хората по света, "ние рискуваме да изгубим нашата идентичност като нация"..Каква идентичност?? - там са така омешани, че повече няма накъде. Коренното население на америките (САЩ, Мексико, Ю. Америка са индианците, всичко друго е мигранти).Тръмп на какъв принцип прави разделението?