15

Анонимен

преди 4 години

прилича на леприкорн

14

Анонимен

преди 4 години

До Военен писарда, ама не! точно тези ,щото са повече, ще го катурнат!

13

ПЕНКО

преди 4 години

" ДЕЕСПАСИТОО " !!!!

12

Анонимен

преди 4 години

алооу, тия от българския хезинкски комунитет няма ли да вземат отношение?!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Тръмп не е расист, това той е завявал многократно и всичките му действия го доказват. Тръмп е антихипи, той е човек на разума и мъжеството, той иска велика америка, богата и силна. Демократите, които вече е по-правилно да наричаме крайно леви хипита, искат тотална деградация, разруха на обществото, феминизъм и демонизиране на семейството, нещо в което в САЩ все още много хора вярват, нисък морал и беззаконие, чрез издигане в култ на сексуални извратеняци, престъпници, наркомани и други ***

10

Анонимен

преди 4 години

Във великите сащ, само допреди около 40 години имаше тоалетни за бели и цветнокожи.От тогава насам все си е така, само официално е различно.Що в Бронкс не живеят бели? Питам?

9

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че ще остане.Расовите предразсъдъци там са толкова големи, че няма сила способна да ги спре.Който е живял и ходил там знае, че всички захаросани приказчици за расово равенство са една голяма ***, завита в целофан и розова панделка...Погледнете какво е в затворите им, черните се делят от белите, жълтите от червените и всеки е при расата си.

8

V

преди 4 години

Има известна логика.Природните закони са за всички и не могат да се нарушат .Един от тези закони е за разпадането на хибрида .Една прекалено хибридна нация е заплашена от разпад .Това е природен закон. Например герберасите приоритетно ,,УДРЯТ,, КАКТО ПИШЕ В ТЕХНИТЕ ТЕВТЕРЧЕТА БЪЛГАРИТЕ ,ЗАЩОТО РОМОВЕТЕ ТРЯБВАЛО ДА ВОДЯТ ПРАСЕТАТА ,,***,, В ГЕРМАНИЯ. Те унищожават българи за сметка на ромове с най важните документи и затова издигат в култ кетапа ,защото чрез него унищожават българите ;)

7

Военен писар

преди 4 години

Тръмп ще бъде преизбран. И то точно защото защитава бялата раса. Латиноските са мързеливи един работи трима са в банди за наркотици и изнудване. Черните са същата работа. Китайци и японци живеят в свои общности и рядко излизат от тях. Успех на г-н Тръмп!

6

Факт

преди 4 години

Най-добрия американски президент!

5

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Тръмп "журналистическото" съсловие буквано нямаше да има какво да яде. Така че се радвайте.

4

баба мара

преди 4 години

впк на сащ ще решава за втория мандат в зависимост от печалбите тръмп многодобре се справя с продажбата на оръжие конгресът одобрява всяка сделка за милиардитака че 2 мандат му е сигурен независимо какво се говори и пише по медиите

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Българите трябва да си плащат за удоволствието да ги управлява Бойко.

2

Анонимен

преди 4 години

За съжаление не само трънмпи ще остане , а Винету плаща таксата за мандат с наши пари на началниците за да го оставят на власт.

1

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще бъде преизбран ,проблема е след 2024 имкой ще ни насадят тъпите демократи .Като нищо ще издигнат сомалийската за президент .