35

До 33

преди 4 години

Напротив може и трябват не просто да налага санкции, но и със сила да разгромява враговете си! Когато правиш отстъпки, когато демонстрираш страх и нерешителност, както правеше Обама, никой не те взима на сериозно и с право. Първо америка е единствината правилна политика, ще ми се един ден да има европейски лидер който да има топките да излезе и заяви пред целия свят първо ЕС!

34

Бау

преди 4 години

До 34 Защото въпросните жени, който нападна са родени в Америка (всички без една). Америка е Америка заради това, че е шарена ... Ако мислиш, че белия ти *** е желан там, имам лоши новини .. Ти си на нивото на латиносите според Тръмп.

33

Анонимен

преди 4 години

Расовата враждебност се основава на естествен защитен механизъм. Расовото мултикултурно омешване се основава изкуствено и насилствено прилаган парично-пропаганден механизъм.

32

Бау

преди 4 години

До 32Защото не съм расист ли ? :D Нека позная ти мразиш и животните, готов си да убиваш за кеф, обаче ... мнооооооого обичаш децата :D Или поне така разправяш на всички ...

31

гъбар

преди 4 години

До BERBER ALGERIAабе кафевия, ти на кви гъби си ве???

30

Анонимен

преди 4 години

До БауИ защо Мелания да се връща в Словения? Изказването на Тръмп беше по повод абсолютно неоснователните критики на демократите спрямо политиката му на нулева толерантност спрямо нелегалните имигранти които са 99% латиноси.

29

Анонимен

преди 4 години

До До 18човек се променя, като набара власт и огромна армия! не случайно има поговорка: дай му на "човека" власт, пък му гледай сеира! не може да налага санкции за щяло и нещяло, само защото "америка фърст" всички искат да печелят и той ще трябва да се съобразява!иначе заприличва на диктатура, злоупотреба и монополизъм! има си общоприети правила в световната политика!

28

Mяу

преди 4 години

До БауТи си едно много долно, гадно ***.

27

Американ

преди 4 години

Образованите жени от малцинствата са предимно азиатки, а те са силно против навлеците и притив раздаването на социални помощи за щяло и нещяло. Така че на либералите надеждите там са говежди.

26

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Цветнокожи, означава цветнокожи. За теб не знам. Ти си или от сивите или от зелените.

25

Додо

преди 4 години

"пишат Стив Пийпълс и Зийк Милър от Асошиейтед прес."---------------------------------------------------------------------Ясно: еврофобска, антихристиянска пропаганда.

24

Бау

преди 4 години

Те вече го затапиха *** с: "Мелания да се върне и тя в родната си държава"

23

Анонимен

преди 4 години

Питайте онези в американските гета дали има расово равенство...

22

Анонимен

преди 4 години

Това че неговите опоненти са тъмни жени с недъзи, които вкупом скачат и го нападат не значи че е расист, това е някаква тактика да го изкарат такъв. Демократите разиграват театър.

21

House M.D.

преди 4 години

Тези прогресивни представителки чели ли са прогресивна литература в стил "Овчарчето Калитко"?Цветнокожи - означава ли, че са със зелен и син цвят на кожата?

20

До 18

преди 4 години

Да разбирам, че всеки който иска страната му да е велика е нацист, да разбирам че гелта трябва да е посредственост, а не величие? Много жалък коментар от който лъха типична хипи-либерастка простотия. Още една причина хората да гласуват за Тръмп, докато той е здраво стъпил на земята и е фокусиран върху реалните проблеми, демократите са изцяло на полето на захаросаните утопични фантазии - умен човек хипи-комунист няма.

19

Елекшън дей

преди 4 години

Стига му толкова на Тръмп. Време е президент да стане един от толкова популярните Кеч звезди - Скалата , Трите хикса, Гробаря.... или някой реалити звезда , например някоя от сестрите Кардашиян , а може би рап певец с кило злато на врата, златен зъб и мършави крака като Снупи Дог... или в краен случай някой случаен гражданин от все по популярната комбинация - ч*ерен, гейй, веган,феминист, с тежко детство и насиилван от баща си .

18

Анонимен

преди 4 години

ДА!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11"Тръмп не е расист, това той е завявал многократно и всичките му действия го доказват. Тръмп е антихипи, той е човек на разума и мъжеството, той иска велика америка, богата и силна" --- историята помни същото за един "велик" австриец, който искаше същото за германия! абсолютно същото! но всички знаем какво се случи по късно!

16

Анонимен

преди 4 години

Напротив не Тръмп, а демократите разделят обществото, те са тези които извъртат всичко казано/написано от него, така че да настроят жените, малцинствата и т.н., срещу белите мъже, но това не се получава. Коза на Тръмп е американската икономика - удобно демократите не обелват и дума, за растящата американска икономика, за рекордно ниската безработица, за това че Тръмп върна американска мечта, която демократите унищожиха.