115

Идеалист

преди 4 години

Тръмп срещу обратния расизъм. Днес расистите са чернокожите!

114

Филанкишията

преди 4 години

Удри, бай Тръмпе !!!

113

А сега сериозно

преди 4 години

Каква расова враждебност бе? Единствената расова враждебност която слушаме е от медиите и демократите, без срам дори, от изборите насам, срещу белите мъже в САЩ. А те са сто пъти по-малко расисти , хомофоби, и насилници на жени от другите мъже в САЩ. Ето кой насажда расова враждебност.А Тръмп би казал същото на взвода от откачалки, дори ако бяха блондинки и ръсеха същите мръсотии за САЩ. Какъв разизъм има в това?

112

муспи

преди 4 години

И все пак, и все пак - Тръмп не смее да каже думата "евреи", а те организират нашествието. Червената връзка с която се представя постоянно не е точно червена както беше в Съветския Съюз - който между впрочем също е еврейски, а клони към оранжево. Това е любимия цвят на евреите, символ на огъня, Шеола и ада на Земята. Националния отбор на САЩ жени, който спечели световнот наскоро, също е с червени - почти оранжеви униформи. "Нашия" Кристо направи завесите в Централ Парк чисто оранжеви, - наш е.

111

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо ще спечели отново Колкото и да е шантав Демократите какво предлагат1 квартет Луди шарени крaви МАРСИСКИ 2 дедо Байдън Деменцията 3 И Бърни Сандърс който е местния Йоло Денев кандидат за президент от как има избори ...(((

110

Анонимен

преди 4 години

Тия четири пaтки за нищо нестават В САЩ не се гласува по етнос а по икономическа политика и тъкмо тук соцМарксизма на тия Oвце и Демокрад да си ще те направи гласоподавател на Републиканците

109

До 113

преди 4 години

Ахаха ха, личи си кой е учил да възхвалява пламенно като комсомолска секретарка! Абе, вие комунистите, как се изродихте в нео-нацисти, как ви предресираха толкова елементарно 80те? Водещото при вас е да се напикавате пред някой, който има вашия елементарен интелект, и всеки момент без да му мигне окото би ви смачкал, защото за него вие сте по-низши и от плъхове. Той ви презира, вие го боготворите. Либералите мразите, защото ценят правата ви, а вие като мазохисти копнеете да бъдете унижавате.

108

Анонимен

преди 4 години

Кой каза, че използвал расова враждебност? Демократите ли?

107

Тромпета

преди 4 години

Да, оказва се, че му намерили IQ теста от военната академия, където е постигнал 73 точки. За сравнение: Бил Клинтън, който след Кенеди е най-интелигентния съвременен президент, който сащ е имал е с 149 точки, Обама също има няколко пъти повече интелект от това блондинесто ***. Но ниския интелект определя едни други проблеми, а като сложим и прословутия му малък *** (оттам му идва сексизма, затова и взима златни душове от ***:)))) може да заключим, че той е много болен човек!

106

я па тея

преди 4 години

Тук ИЗОБЩО не става дума за расизъм,а за НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ!Това е грубо погазване на законите и конституцията!Ако президента не вземе мерки срещу това явление,тогава кой!?И защо изобщо ще е президент!?Това,че искат да го провалят е ясно!Не е ясно какво ще правят после с тая П-АП-ЛАЧ!?Тръмп е първия президент на САЩ от 50 години,който знае какво прави!!!Сoрoсoидитe нека си врякат,но хората не пасат трева!

105

Тромпета

преди 4 години

Няма никакво съмнение, че е расист, но той страда и от много други отклонения: 1.Израснал в открито расистко семейство ( баща му с бизнеса си е разследван не само за машинации и спекула, но и за расизъм) 2.Използва импотентните доводи на подобните му, когато напада опонентите си само на база произход. 3. Обслужва оръжейното лоби, които са си новия ККК. 4. IQ-то му е 73!?!:), а изследванията сочат, че точно хора с ужасяващо нисък под 80 IQ са склонни да бъдат дресирани като расисти.

104

asdf

преди 4 години

Със сигурност на белите им писна от простотии.

103

Анонимен

преди 4 години

"Тръмп поставя расовата враждебност в центъра на кампанията"Сиреч не можеш НИКОГА да възразиш на ***, той винаги е прав по подразбиране, само щото е че.рен?Ей това е истинския дълбок расизъм.

102

опетков

преди 4 години

Ще продължа накратко с въпрос: Има ли право една нация, една държава, начело с легитимно избраното си правителство да спре неканените "гости", прииждащи на тълпи, за да се възползват от по-високия стандарт на живот?

101

опетков

преди 4 години

В туитовете на Тръмп няма нищо расистко. Понеже политическите му врагове не могат да измислят нищо смислено за да го оборят, му лепват етикета "расист". И нашите елементарни журналистически папагали повтарят мантрите на тези озлобени вещици, които искат да вкарат цялата *** на латинска америка в САЩ. Тръмп само казва: "След като не ви харесва Америка, отивайте си там откъдето сте дошли (респ откъдето са ви докарали родителите ви). Какво е тук расисткото? Не казват ли същото и нашите патриоти?

100

До 108

преди 4 години

Каде? Кога?Казвай веднага тука пред всички.

99

Анонимен

преди 4 години

В щатите съм бил и пак ще отида тази година. Веднъж им разказах на едни хора там, не бяха бели, за турското робство и за това колко века, бели хора като мен са били клани изнасилвани. Белите са били също роби, даже понякога в по-трудни обстоятелства от други раси. Била са роби на мурга.ви араби! Гледаха тези американци доста изненандо и не можеха да повярват! Друг път, им казах, ако пак се опитате да ми ги игратете тея номера ама вие белите хора точно пък на мен, ше има балкански бой!

98

Анонимен

преди 4 години

Тръмпи ще съсипе Америка, колкото може ...

97

Майстор Йода

преди 4 години

Дарт Тръмпидиъс се опитва да шитне Републиката и да създаде Империята с помощта на тъмната страна на Силата. Скоро ще обяви кастинг за Дарт Вейдър

96

Анонимен

преди 4 години

Eга ти фашагата! America über alles.Heil Trump!Интересно, че точно червените *** викат най силно колко бил велик тоя фашист и капиталист.Това ако не е разстройство на червените ви продажни личности, не знам точно какво е! Побъркаха ви с тия опорки от Позитано бе! Вече и вие не знаете с каква резба сте.