85

Анонимен

преди 4 години

За да има повече българчета в България, не трябва да има помощи и детски. Който разбрал, разбрал.

84

Една майка

преди 4 години

Добре,аз като съм с 3 деца, с висше но работя квоти падне защото:1не може държавата години да не намери бившия ми съпруг и не полага и грижи.Аз съм направила каквото трябва-съд,присъда и изпълнителен лист.Държавен чиновник вече 5 и после 3 години не си свършиха работата 2по специалността която обичам никога няма да си намеря място-учители не се търсят за жалост.3 нямам никаква помощ от държавата и сама гледам със 700лева 3 деца. Всички измислили този закон да ги сполети това което сега аз из

83

Анонимен

преди 4 години

На човек с 1200 лева заплата, в момента му удържат 269 лева за осигуровки и данък общ доход . Вместо да му удържат цялата сума, ако има три или повече деца, да не му ги удържат,. Ако има две деца да му удържат 40% от тази сума - 107 лева и да му остана 162 лева от тях. При едно дете да му удържат 70% от тези 269 лева и да му останат 81 лева. Това ще е и стимул да не се укриват доходи. При 3000 лева заплата в момента удръжките са 672 лева, а при 600 лева удръжките са 134,41 лева.

82

Анонимен

преди 4 години

с 500 лв или 800 лв заплата деца да бе да те на някой места взимат по 10 20 хиляди евро заплата и нямат а тук безработните искате да имат деца е как да стане дори и едни 5000 лв не искате да дадете

81

Предизборно

преди 4 години

Нали ви е ясно защо БСП прави такива предложения?Предстоят избори.24 месеца осигуровки - ромката ще си уреди фалшименто.Помощи за деца във втори, трети и четвърти клас? Разгеле, те поне дотогава се мяркат от време навреме на училище. За по-нататък няма смисъл да се дават пари, защото няма да идат у ромчетата. Те в пети клас вече правят сватби.Не на нас тези, Корнелийо! Ясна си ни като под стъкло.

80

Да, ама

преди 4 години

Да-аа, ама демографска криза има от Испания и Италия до Норвегия и Швеция. Измират испанците, италианците, австрийците, германците, швейцарците ако щете.Но не и евреите. Еврейката ражда средно по 3, 11 деца. Не и религиозните мюсюлмани. При тях раждаемостта е още по-висока.

79

Су 25

преди 4 години

До Как се даватОсвен това ромката е вероятно на 14, а може би на 13!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Идеята е добра, но не е обмислена от гледна точка на реалните получатели..знаем кои. Едно време, небезизвестният Адолф Х. е измислил държавата да дава много солиден заем на всяко новосъздадено арийско семейство и да го намалява с 25% за всяко родено дете. Сработило е безотказно!Намаляването на ДОД със същата пропорция на дете също ще работи...гарнирано и с безплатни социални придобивки като например детски градини..и току виж станала работата.

77

Анонимен

преди 4 години

До 78.Ако държава не дава стимул какво искате и ревете,че намалявала ами ще намалява.

76

Анонимен

преди 4 години

Момци, момци зле сте с положението на милата ви родина.България има над 50 милиарда дългове в евро,отделно че нямаме никаква икономика в производството.Разбира се има някакви производства но те са на ишлеме.Доколкото си спомням Арсенал Казанлък правеше калашници и боеприпаси, ама и тях ги отвя конкуренцията.Така че имам едно пожелание само, българите да мислят по често с главите си :)

75

Анонимен

преди 4 години

Бесепе иска да стимулира джипси кингите

74

Анонимен

преди 4 години

Идеята е пълно недоносче.

73

До 81

преди 4 години

Те и сега са толкова даже са над 95

72

Анонимен

преди 4 години

До 77 две заплати не стигат за 2 *** възрастни само наема да си платят камо ли храна сметки транспорт и за 2 деца трябват още поне 2 3 заплати

71

Су 25

преди 4 години

До ВъзрастенДа, уважаеми г-н възрастен, границата се пазеше както трябва и пиле не можеше да прехвръкне, тогава не влизаха в България разни "нелегални имигранти" от Пакистан Афганистан и от майната си.... А българо-турската граница беше най добре охраняваната граница в Европа. Сега я вижте мижавата ограда на какво прилича.Така, че това е другата страна на въпроса. Вярно, сега можем да ходим навсякъде зад граница - но имаме ли пари за това???

70

До 69

преди 4 години

Да ти ,,ДАВАТ казваш?!?! А ти какво даваш за да ти дадат? Какво работиш,какво образование имаш,учиш ли,имаш ли някаква цел или само вилнееш из нета? Ако си от тия 200хиляди неработещи и неучещи,какво искаш ДА ТИ ДАВАТ? Има хора които си ги изработват и си ги получават,а,, титаните на клавиатурата"чакат някой да ги покани да им дава.. Никой няма да ДАВА на такива като теб.

69

Анонимен

преди 4 години

Демографската криза друса и богатите държави и се дължи на еманципацията, на ужким доброволното посвещаване на жената на работата и кариерата в ущърб на децата и дома. А самата еманципация е коварно нововъведение на експлоататорите на женски труд. Като как така при далеч по-ниско технологично развитие една мъжка заплата е била достатъчна да издържа семейство с неработеща жена и няколко деца, а днес 2 заплати едва стигат за 1-2 деца?

68

asd

преди 4 години

До АнонименПреди 35 години не можеше да бягате, стреляше се по границата.

67

До Су 25

преди 4 години

Ами то това е целта - българи с поне три деца. Две са недостатъчно за увеличение на българския етнос. Винаги има хора, които не може да имат деца и с две деца на можещите д аимат, ще продължим да намаляваме.

66

Анонимен

преди 4 години

Не се опитвайте да спрете абортите ако ги спрете те ще се увеличат незаконните