105

Анонимен

преди 4 години

До 104 масовата заплта в София е най-много 700 800 лв .Ти си мисли,че е 2000 3000 лв ама не е .Запетай не слагам заради депутати от статията.

104

Анонимен

преди 4 години

За деца пари няма, но за ръждясали американски тенекета се намират

103

Маргарита Илиева

преди 4 години

Идеята за 10 минимални заплати за второ и трето дете е чудесна. Аз предлагам да се дават по 900 лева за майчинство две години на родители, които работят и са със средно образование най малко и детските за дете да са по 300 лева, без значение кое по ред е, и за редовно висше обучение да станат по 600 лева. Тези родители, които нямат средно образование да получават същите пари за майчинство и детски надбавки, като в момента. Така малцинствата ще учат.

102

До Една майка

преди 4 години

Съчувствам ви, госпожо.неотдавна писах тук за студентка, която роди едно след друго три деца и после си продължи образованието, когато голямото и дете вече влизаше в пубертета.Живее с бащата на децата си без да сключват брак, за да получава поне мизерните надбавки за самотна майка. Нищо друго не й дава държавата. Момчето се изтрепва да работи и допълнително, нейната майка едвам им помага по малко, защото е с малка заплата. Баща й почина. Животът й е труден, но децата й са възпитани и учат добре

101

Счети

преди 4 години

Значи мразя БСП от дъното на душата си, но точно този законопроект трябваше да мине, защото щеше да подпомогне истинските данъкоплатци, обаче е явно колко ГЕРБ милеят за нас. Да ясно ми е, че искането е популистко, но пък щеше да е много полезно. И да за мен този финансов стимул щеше да е достатъчен да имам второ дете. За момента оставам с едно, а ГЕРБ да му мисли за следващите избори !

100

:)

преди 4 години

До Анонимен 104Що бе?Както подпомага едни, дето не могат да четат и пишат, защо да не подпомогне и някой от съфорумците. От него поне има полза, говорим си тук през свободното време, обменяме мнения.

99

Анонимен

преди 4 години

Масовата заплата в София е под 1000 лева. Има доста на брой високо платени хора, които вдигат средната заплата, но медианната средна е под 900 лева.

98

Анонимен

преди 4 години

До 102Каква масова заплата в София от над седемстотин хиляди лева сънуваш?Ако си искал да напишеш между 700 и 800 лева, напиши го!

97

Анонимен

преди 4 години

До 102Масовата заплата в София е далеч над 800лв. Ако не можеш да изкараш повече пари си намери жена (или мъж) и си обединете разходите.Друг вариант е да се върнеш откъдето ди дошъл. Явно София не понася на всеки...скъпичко е. Не казвай, че очакваш държавата да ти плаща наема или да ти дава пари на ръка, за да те подпомогне!?

96

Не, та не!

преди 4 години

Мярката може и да е предизборна, но не струва кой знай какво да я приемат. Но не искат да отстъпят и на йота от дивашката си политика.

95

До 99

преди 4 години

Я ми обясни как се живее с заплата която не покрива само наема а всчко останало а за малките градчета там и работа няма а в София работа има само за връзкари и любовници.В София масовата заплата е 700 800 лв но и масовия наем е толкова за да изкраш месеца са ти нужкъм към 2000 лв и то без да излизаш и да даваш пари за лекари

94

Анонимен

преди 4 години

Стимули (финансови) трябва да има само за българи.Никакви за други етнически групи (Турци,шведи,...).

93

Анонимен

преди 4 години

Трябват финансови стимули за тези групи от хора, които нямат деца, а не за тези, които имат. Ясно е, че деца няма българския етнос, който вече е малцинство сред младите до 30 години.

92

До 82

преди 4 години

Не стигали две заплати.Какви заплати какъв наем бе момче? Ти къде живеш Явно си от,,мигрантите"Какви две деца си направил ,а живееш под наем.Що не се върнеш в родния си край и родния си дом и ще ти стигат парите .Щом си в София ,ще си плащаш.Моето семейство е с две деца,живеем в дома си, с по около 1000лв.заплати и се оправяме.А нашите като бяха като младо семейство с по 130 лева заплата,как са се оправяли.

91

Анонимен

преди 4 години

В Сащ им дават къща и кола а тук едни 5000 лв не искт да дадат

90

До Предизборно

преди 4 години

Споко. И българските ученици не им се ходи на училище и не им се учи. Пълно е с такива, които едва се мяркат в час и мъкнат фалшиви бележки от лекари или учителите не им вписват отсъствията, защото училището ще фалира. В края на срока и годината учителите звънят на най-големите калпазани и ги молят да се появят в училище, за да ги изпитат, да имат нужната оценка по предмета. Ако не се появят оценките се и поизмислят.Мит е това, че само *** не ходели на училище. Вциганиха се и българите.

89

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво очаква мафията на политиците, като взима пари от работещите, които нямат деца или имат едно дете, за да ги даде на неработещите с много деца, които и без тези пари пак ще имат същия брой деца?

88

Анонимен

преди 4 години

Е да ама тука всяка година измират около 30-40 хиляди човека, отделно мигранти търсещи по добър живот,Че има демографска криза в развитите държави, има, но те и не намаляват...т.е на едно ниво са (2 деца, 2 родители)А това че бизнеса,търси роби, е отделен въпрос.Все пак някой трябва да им върши работата, след като няма желаещи сред собствения им народ, то те си ги внасят.

87

Анонимен

преди 4 години

В България изчезват българите ,а не роми,турци,еврей,арменци.Комунистите да не раздават пари на калпак ,да намерят начин да стимулират българите.

86

Dinosaurus

преди 4 години

До Хм! На колко си години? Данъчни облекчения - от бивши и настоящи кимунисти?Ало си работил през 80-те години (при Тато) щеще да си чувал за т.н "ергенски данък", който се събираше ежемесечно от всеки работещ, докато не си роди дете - включително и от семейни без деца! И растеше прогресивно с увеличаване на възрастта на работещия.Това беше "данъчната политика" на БКП за "стимулиране на раждаемостта". Виж, когато се сдобиеш с наследник, детски не ти се полагаха, ако не си на минимална заплата