145

Ника

преди 4 години

Идеята пари-раждаемост може да проработи,но е неправилно формулирана.Ей,научете се най-после да говорите с гражданите/не с представители на партийни структури/,преди да предложите нещо.

144

Анонимен

преди 4 години

Не помощи а добре платена работа за бъдещите родители само така ще има повече деца.

143

АНОНИМЕН

преди 4 години

ПАРИТЕ СИ ГИ ИСКАТ ДЕПУТАТИТЕ САМО ЗА ТЯХ. НЕ Е ВАЖНА РАЖДАЕМОСТА ЩОМ ЩЕ ИМ НАРУШИ ЛУКСОЗНИЯ ЖИВОТ. ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ХОРА. ЧОВЕКА Е НЕЩО КОЕТО Е НЕРАЗГАДАНО. ТОЛКОВА АЛЧНОСТ И ЗЛОБА И НИЩО ЧОВЕШКО. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ БОЖИ ИЗЧАДИЯ ДОКАТО ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ. НА КОГО ЛИ ЩЕ БЪДАТ ТОГАВА ДЕПУТАТИ КАТО НЯМА БЪЛГАРИЯ?????

142

Анонимен

преди 4 години

Жените да раждат след 55 годишна възраст. Така няма да имат проблеми с работата и работодателите.

141

Анонимен

преди 4 години

Не искате да давате пари и няма раждаемост дайте пари и ще има раждаемост ама не ви се иска е като в се иска

140

?

преди 4 години

Раждаемостта не е проблем при ниските доходи.Хората с ниски доходи имат най-много деца.Просто намалете данъците на семейства с 2-3-4 и тн деца. Жалко че плащащите данъци не са обаче избиратели на БСП.Но това може да оправи нещата при нормалните данъкоплатци, които се затрудняват да имат второ или трето дете.

139

Все

преди 4 години

Да, де. БСП го играе доброто ченге, ГЕРБ лошото и накрая все тая.

138

Идея

преди 4 години

Подкрепям идеите на писал преди мен и допълвам:1. Помощи за деца само на родители, навършили 18год и 9 месеца.2. Еднократна помощ за второ и трето дете в размер на осигурителните вноски за последните две години.3. 40% намаление на ДОД за следващите две години за второ дете и още 20% за трето дете.Така ще се стимулират работещите и образовани родители и се елиминират хрантутниците.Идея в груб вид.

137

Анонимен

преди 4 години

Ако се броят всички напуснали България от 60те до сме си децата им (не внуците, гоним 12 млн :)

136

Анонимен

преди 4 години

по-добре по-малко, но по-качествени индивиди. А не като сега всеки снесли по 3 деца и да ги граничи... по-добре сме без тях :)

135

Хек

преди 4 години

А защо да не е 10 брутни заплати, върху които майката е плащала осигуровки за последните 4-5 години, та да сме сигурни, че *** няма да се класира

134

Бял висшист

преди 4 години

Имам три деца и не взимам детски. Такава е политиката на държавата. За държавата по-ценни са неработещите, чието развъждане се стимулира. Резултатът е явен, към края на века няма да има бели висшисти, а армия от безработни.

133

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва да бъде населението на България, според БСП?

132

Евроатланик

преди 4 години

Никаква аванта за българските майки,ако трябва от Пакистан и Бангладеш ще се вкара свежа работна ръка но за българина никаква милост.

131

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше комунизмът, то и ние щяхме да бъдем вече развита държава с многобройно и качествено население.

130

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов ще бъде остане в историята като последния владетел на Третата Българска държава! След него - второ турско робство!

129

Анонимен

преди 4 години

БСП трябва да бъде забранена. Дразни нормалните българи със съществуването си.

128

Анонимен

преди 4 години

Най-големият проблем е, че комунистите избиха "цвета" на нацията. Но природата си знае работата.

127

Чеговара

преди 4 години

Ако БКП/БСП не бяха съсипали икономиката на България нямаше 2 милиона българи да избягат. След 100 години безумия БСП изведнъж се сети за хората (!?) Най-доброто за БСП и за страната е партията да стои още 20-30 години в опозиция. Хем далаверки ще има, хем няма да закопаят държавата с простотията си.

126

Костов

преди 4 години

И от кого ще ги вземат тези пари за да ги дадат? Отговор: от същите хора, като им вдигнат данъците. Още една абсурдна идея на БСП от типа "от пусто в празно". Вашта мама червена, клахте народа както руснак не го е клал.