298

Киро Х

преди 4 години

До менРасово и национално смесените, нехомогенни общества са обречени на провал. Справка - СССР, Югославия, Вавилон,...ако щеш и Чехословакия, а вече със сигурност и ЕС. Бог е създал различните раси, националности и езици поради някаква причина. Расовата и национална копелизация води до упадък. Първо морален (погледни антиценностите на които ни излага НСР), а неминуемо след това и материален. Юспех юнак, където и да те заведе живота!

297

Anonimen

преди 4 години

Тука май изчезват коментари

296

мен

преди 4 години

До AnonimnaНе са расисти не толерират мърлячите.

295

Мен

преди 4 години

До *** до менЕ та това е пич. Аз не съм съгласен с глупостите ти, но никога не мога да кажа че ще уважавам когото си искам, ще уважавам всички и ще се боря за техните и твоите човешки права.

294

Циник до мен

преди 4 години

Ще уважавам - тези, КОИТО СПОРЕД МЕН.. заслужават!Толкова е просто!

293

мен

преди 4 години

До Киро ХТи на мен себеподобен ли си ми, аз на теб? Сигурно си бял, сигурно говориш и български. На мен не ми е комфортно сред такива като теб. Защото не зачитате елементарните божии закони. Никой не е казал че си расист, ама както са казали старите българи "Гузен негонен бяга". Първата крачка е да ти е некомфортно сред такива които смяташ за различни. После ти става некомфортно сред, хора които карат колелета, после сред учители, после сред сервитьори, т.н. Ще уважаваш всички хора!

292

Циник до мен

преди 4 години

Ти ли ще ни обясниш - какви расисти сме?Вече си се назобал с наолилебералните ценности на Меркел.Такива като теб са причината за залеза на Европа.

291

мен

преди 4 години

До Киро ХИ теб те разбрахме какъв си. "Нов световен ред" поинтересувай се малко от кога това понятие е на почит във вашите екстремни среди, ще се изненадаш. Ако родината ти е правова държава с законов ред, и ти няма да даваш 5 пари от къде е съседа ти, защото има нещо на което да стъпиш и знаеш, че институциите в държавата в която живееш ще следят за твоите права и свободи. Ако не е тогава, се надяваш че съседа ти няма да те гръмне само защото имате еднакъв цвят на кожата и говорите един ези

290

Анонимен

преди 4 години

Вярно е че са против чужденците дъртите германци.майка ми ми беше на гости и питаха дали говори немски, като казах не започнаха старчоците ехидно да се усмихват с фразата "още не". Идеше ми да ги пребия

289

Циник до Men

преди 4 години

Това за Африка еОБСОЛЮТНО ВЯРНО!

288

Киро Х

преди 4 години

До АнонименЧовек се чувства най-комфортно в среда, в която е заобиколен от себеподобни! Това никакси не е "расистко", а съвсем нормално. Такъв човек е нормален човек. Расист е човек, който иска да заличи от лицето на земята определена раса. Няма нищо общо с това, което си описал/а. Уви, по стипулатите на Новия Световен Ред с термина "расист" бива заклеймяван директно всеки, който си позволи да бъде критичен към безумните политики на еврофобия, мултирасов мултикултурализъм, расосмешение и т.н.

287

мен

преди 4 години

До АнонименТова просто няма как да стане, защото пациента които направи това, без да има какъвто и да е друг повод а само произхода на обслужващия, да иска някой друг да го обслужва се прави страфбар , ако каже такова нещо. Този който това си позволи директно отива на съд. Член 1 на немската конституция гласи "Човешкото достойнство е неприкосновено". Не е казано, немското човешко достойнство или достойнството на белите хора а просто човешкото достойнство. С това ти изказване те разбрахме.

286

Киро Х

преди 4 години

До MenНе е нормално да си патриот, да си обичаш народа и държавата и да не даваш пет пари "от култура" кой идва и живее в Родината ти. Но, както всики знаем, Германия загуби войната и деюре престана да съществува 1945г. Факта, че има десетки чужди военни бази и цели армии чужди войски е красноречив. Може би и затова Германия на днешно време се управлява от калинки на Новия Световен Ред като Меркел..и онази там, с безумното име дето я споменават от няколко дни по новините. Хак да ти е пущинята!

285

мен

преди 4 години

До ЦиникТова за Африка не е вярно.

284

Анонимен

преди 4 години

Поколението, което е над 60+ и е типично немско, е страшно расистко. Аз съм с мн добър немски, но ми се е случвало да те питат откъде си, след като чуят отговора казват, че искат друг мед работник да извърши манипулацията. Тази професия е *** и тук и в бг...по добре да мете човек метрото

283

Циник

преди 4 години

Някога - тази част от африканските шебеци... която била по-предприемчива и будна... тръгнала да пътешества... И след поколения - стигнала Европа.. Избеляла... Поумняла..А другата част - мързеливата и некадърната - останала в Африка... Не избеляла... и не поумняла... Днес шебеците драпат за Европа..Българските "африканци" оставате в България... не поумнявате.. И не прокопсвате.Криете собствената си мизерия зад фалшиво родолюбие.. И висите на врата на родителите ви - до 40+!!!ЕВОЛЮЦИЯ БРАТ

282

мен

преди 4 години

До АнонименТази статия е на една заблудена персона. Аз уча за мед. сестра в Германия и мога да ти кажа, ще ще ти вземат и последния дъх там. Аз нямах късмета да попадна на хора. Образованието в тази сфера е събрало там пълни ***, защото не се учи в университет , а е т. нар. Ausbildung,т.е от хора със завършен 10 клас.... Германците приравняват Мед. Сестрата със санитар, затова е така. Там се казва Gesundheits- und Krankenpflegerin. Тоест ползват сестрите и за санитари. Това е малко гадно.

281

Anonimen

преди 4 години

Тука е принципа "хвани богат". Коя българка може да си позволи сама да си ходи в Майорка с българската си заплата. Е те това е положението. Само моделките и певиците са по добре. Нека бъдем честни.

280

Men

преди 4 години

До Киро ХПо принцип германците имат нещо наречено култура, и никога няма да те питат за националността ти, дори няма да питат от къде идваш. След едно известно време те питат от колко време живееш в Германия. Това е. Ако прецениш може да им кажеш, от къде идваш. За 6 години много рядко са ме питали директно от къде идвам. Но за националност никога не питат. За тях е ясно че не си германец и този въпрос може да те засегне. За Франция съм чувал че не е така.

279

Анонимен

преди 4 години

И аз така... ще си остана медсестра в България.. ще сегрижа за болни роми... ще взимам едни пари...____________Боже прибери си верисиитеХем сърби... Хем боли