74

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че машините не ядат кебапчета!

73

Анонимен

преди 4 години

Предлагам на левите и привържениците им да гласуват машинно,да празнуват и се веселят горе на Бузлуджа!Там е красота,синьо небе,светло бъдеще,а има и къде да се спи - в Чинията при Благоев,Димитров и Живков!Нека като боговете си бохемстват там, а ние - простите плебеи все някак ще оцелеем без тях..

72

Анонимен

преди 4 години

Абе, що не вървите на ..... ,с тези избори. Трябвало да се препрограмират машините , а за президентските на втори тур ,не трябва ли ? За парламентарните пък, въобще да не говорим.Съвсем за мезе ни взимате вече , скапани мошенници. Само пълен бойкот на изборите ,ще оправи нещата ,веднъж за винаги.

71

До 67

преди 4 години

Колкото е по *** един човек,толкова е по уверен в себе си и абсолютната си правота.Простакът винаги осъжда,напада и оплюва всичко което е извън тесния му кръгозор и което не разбира. А обидите ? Те показват липса на аргументи! Ти това не можеш да го проумееш!!! Има такива същества.

70

Анонимен

преди 4 години

организирана престъпна група ГЕРБ не си играе

69

Анонимен

преди 4 години

Г.лупак си ти...

68

Анонимен

преди 4 години

Това беше и целта на мероприятието на Мафията ГЕРБ.Знаят че ако паднат от власт, отиват в затвора, начело с Дебелия Банкянец.

67

До 63

преди 4 години

Не се преструвай другарю,правителствата на Живков,Луканов,Попов,Беров,Виденов ,Симеон умни ли бяха?По време на купоните и мораториума не беше ли простотия? И когато заплатата ти беше десетина долара пак ли беше ,,умнотия".Преди да изрече нещо всеки преживял би трябвало да седне ,,със себе си" и с фактите и да размишлява обективно.В момента е в пъти по-добре от колкото с изброените правителства.

66

Турист

преди 4 години

Няма значение как и за кого гласувате.Важно е кой брои бюлетините:))

65

Точно така

преди 4 години

Точно така...стойте си всички вкъщи и си драскайте коментари докато гледате как 240 човека , правят цял народ на маймуни...и ще дойде някой ден някой да ви оправи...ама от коя страна?! Бездушни мишки сме всички!

64

Анонимен

преди 4 години

Как точно електората на ДПС ще гласува машинно? Вие запитвате ли се и замисляте ли се? Къде в Европа се гласува машинно? След направените опити- никъде.Само в Естония и няколко кантона в Швейцария.

63

иван

преди 4 години

Толко луди в тая държава, нема ли кой да ги затрие тия бе

62

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам комунизма, също и БСП, обаче най вече не харесвам простотията!Аз съм преживял кво ли не, ама да имаш такова малоумно правителство...нямам думи.

61

?

преди 4 години

Да няма как да подмениш вота с машинно гласуване. Няма как да обявиш 20000 недействителни гласове с машинно гласуване.Машината кебапчета не яде , но препщброяващият хартиените бюлетини яде.А като в гладен брои лошо а като яде брой субективно.Срам за България. Демокрацията е мъртва тук. И това е така защото ние позволихме.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Трольо, от глад гинеш само ти, във форума има поне двама, които се вясват от дъжд на вятър - ти тях не ги мисли. Брой си копейките, че с тия прозрачни дарения съвсем ще ви лъснат г...те.

59

Анонимен

преди 4 години

Добре де, като го няма в Европа защо трябва да го има у нас? ДПС да кажат поне дали го има в Търция.Като гледам как хакерите ни отмъкват данните от НАП представям си колко ще бъдат адекватни резултатите от машинното преброяване.БСП много им се иска машинно гласуване защото руските хакери са най-добрите в света.

58

Анонимен

преди 4 години

Герб е на принципа :ръчичка да пипне ,моливът е най-верният им приятел във всички далавери !

57

Анонимен

преди 4 години

И да попитам.Някой знае ли,как агенциите знаят предварително резултата от изборите в България,минути след като изборния ден приключи с точност до 1%,ако изборните резултати не са предварително нагласени?Да не би да са участници в изборите и те ?

56

Отговор

преди 4 години

До Льолю Ахмаков 36 До всеки гласуващ с машина трябва да има човек, който да му казва какво да прави и кое копче да натисне.Обезателно да е от БСП. За това става бавно.

55

Анонимен

преди 4 години

Какъв е тоя Гаргамел на първа снимка бе? Подбирайте малко материала да не стряскате хората като ви отварят статиите!