114

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Както е казано "Не е важно кой ,как е гласувал, а важното е кой брои бюлетините"Тъй като несменяемият математик проф.Константинов е купен,/злите езици говорят,че има млада жена ,за която да се грижи,а тя има големи разходи/,значи,че ГЕРБ има свой персонален преброител,а не е само той.Щом управляващите сипят огън и жупел върху машинното гласуване значи, имат полза от запазване на статуктвото

113

Анонимен

преди 4 години

При мръсното управление на ГЕРБ наркодилърите са най-големите им изборни помагачи и това се доказва, че НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА И СА ОБСАДИЛИ УЧИЛИЩАТА И ПРОДАВАТ ДРОГА НА ДЕЧИЦАТА А МВР-ГЕРБ СИ ТРАЕ. ДА СПАСИМ ДЕЦАТА СИ ОТ НАРКОМАФИЯТА - ДА ПОМЕТЕМ ГЕРБ ОТ СОФИЯЙОРДАНКА ВЪН ОТ СГРАДАТА НА ОБЩИНАТАИЗХАРЧИХА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ БЮДЖЕТИ НАД БЮДЖЕТИТЕ НА БРЮКСЕЛ - ЗАЩО СОФИЯ НЕ СТАВА ГРАД КАТО БРЮКСЕЛ ПРИ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА ТУК А СИ Е НЕУГЛЕДЕН ГРАД ЗАПАДНЯЦИТЕ КАТО ИМ КАЗВАМ КАКЪВ БЮДЖ

112

1984

преди 4 години

откакто царизмът у нас въведе интегрална бюлетина оттогава стана възможно купуването на избори. ГЕРБ-МУТРИ продължават да държат на тази единствена бюлетина която позволява контролиране на вота чрез заснемане на зачертания глас. Българския народ да не се чуди защо има стотици хиляди невалидни бюлетини, ами просто хората като снимат гласа си за ГЕРБ и после си правят бюлетината НЕВАЛИДНА. Ха сметнете невалидните гласове и вижте ГЕРБ как печели избори. Краят им наближава и патеричката Слави иде

111

Анонимен

преди 4 години

Машината не можеш да манипулираш като комисията. Скъпа била, а може ли да кажете колко е скъпа и колко струва наема, защото като че ли разлика няма. И защо за самолети пари има, а за машини за гласуване няма.

110

И без машини

преди 4 години

ГЕРБ отиват в историята като най тъпата партия, начело с тъпан на върха й! Видяха, че с машинно гласуване нямат никакъв шанс за тяхното оставане на власт и хоп, ново пет. Народа ги разбра какви са, и пишман патриотите са същите, затова се държат като кърлежи за тях!

109

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Ей, много ги страх от машинното гласуване.Че е по-евтино,по-евтино е,защото машините могат да бъдат произведени в България и след това да бъдат многократно използувани.А в перспектива могат да бъдат свързани директно с ЦИК и след това се сравняват с тези в локалният сървър или нещо подобно

108

От ку..рви, само ку.

преди 4 години

рвенски номера може да се очаква! Докато ГЕРБ са на власт, само такива номера очаквайте, там няма един свестен мъж, всички са дже..ндъри!

107

Анонимен

преди 4 години

Знам че има различни мнения за двете Замунди, обаче без тях щяхте да си плащтате како поп.А за трола, много хора не оценяват труда, на хората в чужбина :))

106

Анонимен

преди 4 години

В историята отива и ГЕРБ.

105

Отново...

преди 4 години

...грешно сте избрали заглавието днес бг! Предлагам да го пуснете под: "Герб прати изборите в Средновековието"!

104

Анонимен

преди 4 години

Държавната мафия казва машини - гласуват, после казва без машини - пак гласуват. Ако Бойко предложи текст Да ви е б а майките, депутатите от Герб ще гласуват, глупаво ухилени.

103

Гост

преди 4 години

Сега всички които гласуваха ЗА машинките да отидат на съд.

102

Анонимен

преди 4 години

БСП са толкова смешни, даже не се усещат.Няма и кой да каже на всеослушание че загубиха точно заради Нинова и Йончева.Днес Г.Марков ги четкаше, но и това са помислили за похвала.Всеки следващ избор ще е все по-печален за тях,не видяха ли втория тур за кмет на Истанбул?И там един като тях самозабравил се, с голяма уста, глътна вода!

101

Анонимен

преди 4 години

Все ми е тая,но кеф ми прави Борисов как цери червената партия.Разбра че от тях не може да очаква друго,освен да правят сечено и чрез мнозинството блокира вече абсолютно всеки техен ход.С Президента се процедира по същия начин. Така и трябва...

100

БАБА КУНА

преди 4 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ГОТВЯТ ГИГАНТСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ! АФЕРАТА "КОСТИНБРОД" БЕ ПЪРВАТА ИМ ИЗМАМА ЧАСТИЧНО РАЗКРИТА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗАМЕТЕНА ОТ КУПЕНАТА ПРОКУРАТУРА !!!

99

seira

преди 4 години

ЛЕЛЕ КАК СЕ РАЗСМЪРДЯ...СТРАХ!ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ОТПАДАНЕ НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, ПРОСТО ГИ Е СТРАХ ОТ ИСТИНАТА...НАРОДЪТ НЕ ВИ ИСКА ГОСПОДА "ДРУГАРИ"!ВИЕ СТЕ "ПЪТНИЦИ ЗА НИКЪДЕ" И ПРОСТО С ВАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ, ЦЕЛИТЕ ДА ЗАГРОБИТЕ И НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!С ЦЕНАТА НА ИЗМАМАТА ИСКАТЕ ДА СИ ГАРАНТИРАТЕ "ПОБЕДАТА"...ДА МОЖЕШЕ, ДА ВИ ВИДИ ОТНЯКЪДЕ ДРУГАРЯ СТАЛИН, ЩЕШЕ ДА СЕ ОБЛЕЩИ ОТ ПОЧУДА!ДЕВИЗА НА САМОДЪРЖЕЦА БОРИСОВ Е:"ДЪРЖАВАТА - ТОВА СЪМ АЗ! СЛЕД МЕН И ПОТОП!"НАРОДЕ!!

98

Анонимен

преди 4 години

Явно съм болен....проблеми!!!!

97

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаПомняте по IP-то дето предлагаше субтитри в маймунда, естествено с гугал преводач.Момче акъла ти е колкото шимпанзе!

96

гост

преди 4 години

и всичкия този цирк заради един парламент и правителство и евросъюз някакви щати на които б . б е горд с лу га

95

дедо

преди 4 години

всеки един БГ гражданин може да гласува от смарт фона или компа,ее ,тогава ще ги лишим с право неграмотните от ГЛАС и тая ки фл а няма да се кикоти тогава