134

Анонимен

преди 4 години

време е и бсп да въри на бунището

133

Анонимен

преди 4 години

Как не ги е срам да лъжат така безобразно. Аз гласувах машинно на последните избори се гласува много лесно и бързо. Лъжат за да манипулират изборните резултати.

132

Анонимен

преди 4 години

Няма никаква кибер атака народе ,всичко е за да кажат че много лесно може да се манипулира електронно гласуване защото народа иска електронно гласуване и тиквата пада от власт ,и това беше точния момент между дебатите да пуснат тази фалшива новина и материала се върза веднага.Браво Терминал 2 е исти ата тези ще ви довършат не се ли събудите.

131

Психодиспансер

преди 4 години

Електронно правителство, електронно гласуване, това са нещата които герб ще съботира докрай, защото те са единствените които имат потенциала да ги съборят.

130

Анонимен

преди 4 години

-Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, си е купила нов джип за 500 хиляди евро, в началото на тази година.Това става от изтеклите данни от НАП, след вчерашната хакерска атака.-Действащ министър получава по близо половин милион лева месечно от действащ олигарх, стана ясно от изтеклите вчера файлове от НАП.-Лиляна Павлова с 3,5 млн. лв. бонус за изключително успешно Председателство

129

Проф. КонСтантинOff

преди 4 години

Никога не ще допуснем машинно гласуване!Недопустимо е да не дадат гласа си 2(два) милиона мъртви души!"Грабайте телата!" - някой си изкряскаи трупове мъртви гласуваха завчаска!После гласовете ще поделимкойто слушка за амин!Знаете добре, че партия със име ГРОБсе избира само с мъртъв народ!

128

Кракра

преди 4 години

Винаги преди избори се правят поправки в закона ,за осигуряване служебна победа за управляващите.Така е и сега.GERB uber ales.

127

Анонимен

преди 4 години

В историята отиде и ГЕРБ.

126

Така е ..

преди 4 години

Каквото и да пишете, власт няма да видите.Хакерската атака на НАП сложи край на дискусията.

125

NKL

преди 4 години

Учудващо е колко ниско е нивото на коментарите под статията. Явно основна черта на обществото е да се пишат абсолютни глупости само и само да има дърляне по форумите. Как хакер ще пробие машините след като те не са свързани в никаква мрежа. И 99% от пишещите не правят разлика между машинно гласуване и машинно преброяване. Машинното гласуване е просто форма на подаване на глас-вместо с бюлетина с карта. Процеса на преброяване след това е абсолютно същият. Та коя свобода на избора изгубихте точно?

124

Симеонов

преди 4 години

За един средна ръка хакер, не е проблем да пробие машинната система.Точно това иска опозицията,после следват жестоки скандали,анулиране на изборите,нови избори,ново хакване и щуротии безкрай,докато *** импексова стане премиер.Не че ще стане,но иска да опита, а че държавата ще се клати,икономиката ще се срива нея не я бърка.Тя си има задачи поставени от руското посолство и си ги изпълнява добросъвестно.

123

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Има една сентенция доказала своята правото в съвременния свят"Ако изборите променят нещо,щяха да ги забранят",но някои наивници продължават в предварително дирижираните избори.Ситуацията в България ,я потвърждава

122

Анонимен

преди 4 години

България е 100 години назад от всички европейски страни. С калинки по върховете, това е положението. Всичко непознато и непонятно за тях е страшно и опасно.

121

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До опетков"Професорът е само член на Управляващия борд на държавната фирма, която е заета с машините за обработка на изборните материали и по никакъв начин няма досег до изборите като цяло"А дано,ама едва ли.Да бягат с такъв ентусиазъм от машинното гласуване всички управляващи партии,това симптоматично.Някъде по трасето,което започва от Секционните комисии,мине се през РИК и се стигне до ЦИК,на всякъде са поставени лица ,които с устрем и желание да променят резултатите в полза на управляващи

120

Един

преди 4 години

"застрашаващо доверието в системата" - кое доверие, в коя система?

119

Анонимен

преди 4 години

герб се държат на единствената бюлетина, която позволява да се купуват контролирано гласове - интегралната. Ако няма интегрална бюлетина олигарсите спонсори на ГЕРБ не могат да спечелят и едни избори, освен за кмет на най-ромските градове и районен кмет на Филиповци и Абдовица.

118

опетков

преди 4 години

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА Ако имаше и малка представа как се провеждат изборите в БГ щеше да усетиш глупостта която си ..... Професорът е само член на Управляващия борд на държавната фирма, която е заета с машините за обработка на изборните материали и по никакъв начин няма досег до изборите като цяло. Дори и неграмотните политици от опозицията знаят това, но целта е да се лае колкото може повече.

117

опетков

преди 4 години

До HeinrichHimmler Отговори на простичкия въпрос: Когато преди машините печелеше БСП, изборите пак ли бяха манипулирани?

116

опетков

преди 4 години

До Анонимен Кой ще го поеме? Онези дето поемат "вината с мезета". Сбърканият избирателен "кодекс" беше делото на живота на сестра Галева-Мая Манолова.

115

Анонимен

преди 4 години

Кой ще поеме икономическите щети и политическата отговорност за това "скъпо, сгрешено, рисковано решение, застрашаващо доверието в системата" . Това са скъпо платени часове за безмислени спорове в Народното събрание. Стотици избрани получиха и получават щури пари покрай изборите с ниска активност на населението и нулево доверие!