97

Анонимен

преди 4 години

Бoцe от кога почна да ги разбираш тези работи бе? Нали на компютър гледаше филми само?

96

Анонимен

преди 4 години

Наков го каза по НОВА ТВ. База на мъртви души... ЕГНта на мъртви хораЕ, Цвъчко РАЗКРИХА ТЕ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. СЕГА ГРОБАДЖИИ НЯМАТ ДОРИ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА ПРЕМАХНАТ МАШИННИЯ ВОТ.БСП, ДПС, АТАКА и ВОЛА се обединиха 'ЗА' машинния вот, защото на последните избори трихте техни гласове от листите. После лъсна разликата от машинния вот. Манолова развя едни листи и хайде ГРОБАДЖИИ по течението. После БСП печелят. Сменят вътрешния министър и те вкарват в ЗАТВОРА ТИКВО

95

Анонимен

преди 4 години

Колко десетки милиони за системи пръснахте, грабители!!!!! Оставка на Горанов, на шефа на НАП и на двамата безполезни тюфлека на БОП и ДАНС!!!! Лично аз ще ви съдя негодници - за небрежност!

94

Анонимен

преди 4 години

Като за това, че са руснаци са разбрали по това, че някъде е написан руски имейл. Понеже хакерите така правят обикновено, оставят си имейла на видно място. Смешници.

93

Анонимен

преди 4 години

Съобщението на хакерите завършва с ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛО, А КИБЕРСИГУРНОСТТА ВИ Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ, КАКТО И ЦЯЛАТА ВИ ДЪРЖАВА ...... искам Горанов и Борисов да коментарат това.

92

Анонимен

преди 4 години

Колко голям е проблемът Борисов за България?!?

91

Анонимен

преди 4 години

Хакери ли са, кои са, кой ли е аз не зная, но искам да ги поправя, че не правителството на България е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛО, А НАРОДЪТ т.е. ОВЦАТА Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛА, защото тя избира такива завършени гл'упаци да я управляват ! България е територия на заслужено изчезване на съществата които я обитават ! Лъжи, манипулации и кражби са основните "добродетели" / все присъщи на комунистите / по които се избират управляващите на стадото ! Няма осъзнаване - типично за овце !

90

A

преди 4 години

До Анонимен 100Обявяват конкурса за 500 лв. за да се откажат истинските специалисти и да могат да назначат свои хора калинки. След това им повишават заплатите - разбира се ако слушкат. И можеш да бъдеш сигурен, че на "нашите" калинки заплатите са много големи. Провери в НАП.

89

A

преди 4 години

Боковите калинки са толкова зле, че не представляват интерес за руските ученици, камо ли за хакерите им. Иска им се на некадърниците да се направят на интересни. Просто някоя калинка в НАП е натиснала не което трябва копче, а пък като се има в предвид, че не знаят английски - просто е кликнал на някой ? "Yes"

88

Правителството ви е

преди 4 години

Умствено изостанало. Искам Премиерът и министрите да коментират това.

87

Анонимен

преди 4 години

Като знам какви неграмотници и некадърници са на ръководни длъжности в подразделенията на родния НАП - грам не се изненадвам.Освед да изнудват и рекетират гражданите за друго са негодни.

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44I T Специалисти за 500 лева заплата и полицаи за 300 лева заплата ще разследват золумите в родния НАП за 20 стотинки на час труд. Ето ви и резултата. Кой знае колко простотии скриха и засекретиха без да разберем. Баце знае как стават тия работи.

85

Анонимен

преди 4 години

Работили по предполжението?!?! Те лог файлове нямат ли да видят поне какво е станало, колко трафик е минал , кой и с какво е достъпвал...РЕЗИЛ след РЕЗИЛ

84

Анонимен

преди 4 години

Е,по какво разбраха,по липса на папките,по липса на сървъра или по изпратената бележка,като те всички стоят на защитени места като техните,а сега кой беше,а като не знаят кой е за какво въобще стоят по тез места с толкова богата информация около тях,в повечето случаи не необходима за конкретно ведомство,а само за шпионаж извадили всичко на показ.

83

Анонимен

преди 4 години

Събрали се десет човека да обсъждат нещо, дето не разбират. Като се дават проекти на шурета и братчеди и се назначават баджанаци и племенници се стига до там. Ползват се готови модули от хоракоито не разбират какво се случва, важното е да работи. Да работи ама на каква цена. Програмирането не е ЛЕГО.

82

Коце кмета

преди 4 години

Бокооо, тикво ши6aнa, подавай оставка веднага, докато поне имаме пародийно подобие на държава, че още малко и това няма да остане!

81

Анонимен

преди 4 години

Споко, материале - Боби Умното, че оправи нещата.Он и от компутери разбира.

80

Анонимен

преди 4 години

Само "минавам" от тук за да преброя колко е бройката на овцете в кошара България, а това ще стане чрез броя на минусите които ще ми сложите под въпросът който ще задам, а той е : - ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА КОМУНИСТИ ВНЕДРЕНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ОТ БКП ?

79

Дани

преди 4 години

"атаката най-вероятно е дело на руски хакери".Нямат край тези руски хакери. Само това ли измислиха за оправдание?

78

Съобщението

преди 4 години

На хакерите завършва така :Правителството ви е умствено изостанало. Киберсигурнистта ви е пародия. Но този сайт дискретно мълчи.