117

анонимен

преди 4 години

Борисов сега научи за проблема ....бравоооооооооо

116

Анонимен

преди 4 години

неоторизиран достъп Пише се в превод на български ЕЗИК - не авторизиран достъп!А бе кога ще научите български?Поздрави от Castle Bromwich!

115

българин

преди 4 години

Хайде стига вече с тия ялови напъни бе човек!!Да ни "управляваш" На всяка цена и всякак! Ако е възможно и "Век и веков"! -:) Ами нямаш шанс вече! Никакъв!Ако пък още се натискаш.Ти пожелавам едно инфарктче от сърце и да се свършва с теб! *** дебелоок и нагъл!

114

ИСТИНАТА

преди 4 години

Хахахаха, пълен цирк!!! Големи служби имаме, леле мале!!! Чакали завалийите един вид хакерите да ги уведомят по мейл че са им точили сървъра хахахаха а ония са като полегнала е тодора, тодора на стобора хахахаха спи тодора и пъшка и суджуците тръшка. Значи, смятайте тия сървъри колко да дупчени и доени до момента, хакерите досега са си мълчали и най-вероятно им е станало скучно вече та решили да им дадат жокер като на кьорава баба хахаххахаха

113

Българин

преди 4 години

Така е, като Баце никога не е приемал на сериозно руската хибридна война срещу България. Не вижда и милитаризацията на Крим и Черно море от страна на Русия, но се обявява против флот на НАТО и иска лодки и платноходки. Ще схвоне истината когато руските хакери пуснат и инфо срещу него, но ще бъде много късно.

112

омерзен

преди 4 години

Орешарски признай си !!!Тиквата го закъса без теб и Станишев !!!

111

Анонимен

преди 4 години

Некомпетентна държава - некомпетентни служби...извода лош матрял :)

110

Аз

преди 4 години

Службите са ни некомпетентни

109

Анонимен

преди 4 години

Колко ли, то преди време и крадяха цели фирми.

108

КО, НЕ

преди 4 години

"Според МВР шефа Младен Маринов атаката най-вероятно е дело на руски хакери."Е как Г-н Маринов стина то този извод? Понеже медиите и НАП са били информирани постедтвом е-мейл адрес регистриран в Русия ли? Ами ако бяха от gmail поща изпратили информацията - тогава вероятно щяха да са анерикански хакери.

107

Анонимен

преди 4 години

Шефовете на службите и министри обсъждат под председателството на Борисов действията, които се предприемат.Ха, ха ... ами този филм нали вече ни го показаха след скапването на търговския регистър. Тогава пак тези - същите, под председателството на този - същия, заявиха, че са взети всички мерки и такова нещо повече не може да се случи?Те май срама нямат. Сигурно ще има и трета серия от същия филм нататък.

106

мноууу

преди 4 години

ГоЛ-ем е баце!!всичко знае , разбира .. то регистри , напове- Ф-ки , калинки ,..строежи да не говорим Ба си късмета ни е Ба це !!пред нас са блеснали житата окъпани в буйна ръж......Боко-- само дръж..

105

Анонимен

преди 4 години

Във Винету не пише за хакерите.

104

Мноо си тъп Сашеееее

преди 4 години

Колко много зеленчук на едно място!

103

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Това е БЕЗЦЕННАТА БАЗА на ГРОБАДЖИИ с мъртви души - Властелина на ПРЪСТЕНА или по известна като ВЛАСТЕЛИНА НА ОРАКАЛ БАЗАТА. С тази база печелят избори. Ей, хакерите я напипали и сега... Тиквата се вайка: "Леле мале, кво ще чиним зимъска с тия 5 милиарда от офшорките"

102

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

База със всички БГ престъпници е абсолютно безсмислена за ГРОБАДЖИИ, но база пълна с мъртви души като ХАКНАТАТА е БЕЗЦЕННА за ЦВЪЧКО (убиец на евреи и главен фалшификатор на ВСИЧКИ ИЗБОРИ).Ха-ха-ха, един ХАКЕР еб@ мамата на Тиквата и сега вече има и доказателства, понеже ЕГНтата от хакнатата база са на мъртви хора, чрез които ГРОБ печелят изборите.

101

stuxnet

преди 4 години

Май ще се окаже, че всички победи на ГРОБАДЖИИ са на гласували хора от хакната база?Хакерите дадоха доказателства на полицията и ГРОБАДЖИИ ОЩЕ СА НА СВОБОДА. ЗАЩО?Наков го каза по НОВА ТВ. База на мъртви души... ЕГНта на мъртви хора

100

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Дайте базата на ПЛАНЕТА ТВ да Ви я защити. Там работи най-голямата програ-миска - Алсия ли се казваше. Тя била направила системата за засичане на ТИРОВЕТЕ, ама нещо не работила сега и май ще я съдят... уЪЪЪЪжас

99

Хакер

преди 4 години

Ние хакерите, любезно предоставяме източената информация на Гербче, за ползване по целесъобразност на предстоящите избори.

98

MICHELIN TWEET BG

преди 4 години

Каква хакерска атака? Разбраха, че точите ЕГНта на мъртви души за изборите. Ха-ха-ха, хванаха Ви. Лично по НОВА ТВ МИСТЪР НАКОВ го каза!!! Кво повече да говорим. Оставка на ГРОБАДЖИИ-ФАЛШИФИКАТОРИ И ИЗМАМНИЦИ!!Наков го каза по НОВА ТВ. База на мъртви души... ЕГНта на мъртви хора.Е, Цвъчко РАЗКРИХА ТЕ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. СЕГА ГРОБАДЖИИ НЯМАТ ДОРИ МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА ПРЕМАХНАТ МАШИННИЯ ВОТ.