17

Анонимен

преди 4 години

Ами к'во искате от Престъпника Горанов? И сега няма да си подаде оставката. Щото Мутрите стоят зад гърба му...ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО

16

Анонимен

преди 4 години

Те с едни машини за гласуване не могат да се оправят, вие искате кибер сигурност.

15

омерзен

преди 4 години

Заради машинното гласуване да докараш цяла България до фалит ....Комунисте Борисов , вече си пътник .

14

Анонимен

преди 4 години

Как протича анализа във Министерски съвет:Тиквата: Абе верно ли са ни дръпнали некакви папки там от компютъро.Маринов: Да бе нещо пред интернето влезнали и свалили нещо. После пари ми искаха ама щот мейла беше на английски не разбрах точно.Тиквата: Бах човек да не отвори порно от офиса. И сега що правим?Каракачанката: Тва е заради самолетите ама, че ги оправим аз.IT експерт(разбирай 20 годишен братовчет на някой от винистерството): Па да кажеме, че тва е щото нямаме супер компютър? и т.н.

13

Анонимен

преди 4 години

НАП са длъжи да осигурят по закон сигурносттта ни личните данни, които съхраняват. Това, че не са го направили означава, че не са изпълнили закона в тази му част. Затова следва веднага да понесе отговорност шефа на НАП, шефа на антихакерите и шефа на правителството. Говорим за личните данни на милиони граждани. Няма такъв резил! направиха ги за смях отново, тъпите герберски калинки. така е, като само от апартаменти и тераси разбират... незабавни оставки! ВЕДНАГА!

12

Анонимен

преди 4 години

И за кво харчите милиони за Киберсигурност, за кво имате Еврокомисар (полуграмотна) по Дигитализацията, след като всеки може да влезе в Държавните сайтове и да ги хакне.Тотални некадърници.

11

Ф.С.В.

преди 4 години

-Ко прак ся ? (ББ)--Да извикаме Цвък Цвък да подслушва ! (Маринов)--Ама той не знае руски език (ББ)--Цецка знае ще му превежда! (Маринов)--Аз отивам спешно у Македония да дърпам ушите на Заев! (ББ)Медиите там да пишат хубави неща за мен -Айде у леву! (ББ)

10

Диктатура

преди 4 години

Защо ме съмнява, че това е кьорфишек, с който се цели да се удуши интернет съпротивата и следенето да стане законно по принцип?

9

Анонимен

преди 4 години

смъкнаха на цяла българия личните данни ... няма проблеми боби

8

БАНко

преди 4 години

След скандалите на Тиквата с Македония и Сърбия , какво ли още ни чака ?

7

А

преди 4 години

Къде е зеленият чорап. Що не свиква съвета за нац. сигурност.

6

анонимен

преди 4 години

Борисов, не си си на мястото.Това не е твоето място.Кога започна войната , тогава събираш армията.Кой прави така!? Борисов, вие разбихте държавата.....

5

Герини Кол

преди 4 години

Колко пък да е сериозно?Откраднали са личните данни на близо 5 милиона българи. Като се има предвид, че кредити се издават и по телефон вече утре може да осъмнете с 5-6 такива. Тотална некадърност на цялата гербава шайка начело в Св. Тиквуний маркучоносец. Батака е пълен. Нека заведем дело от всички потърпевши .

4

Анонимен

преди 4 години

Администрация, на която всичко и е на тетрадка не можеш я хакна

3

ВАШ

преди 4 години

Борисов , ех Бойко ! На ТЕБЕ , IT специалистино целата Банкя разчита !

2

Русенец

преди 4 години

Не ни трябват врагове, имаме си бъсъпъ и дъпъсъ антибългарски терористи взривявали църкви и влакове

1

Ф.С.В

преди 4 години

Браво! Главсекът се появи - помислих че е отишъл в Сърбия и Македония да продължи с играта КОй е ПО ПО НАЙ- или си помислих че се е скрил като плъхок в брашно и мърда с мустачки да отмине бурята -НО ТОЙ Е ТУК И РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА НАЦИЯТА!!!