37

димукрат

преди 4 години

Сега бойку ще обие русия.

36

Анонимен

преди 4 години

Гербавата тотална некадърност предаде на руснаците личните данни на всички пълнолетни българи! Как при това положение някой да ви пусне в Шенген и Еврозоната, като и от там руснаците ще изтеглят всичко което им трябва!Е за това е опасно когато държавата се управлява от некадърници, ама простото българско семе му е трудно да го проумее

35

Ала_Бала

преди 4 години

"шефа Младен Маринов атаката най-вероятно е дело на руски хакери."Добрее, че я има Русия, та можем да прехвърлим на нея простотията си, безхаберието си и некадърноста си! Информацията е от попаднали пред очите на хакерите файлове. Акцията е показна с цел да се напомни за некадърността на боковото управление. Русия си има други същественни проблеми.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега си спомних че търсиха IT експерти в АПИ за 500 лева. Очевидно са ги намерили.

33

Преял Гербер

преди 4 години

"предположението личните данни на милиони българи да са източени"СПОКОЙНО ПЛЕБЕИ! СУПЕРБОЙКО Е ГОВОРИЛ С ШЕФА И ЩЕ ВЪРНАТ ВРЕМЕТО С 2 ДЕНА НАЗАД. СЛЕД ТОВА ЩЕ ЗАЩИТЯТ САЙТА!ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ПАЛЦИ ГОРЕ!

32

Стратег

преди 4 години

Единственото Правилно Решение на Борисов е Оставка на Правителството и Предсрочни Парламентарни Избори:))) Докато не е станало Късно. Но, ако Борисов държи да види какво е туй "Апокалипсис" ще му осигурим възможността да го преживее и като личен такъв.

31

Анонимен

преди 4 години

Имаше една мастита публична изпълнителка, оставила сума народ с напълно законни жилища на улицата, та тя обясняваше как е напълно в реда на нещата съдъдът да отнеме законно придобит имот при положение, че имбецилните бирници не са направили една ревизия като хората на продавача.Няма никъде други такива некомпетентни некадърници като в родния НАП и съдът в бургашко им узаконява свинщените на общо основание.

30

Анонимен

преди 4 години

От цялата работа, накрая ще излязат с едно решение, че трябва да се направи нов дата център (или каквото там измислят) и ще изхарчат едни 100 - 200 мил. за обществени поръчки спечелени от когото трябва и всичко пак ще си е по старо му.

29

Анонимен

преди 4 години

Цвък се е активизирал, ше саботира до последно държавата, тоз пласмодий

28

Анонимен

преди 4 години

Да вземат хакерите да хакнат списъците с бенефициенти по Програма за развитие на селските райони - от къщи за гости до реставрирани обекти. Ще се окаже, че стотици милиони са напълно прахосани и не са развили абсолютно нищо.

27

Анонимен

преди 4 години

Клетите хакери са вярвали, че ще предизвикат скандал, но нашите си траят като прдня в гачи и даже не бяха разбрали какво е станало. Обзалагам се, че са проверили за неоторизиран достъп след като хакерите са разпратили компнике по медиите САМИ хахаха

26

Анонимен

преди 4 години

Това правителство поемало ли е някога отговорност за гафовете си?Не. И този път няма да го направи а ще изпуши поредния бушон. Ще замаже.Защото мутрата казва-Правителството съм аз.

25

Цвък Цвък

преди 4 години

--Два сладаледами можна ?

24

Анонимен

преди 4 години

Резултат от неграмотност, немърливост и нехайство. Това е във всички държавни институции.

23

Анонимен

преди 4 години

......целата държава е ПРОБИТА......!!!!.....ииии......ТОВА не е от ВЧЕРА.......!!!!????!!!!.......ПРОБИХА ПЪРВО ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР.......!!!!????......ееее га """СВЕТНЕ """" НЕкъде.......!!!!!?????!!!!!........СЕГА ПРОБИХА НАП.../щелата БАЗА ДАНННИ..../...!!!!!.......КАКВО ОЩЕ ТРЯБА да ПРОБИЯТ......!!!!????!!!!....За да """"СВЕТНЕ""""......некоя ЛАМПИЧКА на неКОЙ , че това ТУКА не е държава.......!!!!!?????!!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Цяла нощ експерти са работили по предположението?? Я пак? Какъв е резултатът от работа по предположението, някой ще осведоми ли обществеността?

21

Анонимен

преди 4 години

Бай Тиквун управлява Държавата като телефон с копчета.

20

Анонимен

преди 4 години

Тръгнали да се занимават с НАП.Защо тези хакери не вземат да пият по 4-5 ракии, все пак и хората по света вдигат наздравици, да изтъркат по един лотариен билет за късмет, все пак и белите хора играят хазарт, да запалят по една свещ за опрощение на греховете, все пак не само дребните души имат нужда от спасение и да оставят НАП да крепи стабилността на държавата, все пак има и хора, които си плащат данъците.

19

Анонимен

преди 4 години

Важното е да крадете жилищата на българите, нали Баце?

18

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И на мен са ми взели...личните данни,дано Бивол да ги...публикува,за да разбера...какви са.