17

аз

преди 4 години

Кефи ме как синдикатите мислят за всичко друго, но не и за хората.

16

Млад и умен

преди 4 години

Тия трябва да разберат, че аз искам да си давам парите на настоящи безпартийни капиталисти, а не на бивши партийни yтайки, военни, работници, и шофьори.

15

Заможен

преди 4 години

Вместо да мрънкате прочетете една книга.Богатите правят фирми,когато си на заплата държавата си взема от теб,още преди да си си видял заплатата.Като си ЕООД,печелиш пари,харчиш колкото можеш,и дължиш данък върху останалото.И то напълно законно.Вместо да търкате билети и да чакате някой да ви оправи живота,ако може без да полагате усилия-почетете малко книги!Започнете с богат татко беден татко на Кийосаки

14

Анонимен

преди 4 години

Тия това не разбират, че младите и умни хора, с по високи заплати, не искат да си дават парите за бивши партиини уtайки, за бивши военни, за бивши работници и шАфъори. Ако им вземат повече пари за да може тия да цъкат карти по цял ден, просто съвсем всички кадърни ще избягат, защото всеки които плаща иска и да получава а тука не получава нищо. А пък фирмите и с тоя данък дивидент ни заобикалят с 200. Високите данъци са за уредените държави където обложените няма къде да избягат

13

Александър Йорданов

преди 4 години

Добре е че бате Бойко един от най справедливите в Европейския съюз

12

Анонимен

преди 4 години

Късно е! Хората се евакуираха и няма да се върнат!

11

Сата НАТО

преди 4 години

Много искам да разбера кои са хората, които плащат заплатата на Пламен Димитров? Лично аз на този не бих му дал и коричка хлаб ако ми потропа на портите.

10

Тошо артиста

преди 4 години

Две поколения отидоха без справедливост. На тоя дефицит се крепи СОЦИАЛИЗМА.

9

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че мога да мина и без услугите на КНСБ.

8

Анонимен

преди 4 години

България се издържа от данъци, пари на гастербайтери, енергетика и контрабанда. Това се нарича смехономика.

7

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци! Плаща нов данък Ф-16 и данък герберски асансьор?

6

1

преди 4 години

другари от КНСБ,много късно разбрахте,за данъчната система,но като отидете на среща със слънцето,забравяте ,ума и дума,между другото,никъде в Европа синдикатите,не сядат на масата на преговорите,само за лаф мохабет,сядат,с конкретни искания,а вие хахо и хихи,и слънцето ви омайва,и накрая ви обещава,нищо но от сърце.

5

Бизнесмен

преди 4 години

В моя бизнес-стоматологията-съм изчислил,че от всеки 100 лева ,които печеля,чиста печалба са ми едва 60.Има 10 процента данък печалба,после 5 процента данък дивидент-защото парите на моята фирма,за да станат лично мои трябва да платя този данък.После от остатъка-осигуровки,макар да внасям минимални за себе си ,защото съм единствен случижител,заплата на счетоводител,материали,амортизация и то стана...40 процента са ми разходите.Така че,не се заблуждавайте с 10-те процента

4

Анонимен

преди 4 години

На Територията данъчната система е перфектна!Внимателно е подбрано най-гнусното и щавещото за хората от системите в цял свят и е компилирано тук!Тези, от които зависят нещата в Територията (които и да са те) са рафинирани ypoди!

3

Бизнесмен

преди 4 години

B България трябва да се въведе прогресивен данък на заплатите както е в ЕС, богатите с високи заплати да плащат повече и чрез социалните механизми се преразпределя на тези с по-ниски заплати и да има уравновиловка, както на Запад при капитализма, така е социално справедливо. Там средните заплати плащат вече 50% данъци и осигуровки, и в България тези с 1800-2000 трябва да плащат поне половината, а не да се товари бизнеса с такси и акцизи, и да се осигури един по- либерален климат за бизнеса.

2

Коки

преди 4 години

Taka e, трябва всички да плащат справедливи данъци, а не само масата хора да им удържат данъци, а богаташите да не плащат и да им ги опрощават.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Синдикатите в България - едни от най-безличните в ЕС.