77

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Сега какво става, правиш деца, не ти пука какви хора ще излязат от тях, щото ти се надяваш на пенцииката, а не на тях да те гледат. Те стават двойкаджии, наркомани, и в крайна сметка строителни работници и таксиджии. Нека да няма пенции, да видиш как всеки ще дава мило и драго детето му да учи, и да стане човек от него, да го възпита както трябва...както е било до преди 100 години междувпрочем по нашите земи.

76

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

До анонимника на който са му напляскали плюсовете. Незнам защо си мислиш че ги подкрепям тия неща. Аз искам истински див, либерален капитализъм. Без помощи, без детски, без обществени поръчки, с минимална държава, частна полиция, лични здравни, пенсионни, и всякакви други застраховки. Който бачка ще има, който не бачка ще си умре(както и неговите деца)...по законите на природата, както е било до преди 100 години между-впрочем.

75

Анонимен

преди 4 години

Данък печалба за бизнеса трябва да стане поне 30 процента

74

Анонимен

преди 4 години

Над 90 процента от приходите в бюджета на България са от физически лица. От фирмите 8-9%. Като сметнем и субсидиите, които получават, излиза, че приноса на бизнеса в бюджета е около нулата. Ама само се чудят как още да оберат бедните, боси и гладни българи.

73

Анонимен

преди 4 години

ПРОВЕРКА НА ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ И В ЗАТВОРА НА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ, КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА СИ И СИ ПОСТРОИХА ЛИЧНИЯ КОМУНИЗЪМ.

72

Анонимен

преди 4 години

До До 68В ПОСОЧЕНАТА ГОДИНА МИН ЗАПЛАТА 120ЛВ, ТОГАВА 2 ЧАСА ИМА ТОК, ДВА НЯМА, НЯМА И ВОДА, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, ЗА ЖИЛИЩЕ ПАРИТЕ В БАНКАТА СЪБИРАТ ЛИХВОТОЧКИ, ПАРИ ЗА КОЛА ТЕЛЕВИЗОР, ПЕРАЛНЯ,ПАК В БАНКАТА И ЧАКАШ ДА ТИ СЕ ОБАДЯТ ИЛИ ПРОВЕРЯВАШ ЗАЩОТО НЯМАШЕ ТЕЛЕФОНИ- УЛИЧНИ И В ПОЩАТА- 1.1995/2.1997Г- БСП- ГЕЧЕВ ЗАМ МИН ФАЛИРАХА 13 БАНКИ- ОТИДОХА ПАРИТЕ НА ХОРАТА НО НЯКОИ ДРУГАРИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ А ДНЕС СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДРУГАРИ КАЗВАТ- НЯМАМЕ ПАРИ НО ИМАМЕ ЯХТИ И ДВОРЦИ- ПРОВЕРКА НА КАПИТАЛ

71

Анонимен

преди 4 години

....ИМАХ 37 ОФШОРНИ ФИРМИ, КОИТО ВЕЧЕ СА НА МОЕ ИМЕ СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК- И ЯХТАТА Е НА МОЕ ИМЕ....НИЕ НЯМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ РЕЧЕ ДАЧЕВ....

70

ДАЧЕВ

преди 4 години

ПЛОСКИЯТ ДАНЪК НЕ Е ПЛОСЪК...

69

Хм!

преди 4 години

Синдикалистите хвърлили око на парите на тия, които работим и печелим повече от неграмотните и бавно развиващите се. Не ви е срам бе!

68

Хехе

преди 4 години

Много ме кефят мързели, дето не са прочели една книга през живота си и дето с триста зора са изкарали средно или висшу в някой треторазряден факултет от сорта икономика на нищоправенето да плюят по програмисти, лекари, архитекти и т.н че взимали много пари. Ама как ги изкарват и каква отговорност носят- това никой не пита. Или как се работи по 16 часа на ден за американски работодател.

67

Янчо

преди 4 години

Добре го предлагате но няма да стане защото управляващите мислят само за себе си

66

Анонимен

преди 4 години

До Кармазъ СикишА справедливо ли е най-богатите да фалират банките ,най-бедните да им плащат дълговете и далаверите ,а справедливо ли е политиците да си гласуват закони които да ги устройват само тях....България е най-несправедливата страна в Е.С. с най-разтворената ножица между бедни и богати точно заради десетките несправедливости ,но инак когато стане въпрос богатите да плащаг по-вече защото по-вече и изземват от нац. богатства било несправедливо... Затова сме на опаката по всичко защото так

65

Анонимен

преди 4 години

До Кармазъ СикишА справедливо ли е синчетата на министрите ни да вземат по 25бона на месец,а Домусчиев и Пеевски и всичките ни пишман бизнесмени да трупат огромни печалби а да плащат на работниците си колкото да не умрат от глад,а справедливо ли е депутатите ни да работят по един час да почиват по 3 месеца в годината ,да им плащаме какви ли не глезотии и за всичко това да получава и по 20 бона,а бизнесът да осигорява хората си на мин.заплата,а пенсионерите които са работили по 40 г.да взем

64

Брат Вурст

преди 4 години

Тези КНСЕБ не разбрах, синдикат ли са или комунистическа партия.

63

Анонимен

преди 4 години

Този факт трябва да се говори всеки божи ден ,защо всеки кадърен българин бяга като от огън от тази прекрасна страна с природа ,с море ,приказен балкан със славна история,защо намаляваме толкова скандално,защо у нас политиците вземат по 20 бона а най-високата заплата за обикновеният българин е 1000 лв.Защо сме на първо място по корупция защо едни преяждат а по-вечето живеят на ръба,защо едни едва успяват да си закупят гарсониера а Цветанов си купи цял етаж на блок ,защо бедняците плащаме къщите

62

пак ли соц?

преди 4 години

Този президент трябва да е бил доста слаб по математика.

61

Анонимен

преди 4 години

Цецо Цветанов придоби апартамент с асансьор за 1 600 000 лева и винаги е плащал данъци и осигуровки като общински и държавен служител. А те са се загрижили за данъците на работещите бедни. Голяма справедливост проявяват.

60

До 68

преди 4 години

Преди 1989 заплатите ни осигуряваща в пъти по-добре живот. С 252 лева средна заплата от 1988 година, се живееше както с 5000 лева заплата сега.

59

А ПРЕДИ ?

преди 4 години

ПРЕЗ КОМУНИЗМА БЕШЕ ОЩЕ ПО-ЛОШО !

58

Анонимен

преди 4 години

От 30 години в България се стимулират мошениците. Сега пак същото - получава 2000 лева, плаща осигуровки и данък само за 540 лева, а сега предлагат изобщо да не плаща данък.