480

Анонимен

преди 4 години

Тоя ме разсмя! Голям комик! Някоя от тези жени можеше да го набие! Но, опита му за ритник беше гвоздея на програмата! Шоу мъст го он!

479

Анонимен

преди 4 години

От българина по-*** ,нагъл и арогантен трудно се намира.Не казвам,че евреите са стока...ама такова мутренско отношение към туристи,ба си и държавата,ба си и управляващите,ба си и изпълняващите.Бог да ни е на помощ, дано по-бързо да изчезнем.Нещо тотално е сбъркано тука.

478

Анонимен

преди 4 години

Видите ли спор с евреин,значи става въпрос за пари..

477

НОМЕР2

преди 4 години

Руснаците разбират само от шутове! Няма място за руснаци в България!

476

аз-ът

преди 4 години

гледайки записа единственото за което съжаллявам че бияча на жени, не си счупи гръбнака като се лъзна върху евтините си плочки в евтиния си хотел. Ако се беше потрошил искрено щях да се изкефя и да пия една бира за сеира.

475

аз-ът

преди 4 години

спомням си преди години - трябваше 3 пъти да звъня в рецепцията за да дойде някой да махне от общата врата на етажа използван през*рватив. И след като заплаших с инспекция след 3-тото "е добре де, не може ли вие да го махнете като толкова ви пречи и не можете да изчакате колежката да дойде" - накрая го махнаха. Климатика не работи, хладилника не работи, леглото е счупено, тва онова... КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ ВСИЧКО НЕ ВИ БЕШЕ НАРЕД БЕ !!! Говоря за 4 и 5 звездни хотели!!!НИКОГА ВЕЧЕ !!!

474

Анонимен

преди 4 години

Имах познат сервитьор на морето.Казвал ми е,че от евреите по-долни хора няма.Винаги се заяждали,не спазвали хигиена,нито пък определените часове за хранене,стаите ги превръщали в ***.

473

аз-ът

преди 4 години

колкото пъти съм се опитвал да летувам на бг ченроморието толкова пъти съм се парил и съм съжалявал. че не съм послушал вътрешния си глас. НАГЛИ, ДИВИ, ДИВИ, ДИВИ С*ЛЯНИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ХОТЕЛИЕРИ. Персонал, който или не говори български (украинци и прочие, е да де ама аз в БГ НЯМА на английски да говоря щом ви плащам) или говори с толкова тежък с*лски диалект, че все едно не говори. Или са некомпетентни, или се държат все едно си им длъжен за нещо! Винаги нещи е объркано, винаги нещо липсва!

472

Анонимен

преди 4 години

Сел...ска "мутра" решила да открие хотелиерски бизнес???Жалко..., превърнаха Бургас в сборище на едноклетъчни от околностите на София!Мутрата има късмет,че не успя да удари жената (мутрите бият жени!!!) защото евреите не прощават жестоко отношение спрямо гражданите си в чужбина, в Израел има такива служби..., я сърдечен удар, я инсулт, я автомобилна авария... и хоп, една мутра по-малко!!!!

471

Койчо

преди 4 години

Този е сигурно някой братчет на бате Чък Норис.

470

Анонимен

преди 4 години

Снимаше го ядоса го и ако я беше ударил можеше и да я убие но не успя да я удари

469

Анонимен

преди 4 години

Ядосаха мутрата ,защото и двете пачи го снимаха и ако не се беше изтърсил щеше да и откърти главата и да я нокаутира

468

Анонимен

преди 4 години

До 44 ти си най-неграмотния

467

Анонимен

преди 4 години

До 546Що за малоумно и несвързано заключение. Ти си толкова *** че сигурно те боли

466

Анонимен

преди 4 години

Такова отношение към туристи няма никъде по света. Аз лично за първи път виждам нещо подобно. Неслучайно сме изчезваща нация.

465

Анонимен

преди 4 години

ДО 542:Идеята ти е съвсем на място и колкото да изглежда невероятно,може да има положителен икономически ефек:1) Новозакупените Ф16,можели да се ползват само за бомбардиране и могат да ударят едно яко бомбене на Бетономорието,по определена схема-все нещо трябва да остане.Може и със взривяване от сапьори!2)Целият взривен бетон,с шалани се извозва в морето и се оформят верига от рифове-острови,около които да се развие интензивно рибарство!3)островите се ползват за екотуризъм,тип робин

464

Шабат шалом

преди 4 години

Един такъв шут и 50 млн.лв похарчени в последните 20г. за реклама за Л0Ъйнуморието отиват в на вятъра в бооклукка Ангелкова сигурно е щастлива .Тя има стратегии да рекламира.Шута направи супер реклама.

463

Жоро

преди 4 години

До БРАВО! 539 Те заради такива "българи"като тебе.дори за почивка не се връщам в България.България не съществува от много години.Днешната територия е по-зле от много държави от третия свят.

462

БЕТОНОМОРИЕ

преди 4 години

Крайно време е да почнат да им събарят хотелите на нашите "бизнесмени" за назидание. Тъй като не очаквам от мафиотизираната държава да го свърши ще трябва да поемем нещата в наши ръце и собственоръчно да ги гътнем.

461

Анонимен

преди 4 години

Тоя е толкова българин, колкото оня дето изрита жената по стълбите на метрото в Германия....