460

Анонимен

преди 4 години

Тия перачи на пари по черноморието не разбрахте ли, че клиенти и пари не им трябват?Насмукала се въшката и излязла на челото.....Един такъв обясняваше как се дърлил с клиентите си, понеже висели само на пица и менерална вода в бара му. Хора дето идват да си оставят парите прокудихме, а си мислим, че сме гостоприемни. Смях в залата! Тоя бияч на жени ми се струва, че няма да прокопса......

459

БРАВО!

преди 4 години

Заслужени шутове и изпросени ритници!

458

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е българин.Ясно личи Рум-амуджа валската му физиономия и кафяв тен.Само мангустанците така ритат хора и ходят с такива обувки.Съмнява ме ,че целото черноморие е назначило персонал мангусраняци на които ще имп одхождат само клуиенти от Суданс мачетета.

457

Анонимен

преди 4 години

На тоя Златен каратистки крак от Господарите на ефира- Веднага!

456

Аз

преди 4 години

Бати д?била... От такива батки винаги ми се е гадило... сигурно кара голф пуши трева и всяка втора дума му е "брат". Сякаш от една матрица са излезли...и наи-много ги има по курортите... тука в Англия идват да съберат за Голфа и после се прибират...

455

Анонимен

преди 4 години

до ЧитателИзвинявай, но не е типично това на тоя.Все бях гледал нелюбезно отношение на български хотелиерски служители към клиенти, но като на тоя няма, брат! Извинявай- това никъде в света го няма.

454

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Типичен български хотел.Типично българска любезност.Прекрасна реклама.

453

Почиващ Гърция

преди 4 години

Съвременният мутро хотелиер на Лъйнуморието е батка с мускули потник тениска и вълнени чорапи, който се чувства абсолютно безнаказан.Той е феодала и той коли и беси.Не дай Боже някой протестиращ или турист да му накриви белото на окото смятай ,че го е удавил и полицията няма да си мръдне пръстта.Тези Черноморски *** трябва да им себутнат хотелите и за собственна сметка да извозят *** и да се забрани на по малко от 1500м.от плажа да се строи или да се появяват унугундури.

452

Анонимен

преди 4 години

Нассрах се от смях с тоя.....Няма такова изпълнение в света! И то срещу безобидна жена която само се дръпна леко...Муахахахахахахахахха

451

Михайлов

преди 4 години

аиде стига, момчето е бил футболист и си падна за дуспа.

450

Анонимен

преди 4 години

Брат, другия път пробвай с ръка да й избиеш телефона. Виждаш, че не ставаш за каратист!)))))

449

Минаващ

преди 4 години

Нека всички да видят що за стока сме!

448

Анонимен

преди 4 години

Жалкото същество със зелената фланелка просто олицетворява 30 годишния преход и в какво се е превърнал българина за тия 30 години!

447

Анонимен

преди 4 години

до 525 Къде видя пияни израелки в клипа , бе *** малoумен?

446

???

преди 4 години

Синът ми като ме попита - ама тати, сега като отидем на море и нас ли ще ни бият? Аз какво да му отговоря? Че няма да ходим на море ли?

445

Анонимен

преди 4 години

до 523 Вярвай ми в цял свят ще се прочуем с тоя ***.В света едва ли има такъв друг случай- служител на хотел да се опитва да рита жена-посетителка на хотела.

444

ЛТЦ

преди 4 години

Колкото по често го гледам,толкова по смешно ми става как се ломбурна този играч каратиста.

443

Анонимен

преди 4 години

до 521 Тя добре че жената се дръпна леко, че тоя комплексиран *** щеше да й насини ръката в опита си да й избие телефона от ръката.

442

Уникална държава

преди 4 години

Предпочитам да отида на екскурзия в Чернобил отколкото почивка на Черноморие. Поне няма да отнеса ритници от някакъв *** каратист.

441

Анонимен

преди 4 години

Тук имаше поне 700 коментара от които 120 са изтрити вече, заради ония смешници Кашчей и другия *** дето се изживява Хитлер. Изтриха постовете на хората, които тръгнаха да отговарят на тия провокативни oтрeпкиии.Сега едната oтрeпкa Хитлер е баннат и не знае как да преодолее бана.Спечели ли войната в темата, *** фашистки? Муахахахахахаха.....Много първичен и малoумен тип.