20

Ангелакова

преди 4 години

Аз пък бих казала, че пода на хотела е блестящо чист и съвършено гладък. Това е много добре и ще привлече още туристи, сезона е по - добър от която и да е година.

19

Dido

преди 4 години

Ей, тая министърка го съсипа туризма бре! Оставка за дето е назначила тоя за управител!!! А, *** то хотела бил частен!А, *** то тоя с ритниците бил представител на бранша дето реве, че някой им съсипал бизнеса!Още 5 години никой да не ви стъпи по хотелите *** гнусни!А колко случай има които не са заснети и стигнали до медиите!!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпор няма че трябва да се държим прилично, аз самия винаги съм гледал да се държа прилично.При мене няма толкова проблеми, щото съм добиче, ама що колеги изпещяха, то не бяха претенции, то не бяха....но не се учудвам, щом Гранд Мола във Варна го държи еврейн, също има и кооперации с които да зарибява селяните.

17

Ф.С.В.

преди 4 години

Нация с имена МУШЕ и ГАД какво да очакваш!!

16

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза:Гневни туристиХотелиеи-каратисти...Велкоме ту Булгариа.

15

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе, тези не са желани никъде.

14

Ф.С.В.

преди 4 години

Евреите са гадни туристи- В почти Цяла Европа не ги искат- но тук нашите алчни хотелиери ги докараха с тълпи- диви хора ядящи все едно са в кибуците си- нахални прости и само чакат някой да ги обиди за да се жалват и всичко да им излезе безплатно- А хайт кика на управителя е направо смешен) тази еврейка по скоро щеше да му вкара една две тупалки в фейса , и е на място загинал) ахахха

13

киро-келнеро

преди 4 години

не може да се опише евреина-турист и всичко свързано с него, трябва да ги изживееш/преживееш/ срещите с тези мили хора!!! спомените са трайни, бих казал - незабравими!

12

Анонимен

преди 4 години

Някой е оплескал резервациите и хората са в правото си да се разправят. А нашите решават проблема с шутове. Ами не става така!

11

Gogo

преди 4 години

Каквото обслужването такива и гостите. На този бетон предполагам не очаквате да ви дойдат хара с интелект... , а и собсвениците/управата на тези хотели не е от най-избраната така че такива неща са препрограмирани и се очакват!Поздрави от райско кътче.

10

Г.Георгиев

преди 4 години

Нагли не нагли, като им взимаха парите не са били нагли! Който не иска да работи с тях казва на туроператора, че не иска гости от израел и готово! Ама са платежо способни, а хотелиерите алчни :) Щом си взел парите за дадена услуга - извършваш я и толкоз

9

Анонимен

преди 4 години

Нашите хотелиери още живеят в соца и си мислят, че са равни на бога.Ами скоро никой няма да ви стъпи в скапаните хотели щом не знаете как се посрещат клиенти.Развалили са почивката на едно семейство, а те ще кажат на много свои сънародници.

8

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Сега нашата Ан-гелкова ще се извинява и ще търчи да им даде безплатно хотел щом е излъчено в Израелска ТВ и ще е голям резилаМного е оскотяло нашето племе и се самозатрива от алчност....хак да им е...

7

Анонимен

преди 4 години

А като знам евреите колко са нагли и как се държат, може и да не са съвсем невинни в случая. И аз работя в хотел, това са най-трудните клиенти. Вечно недоволни, вечно с претенции...

6

Анонимен

преди 4 години

Има изключително нагли израелци.Имам приятели работят в кафене на летището.Винаги като дойдат евреи никой не иска да е на смяна.То са крясъци,постановки,хвърляне на храна по персонала,поръчва кафе изпива половината и си иска парите обратно защото не му харесало,говорят ти на "ти", ядно заповеднически,ако нямаш 1(една) стотинка да им върнеш -о,майко мила.На прагът на световна война сме.Разбира се сигурно има и нормални хора измежду тях но това е като с извънземните.Всички знаят че ги има.

5

Замислен

преди 4 години

Бе да ви кажа ... без втората гледна точка не мога да приема тази информация за достоверна. Работил съм с израилтяни и повярвайте, те не гледат на българите като на равностойни хора.

4

Анонимен

преди 4 години

Май хотелиерството е само за прикритие на мутрите-бизнесмени, от тази дейност не им идва хляба, иначе нямаше да го ритат... С друго се занимават, с хотелите само си перат парите.

3

а съдиите ?

преди 4 години

Какъв ритник - той падна смешкото :)иначе да - нашто черномория йок !

2

Анонимен

преди 4 години

Без да ги оправдавам, тези хора....има изключително нагли израелтяни, все едно им е бащиния.Говоря като човек който се занимава с охрана.

1

Анонимен

преди 4 години

Кво стана мутрите, горните туристите и после ревете няма туристи. Ххахахха. Никой няма да ви стъпи в хотелите и ще измрете от глад.