500

Анонимен

преди 4 години

*** е тоя а тия са Ганьовици ,защото вдигат сканадали и тнт

499

привет от Германия

преди 4 години

Да се смееш ли да плачеш ли ?! Хората си резервирали ,хотел ,а когато пристигат заварват ,че там са настанети други хора ! И *** вместо да се извини на хората ,гони ги с ритници !

498

Анонимен

преди 4 години

Абсурдистан. Нищо абсолютно нищо не е нормално в тази откачена страна! Всичко е толкова жалко и смешно. Прилича на една голяма пародия! Където пипнеш ще намериш гнило! Туризма е само една песъчинка от огромната идиотщина която е наслоена на тази територия, но понеже говорим за туризъм, виждаме *** с дебели вратове шефове на хотели, виждаме шокиращо нисък нивел на обслужване, абсолютно не професионално отношение, бетонови мастодонти, и бг типичната простащина! Коктейл от смрад

497

До 576

преди 4 години

И ти си показа си простотията дебеловрата

496

привет от Германия

преди 4 години

Това дори и в русия не се е случвало , да си резервираш хотелската стая пък когато пристигнеш тя да е заета от друг ?! Много жалка ситуация , дано нито един турист не попадне в такава ситуация ! Напоследък нещо много взехте да се излагате !

495

Анонимен

преди 4 години

Тука много защитават пачата ама ако ви извади телефона и почне нагло да ви снима и вие ще и счупите тиквата всички до един

494

T

преди 4 години

Хаха, ето го, показа се. Веднага да си покаже простотията. Представям си какви гънки има по сланинестия си врат и тил. Типикъл нашенец...

493

до 571

преди 4 години

на който по'мияр не му харесва България границите са отворени !!!!

492

T

преди 4 години

До милицайв колко сайта ще ги постваш тези същите коментари... и ти ли биеш хора в 21 век? Напредналите нации отдавна са измислили съдебната система и правовия ред, а тук сме още в джунглата - всичко се решава с ритници и агресия, с по-големите мускули на пещерняците.

491

милицай

преди 4 години

Ако не бяха евреи,а да речем албанци? И тези същите туристи дали по същия начин щяха да се държат, ако бяха в Германия, или Австрия, или в Франция, или в Турция? Явно ни имат за по нисша категория хора.

490

T

преди 4 години

До Анонимен 566Ето един типичен ***. Олицетворението на БГ туризма и въобще на всичко българско. Начин на правене на бизнес, гостоприемство и т.н. Затова по света като чуят българско и бягат. Пещерни хора - дай им да се ежат, да бият. Подове щял да мете с хората. Дивашка работа.

489

зрител

преди 4 години

Управителят не е длъжен да има нерви като корабни въжета. И той е човек и понякога нервите не издържат. Още повече това за което са претендирали тези се дава само когато има възможност.

488

авраам

преди 4 години

Този хотелиер който говори с езика на омразата срещу невинните еврейски туристи трябва да бъде съден в Нюрнберг за антисемитизъм и да изплаща на тях и всички тяхни роднини пожизнено обезщетение за извършения от него холокост.

487

Анонимен

преди 4 години

Българо-татарска работа !Който има акъл в главата си не трябва да идва в България !

486

турист

преди 4 години

Единственает вина на управителя е че не е повикал полиция да изгони тези нахали. Клиентът има право ,но в разумни граници. А сега би трябвало държавата или туристическите асоциаци да съдят тези "туристи"

485

Анонимен

преди 4 години

ДО 564 ЩЕ НАПАДНЕ ЖЕНА Т И ЩЕ Я ШИБА СЛЕД ТОВА ЩЕ ИЗТЪРКА ПОДА С ТЕБЕ ОТВОРКО ЕЛА НА СЛЪНЧАКА ДА ТЕ ВИДИМЕ КОЛКО СИ МЪЖ ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ ГЛАВА

484

милицай

преди 4 години

Клиента има право, но няма право на агресия. От клипа се вижда,че е помолена а тя посяга. Неизвестно какво искаше да направи мъжа и падна.Едно е ясно :евреите бъркат България с Палестина, или с голандските възвишения.

483

Айхан

преди 4 години

***. Ще нападне така жена ми и ще го приключа. С ритници в целта, тъпата му глава. Не харесвали израелци, не харесвали руснаци. Ксенофоби сте си. После защо ходели хората в Турция. Не стига, че са евреите още идват само заради казината, ами вие и тях гоните. Назначени управители-мутри. Я да му зависи хляба от туристите, да го видим тогава.

482

Анонимен

преди 4 години

Какви ритници, бе. Човекът се подхлъзна и изглежда като, че искал да е ритнал някого. Е затова не ни трябват ни израелци, ни руснаци като туристи.

481

ужас

преди 4 години

България загива!Депутатите ходят на работа когато им скимне,пенсии и заплати мизерни,образование и здравеопазване няма,бием и плюваме чужди туристи,цени на ток,вода,храна нагоре.Какво става,?Спомням си думите на починалата депутатка Дукова,,Обречени сме са успеем"".В какво успяхме?