540

Анонимен

преди 4 години

Хотелиерът реагира неадекватно.При агресивни туристи -има полиция,има си власти.Викаш ги и да се оправят.Да ги прибират в районното и да им почне почивката късметлийски.

539

Анонимен

преди 4 години

Ние се излагаме пред нашите си туристи ,мани чужденци.Слаба култура на туризъм.Нискокачествена услуга и много претенции на хотелиерите ни.

538

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 620Трябвало е да извикат полиция......има наченки на човешка мисъл и еволюция - Браво! най-накрая един Мечо Пук който не мисли като изтръгнат от детската градина!

537

те си го знаят

преди 4 години

Туй турчилята имат много дълбоки комплекси спрямо българите.Ние сме толерантни с тях, защото знаем че по времето на българските ханове, те са били ковачите които са ковали нашите мечове.

536

Анонимен

преди 4 години

Тук някой иска да наложи на българите да се срамуваме от себе си, но няма как да стане.Не съм запознат със случая, но няма как хотелиер който си изкарва парите от нощувки да изрита посетител ако не е имал много сериозна причина.Аз не приемам резервации от араби и руснаци защото те си въобръзяват че като са платили за една нощ са купили хотела.Трябвало е да извикат полиц

535

Анонимен

преди 4 години

Това да си българин е тежка диагноза, ама много тежка!!Не напразно за 7 години 700 милионната Юропа пропищя в един глас от това племе прокажено българско!

534

Анонимен

преди 4 години

Тоя юнак, каратист ли е или фигурист.......показа, как се пада на врат......

533

Анонимен

преди 4 години

Българин съм, но спокойно мога да кажа, че българите са най неприятния народ. Не трябва да се срамуваме от това, наша народна черта е. Като видя българин ми се гади.

532

Анонимен

преди 4 години

В хотела да си наемат за охрана някой като Бин Ладен за по-лесно изглаждане на бъдещи конфликти с израелски туристи.

531

Анонимен

преди 4 години

В статията лъжат. Израелците са искали да ги настанят по-рано. Обяснили са им, че не е възможно, стаите е трябвало да се почистят и подготвят. Тогава израелците са вдигнали скандал и са започнали да плюят по хората от персонала. Не мога да се примиря, че когато възникне конфликт по презумпция израелците са прави, а българите не без значение на обстоятелствата.

530

Енох

преди 4 години

Кво толкова се е случило?!На видеото се вижда как юдейката блъска момчето и как то пада на пода!Всичко това на фона на псувни и клетви на иврит!

529

Шалом Алехем

преди 4 години

Брухима Абаим, Мазел тов, донт тач ми, айкидо дрънкен мастър.

528

Xa-xa

преди 4 години

Това е еврейска провокация.На тия им е платено да правят суматоха.Хотелите на кого са с какви пари са правени сигурно с техни.

527

Анонимен

преди 4 години

Еврейката не е направила нищо, което да предизвика такава безумна и нефелна реакция от нашия цъpвyл! Истината е че 98% от населението е пълен ***!

526

Анонимен

преди 4 години

Толкова му е каратето .За толкоз години учене за едно падане пред цял свят .Иначе беше съвършено прав пред тия нагли *** от Израел .

525

Ванина

преди 4 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">СЪГЛАСНА Съгласна съм, че нивото на туристите по нашето Черноморие пада драстично, но и обслужването е под всякаква критика. Как ще си и помисли този момък да рита клиент и то жена, дори и да се е държала арогантно??? Но каквито са собствениците на повечето хотели, такива и управителите им. Не вярвам да не са видели как е в др. държави.

524

Гадост

преди 4 години

Бачкаш като луд, плащаш си почивката 6 месеца по-рано щото уж по-евтино и като дойде време за 5 дневната почивка изяждаш псувни и шутове. Не е истина просто!

523

Анонимен

преди 4 години

Ама че се изтутурутка тоа на земята.

522

Анонимен

преди 4 години

това клипче трябва да го покажат на борда на директорите на VW

521

Анонимен

преди 4 години

До Кармен Младенова 598"Тия нямат ли си море в Израел та се влачат тук да правят само проблеми? Преди нямахме евреи по морето,нямаше и проблеми,сега са се надомъкнали и правят проблеми..."Имат си. А ти акъл напипваш ли??