102

Анонимен

преди 4 години

До PipiДреме ми на мен дали някоя кифла ще има деца,или ще няма.Интересува ме единствено дали аз имам.Изборът си е твой.Само дето лъжеш,че си била щастлива и пълноценна.На никой не му пука дали си щастлива или не,ама се самозалъгваш.Но сама знаеш,че не е така.

101

Анди

преди 4 години

Момчета, искате да сте по-привлекателен за жените?! Убедете някоя глупачка да ви роди дете и след това се наслаждавайте на обожателки, коя от коя по-впечатлена. Не забравяйте да се киприте от време на време с детенцето на обществени места, иначе ефекта е мижав.

100

Анонимен

преди 4 години

Еми правилно, че не искаш деца, няма да се размножават такива като теб и ще изчезнетеВсеки изчезва. И аз ще изчезна, и ти. Мъж съм и не смятам да давам отчет никому, нито да уча кой как да живее и кое било провал. Щом искаш - раждай десет деца и се занимавай с тях, щом ти харесва. Етноса имат по 10-12 деца, по тази логика те са най-успешни, освен министри да ги направим, че да цъфнем и вържем най-накрая.

99

103

преди 4 години

До 108Аз се пробвам да ти обясня ,че децата са избор - въпрос на вкус. Ако искаш си правш - ако не пак е ок. Гледайте си във вашата паничка и спрете да ми казвате на мен как да се чувствам,защото съм избрала да не си губя времето и парите с правене и отглеждане на деца. Човекът за това има разум (не всички де, някой го карате на инстинкти само) - да си прецени какво е за него и какво не.

98

Pipi

преди 4 години

До 108Всъщност най-хубавото на мислещите хора е, че грам не ги бърка ти какво възприемаш за провал. Може да излееш кофа помия върху избора на всяка жена, който се различава от твоя мироглед, но най-доброто е, че ще опръскаш само себе си. Обожавам такива като теб.

97

така де

преди 4 години

Раждаемостта може да я повиши само господин Бойко Борисов. Вече е разпоредил членовете на ГЕРБ да започват кампанията от махалите.

96

Анонимен

преди 4 години

Дали татко на 3 деца е по - привлекателен? В смисъл, секси татенце на трички и среден доход си е химера. Чашката на сутиена, след една година ще я няма и ще се търси нов сутиен с банел....Белега от секциото и шевовете от нормално раждане и те са факт.Хроничното недоспиване е само едни 3-4 години.Борбата за детска градина е най - прекрасното преживяване...и всичко това когато се 20 е просто приказка. Ама дай на баба бебе, не тиган. Оп, не става баба още ходи на работа, не може да помага....

95

До 103

преди 4 години

Стига си лъгала.Без деца нито си щастлива,нито пълноценна.Природата те е създала,за да се размножаваш.Щом не си го направила,значи животът ти е провал .Пък ако щеш и милиони да имаш,да си ходила по цял свят,или си направила кариера

94

Тъпа Овца от 103

преди 4 години

До 103Еми правилно, че не искаш деца, няма да се размножават такива като теб и ще изчезнете както сте щастливи и не самотни, след вас потоп.

93

asdf

преди 4 години

Бащинството те прави привлекателен и за доказателство ти изтипосват опосум... Сериозно ли?! Аз съм татко и смятам, че това е най-готиното и яко нещо, което ми се е случвало в живота. Обаче тоя като го гледам и се чудя за какво му говорят.

92

Чичо Фичо

преди 4 години

Ялови вещици - за нищо не ставате :D

91

До 96

преди 4 години

Стига си плямпала глупости като си нямаш понятие от мъжете.Старите ергени в повечето случаи имат сексуални проблеми затова и отбягват жените.Моят чичо например е ходел с една жена,но не е могъл да прави секс поради притеснение.Оная се изчукала с един негов познат ,казала му какво е станало и оня разтръбил.След този случай чичо ми никога не е бил с жена и сега е стар ерген на почти 80 години.Знам и за други случаи на мъже,които поради притеснения от секса,са останали стари ергени.

90

Анонимен

преди 4 години

Лошо е, че с темата за раждаемостта се заемат такива неадекватни хора. Пак празни приказки и призиви "дайте да дадем". Цялото това преливане от пусто в празно и усвояване на едни кинти ми идва в повече. Ако един човек съзнателно не иска да има дете, е по-добре, отколкото някой, който уж иска, но не знае после как да се грижи за него.

89

АМИ ТО Е ТАКА !!!

преди 4 години

Все повече мъже преминават през съдилищата или имат контакт с такива които вече са преминали . . . ВИДЯХА КАКВА Е СЪДЕБНАТА ПРАКТИКА И ОТ ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ПОУМНЯВАТ И УЗРЯВАТ . ПРИ ТАКЪВ СЕМЕЕН ЗАКОН И ТАКАВА СЪДЕБНА СЕМЕЙНА СПРАВЕДЛИВОСТ ЕДИНСТВЕНО И САМО СРЕЩУ МЪЖЕТЕ - ТАКАВА РАЖДАЕМОСТ ! !

88

Анонимен

преди 4 години

До 100И какъв ви е пробема с хората, които не желаят семейство и деца?! Ние сме си преценили, че така се чувтаме щастливи и пълноценни. Аз никога не съм искала да имам деца- дори не ги харесвам децата. Стига с тия клишета - нито съм самотна, нито съм нещастна! Чувствам се добре. Около мен има доста неженени хора на 35+и всички са доста пълноценни и щастливи. Защо трябва да ми вменявате вина, че не желая да се размножавам и да гледам деца?!

87

Анонимен

преди 4 години

До ГейДеца се правят, после се отглеждат. Не, за да си по - привлекателен или по - големи цици. И е важно да си знаеш, че не е майтап. Бебетата искат време, грижа, средства, боледуват. Ако не си даваш сметка какво би се случило, ако се раждат деца, заради лайкове, значи каузата е тотал щета. Най - важното решение в живота на един възрастен индивид не се свежда до тази свинщина, която са сътворили.

86

Анонимен

преди 4 години

65-70- и над 70-годишните някогашни вечни ергени,дето морето им било до колене - безработица не е имало, а маминка ги е отглеждала.С това няма как да не се съглася. Мъж съм, ама е много вярно :D

85

Гей

преди 4 години

Кампанията е за правене на деца и вие наскачахте все едно е нещо лошо. Само гей паради искате да гледате.

84

апел

преди 4 години

Всички жени от ГЕРБ - БРЕМЕННИ ОТ БОЙКО!

83

И ето ти ги днес

преди 4 години

65-70- и над 70-годишните някогашни вечни ергени,дето морето им било до колене - безработица не е имало, а маминка ги е отглеждала.Идете ги вижте сега как си броят стотинките от мижавите пенсии, ходят като прошляци, защото маминка я няма вече, за да ги пере и глади.И се умилкват около всяка свободна жена над 40 г., дано се смили да ги вземе, да ги гледа и хрантути.Но на кого са нужни сега?Написах всичко това, защото имам наблюдения - леля, някои нейни приятелки и някогашните им надути гаджета