142

Pipi

преди 4 години

До 115Благодаря ти, че ми каза как се чувствам. Оценявам, че не ти пука, но държиш да упоменеш, че се самозалъгвам. Даааам, добре структуриран аргумент, но като си миеш сутрин зъбите в огледалото колко често се хвалиш колко самовлюбен си и вярваш, че си постигнал върха в живота си? 21

141

Шоп

преди 4 години

За насърчаване на раждаемостта трябва да насърчите мъжествеността у мъжете и женствеността у жените. А не обратното и после да се напъвате с постери и глупави слогани. Иван и Андрей са последните, които може да ми говорят за мъжественост, семейство и традиционни ценности. Мириз ливи го в нета, да си оправят първо собствените семейства. Кой от тези двама шута може да бъде еталон за мъж и глава на семейство?

140

Bis

преди 4 години

Кой по дяволите е взел пари за тази ***? Сериозно не откривам информация за рекламната агенция от която е излязъл този булшит. Защо никой не я споменава?

139

Сега прочетох 104

преди 4 години

Не мисля, че е прав(а).И аз знам чичета, които са си развявали байрака на младини и са минавали за кварталните плейбои. Сега вече им е минало времето, родителите им са починали, останала им е самота и ниски пенсии или малки заплати.Не са се издигнали, нито са направили пари. Гледали са си ергенлъка.Наистина правят опити за сватлъци с цел оцеляване, но само им се смеят зад гърба.Всеки навреме трябва да реши какъв живот всъщност иска, дали ще може да поддържа такова битие и за колко време.

138

Продължение - 2

преди 4 години

с вашите пари и вашето помещение, но се разтревожи като видя, че си младо момиче и каза тази ако ще работи в нашата фирма и ако забременее, какво ще правим?Ти какво мислиш, ще се омъжваш ли скоро, ще бързаш ли да раждаш? Имаш време до 30, защо ти е да бързаш?"Стана ми смешно, но и се учудих на акъла и на наглостта им. Състудентката ми знаеше, че вече имам хубава работа по специалността си. Хем да се откажа от тази работа, за да работя с тях,хем да им осигуря пари и помещение, хем да не раждам!

137

Продължение

преди 4 години

Състудентката ми знаеше, че моят баща има спестена валута. Споделила с нейния близък и той, без да ме познава и без да знае, че сме състудентки с онази, направил сметка, че с татковите пари може да купи нужните машини за един цех. И онази ме прикотква уж да се видим. Там присъства и нейният близък. От учтивост казах, че ще говоря с баща си но ми беше ясно, че с тези няма да се захващам.Още същият ден обаче ми звъни онази и ми казва: "Чичо Х. каза, че бизнесът може да се получи с вашите пари и

136

Разсмяха ме 58 и 59

преди 4 години

Спомних си как една хитра моя състудетка се опитваше да ме "зариби" да станем съдружници. Тя била регистрирала фирма заедно с някакъв наскоро пенсиониран човек, неин близък с опит и идеи да развиват определен бизнес. познавал и нужния брой хора от определена професия, да ги наеме за работници. Той ще е организатор, тя администратор, но нямат пари да наемат помещение и да купят машини.Затова се сетила за мен. Семейството ми притежава подходящо помещение, състудентката знае, че татко има спестена

135

Иван и Андрей

преди 4 години

Не ги мразя двата, защото са богати - честно казано дори не ми пука за това. Дразнят ме, защото са толкова прости с гръб, че не заслужат дори да ги заплюеш , като ги засечеш по улицата...

134

Малоу. мни слогани

преди 4 години

Това сдружение очевидно са малоу.мни. От къде е финансирана въпросната кампания? Да не се окаже по някой европроект? От МОН веднага да ги наемат да пишат и новите учебници

133

Анонимен

преди 4 години

-НЯАМ ПАРИ ЗА ДИЦА!-Кара БМВ 2ра ръка, пуши по 2 кутии на ден и веднъж на седмица ходи на дискотека да се прави на млад.-НЯА РАБОТА!-Не може и връзките да си върже сам, а образованието му на нивото на бездомно куче.-ОГРАБИА ДЪРЖААТА!-Купи си университетската диплома, баща му му уреди държавна работа, където нищо не прави и дядо му е бивш служител на ДС.

132

Анонимен

преди 4 години

Питай и ще ти кажат, че искат пари, за да станат родители. Данъка е най-ниския в Европа, работа има за всеки, а когато аз съм раждан не ми се мисли, какви са били заплатите спрямо сега. Майчинството е най-дългото в света, а безработицата е втората най-ниска на Балканите след румънската. Но освен, че този коментар СИЛНО ЩЕ ВЪЗМУТИ гордите съвременни българи няма какво друго да се каже освен, че в момента сме морално деградирало племе от нисши материалисти и за това изчезваме, друга причина няма.

131

Гост - втора част

преди 4 години

извън смешката с това, че българските мъже, не знаят нищо за сутиените на жените си, явно))), би трябвало в заглавието да се отличи - кой какво казва и прави, и че сутиенената идея, не е на жените, които протестират по сутиен, а на някакви рекламодатели.

130

Гост

преди 4 години

Абе, "Днес.бг", ти,ганите и чашките с си бяха в рекламната кампания, за тях никой нямаше да се сети, ако не бяха станали обществен феномен чрез тая кампания... Я, как си носим жените у нас, неудобни и грозни сутиени, с години, щото на никой не му пука за пазара на сутиени у нас, преди някой да ги изтипоса на рекламна кампания, като символ на женствеността))). Явно, това трябваше да се случи, след масовата липса на просвета по въпроса, сред рекламодателите у нас, и поръчителите на реклами))).

129

someone

преди 4 години

за да има раждаемост човек трябва да чувства сигурност , не само за днешния ден, а и за бъдещето. Това е било валидно преди 90те, сега нямаш сигурност в нищо, държава като цяло също няма, има само едно оцеляване с европейски цени, но мизерни заплати за много блъскане.

128

тъпи

преди 4 години

за всяко хубаво нещо има някой пълен *** дето да се опита да го развали

127

179

преди 4 години

Каквото и да се прави българите ще намаляваме. Още през 2001 средната възраст на етническият българин е 46 години. Това ни прави най-застаряващия народ в света. Да добавя високата смъртност във всички възрасти. Раждаемостта следващите години също ще падне но за това не говорят много. От 2013 година се забелязва голям спад. А и още нещо от 1992 година нашия етнос се стопява със 1 милион души във период на 1 десетилетие. Пример 1992 - 7 милиона , 2001-6 милиона , 2011 - 5 милионна, 2021 -4 милиона

126

Анонимен

преди 4 години

целта е да се създават роби на системата

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137И какво? кои иска децата на наркомани и необразовани идивиди? Никой! По-добре е, да не се множат, за да има по-добро бъдеще за малкото свестни.

124

гост

преди 4 години

звучи малко като кампания за набиране на свещенници за католическата църква:)). и да прави са, майка ми ще се зарадва на внуче ама то е нещо кекаво и не може да оцелее абортите, противозачатъчните и това че майка му предпочита да я обливат разни течности отвън:)))))

123

Анонимен

преди 4 години

Тая иска да няма кампании и нищо, за да се насърчат младите. Да... нестандартна е, но във време на прос.. и нар..комани, необразовани индиви- каква да бъде?