122

Анонимен

преди 4 години

Искам, след 7-8 години, който я води таякампания, да стане учител на децата, "направени", за да се снимат с тях във Фейса, за да "радват" бабата и за да се чувстват привлекателни татковците....Па ако могат, биха ли повторили?

121

Анонимен

преди 4 години

Булята ми хареса - "Хората, които ни критикуват, не са нашия таргет". Значи няма проблем тогава. А кой ви е таргета? Повърхностни маолумници, за които кампанията ви е готина, сладка, остроумна?И още нещо - булята каза нещо много важно и интересно, цитирам по памет - "Важното е, че вече съществува диалог." Това е абсолютно стандартен отговор на всеки НПОджия, който като го попиташ какви РЕАЛНО са резултатите по големите евро-проекти, които прави - ти казва: Важното е, че вече се говори за това

120

Анонимен

преди 4 години

До БобчоСегашните баби, моето момче, ходят на работа в повечете случаи. Конкретната, която си цитирал, е просто изключение. Имам две внучета и ги вземам при всяка възможност, но съм на работа на пълен работен ден и ми остават около 15 години до пенсия, при сегашните правила за пенсиониране. Предвид, че внуците ми са на 2 и на 7 години, когато се пенсионирам, ще са доста големи за да ги гледам.Само за сравнение - моята баба се пенсионира на 55, затова и е имала възможност да ни гледа.

119

Иван

преди 4 години

До Анонимен 128Именно повишаването на жизнения стандард води до намаляване на раждаемостта. Повечето възможности пред хората оставят на заден план семейството и децата. Добрите доходи нямат нищо общо със създаването на повече деца. Обикновено най-имотните хора имат по 1 дете

118

Трудов лагер

преди 4 години

Политиците гледат да си осигурят светло бъдеще, като карат родителите да отгледат следващото поколение послушни роби, че много малко остана раята в нашата държава.

117

Анонимен

преди 4 години

И как се гледа дете ако си безработен или заплатата ти е 400 600 лв само един наем е 500 800 минимум което значи,че цялата ти заплата дори и само наема не покрива е как да платиш сметките транспорта храната и тнт

116

Анонимен

преди 4 години

Опосумите Иван и Андрей са милионери ако бяха безработни млади или работещи за 500 700 лв жена нямаше да ги погледне камо ли да мислят за жена и дете/деца с нея

115

Анонимен

преди 4 години

Тая кампания е такава селяния... Единственото, което насърчава, е да се правят деца, без оглед на тяхното отглеждане, образование, проблемите с доходите и т.н. Един вид - плодете се като зайци, пък после се оправяйте. Раждаемост не се насърчава с призиви от типа "количеството е важно, не качеството" и снимки с разни брадати попове, кръщаващи бебета, а с вдигане на жизнения стандарт на населението. Но това Иван и Андрей, и другите *** - тройкаджии няма как да го знаят, те пари си имат.

114

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко са секси бащите, но знам че имат огромна нужда от секс, но дали съпругите им не им го дават или на тях не им харесва не знам, но знам, че постоянно съм сваляна и получавам предложения от татенца, които много обичат съпрузите си, но секс не търсят при тях! Велико е да си съпруга и майка хахахах

113

Бобчо

преди 4 години

Сегашните баби не са като едновремешните. Моите баби отгледаха мен и братовчедите ми. Сегашните са по живота. На един познат майка му ходи напред-назад цял ден и продава в нета едни яйца от незнам какъв си камък, дето се слагат в пу***та да си стягала мускулите. Подари и едно на жена му. Ама внуците, виж друга работа, била заета. И това е промяна само за едно поколение.

112

Анонимен

преди 4 години

До 115Щом ти знаеш по-добре от мен как аз се чувствам... ;)Явно трябва да се правя на нещастна или самотна, само и само за да за покрия твоите представи за старите моми и старите ергени.Ок, значи аз НЕ обикалям постоянно насам- натам с готини хора, не катеря върхове, нямам адски много приятели с които да си прекарвам чудесно, не ходя по кина, музей, концерти, фестове нон стоп, нямам си готина работа и хобита.....бе изобщо аз съм супер нещастна, отчаяна и самотна стара жена без деца ;)))

111

хмм..

преди 4 години

мъжете (все още) без деца не трябва ли да с по-привлекателни?Ако няма деца ще има повече време/пари за вас и вашите деца и няма да се налага да го делите (с детето му и в някои случаи с бившата)?

110

Анонимен

преди 4 години

До хитроТо има и мъже отговарящи на тази чашка без да са били бременни.

109

21в

преди 4 години

Ако си мислите, че ще зарадвате майка си с жива кукла да има какво да прави по цял ден, сериозно се бъркате. Сегашните баби не са като едновремешните баби. Най-много да ви кажат "който си има деца да си ги гледа" и да хукнат на работа или по лекари.

108

Анонимен

преди 4 години

Всеки който се е родил ще умре, следователно родителите само единствено повишават смъртността. Нещо повече те съзнателно обричат нищо неподозиращи същества на неописуемо страдание и болка и смърт чрез старост без да са поискали съгласието им. Само и само за да си въобразяват че имат някакво бъдеще и че печелят от това. Но никой няма бъдеще. Планетата няма бъдеще.

107

До 101

преди 4 години

Правото на избор си е ваше.Проблемът е друг. Хората, които искат деца и ги създават с любов, от момента, в който разбират, че са родители започват да бъдат притискани и подтискани от всякъде. Институции, лекари, учебни заведения и по никакъв начин не помагат на едно семейство. Никой не им помага, дори с елементарна душевна подкрепа. Казвам го като човек, който иска деца и по никакъв начин не чувствам сигурна, че мога да дам на това дете спокоен живот, заради хилядите малоумщини в държавата.

106

Анонимен

преди 4 години

Бе на мен мъж с дете ( тоест баща и съпруг) не ми е привлекателен въобще. Той е чужд мъж и е извън предлагането.

105

хитро

преди 4 години

Веднъж като се видите с чашка С, цял живот ще ви се иска да сте бременна.

104

Анонимен

преди 4 години

До 112Що пък си мислиш,че на някой му пука дали имаш деца или не?Ей сега ще си вържа черна панделка,че госпожица еди коя си,няма деца.Виж аз ако нямах деца,щеше да е сериозен проблем.

103

Сашка

преди 4 години

889945755