13

Анонимен

преди 4 години

ТИЯ СЪЩИТЕ ДЕТО КАЗВАТ, ЧЕ ПУТИН Е ЛЪЖЕЦ, ХАКЕР, МАНИПУЛАТОР САТРАП И УБИЕЦ ЗНАЯТ ЛИ КАКВО ВСЪЩНОСТ КАЗВА ПУТИН ? ЩОМ Е ИЗКУСЕН ЛЪЖЕЦ И КАЗВА, ЧЕ ИСКА ДА СИ СЪТРУДНИЧИ С ЕС ТОЙ ВСЪЩНОСТ НЕ ИСКА НИЩО ОТ ЕС, НО СА МУ НУЖДИ ЗА ДА ГИ ПОЛЗВА ЗА ДОЙНИ КРАВИ. ПУТИН ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА !!!

12

браво

преди 4 години

Не е лесно да подадеш ръка на страни който направиха големи беди на твоята държава,ето затова Путин е велик лидер и президент на Братска Русия.

11

Анонимен

преди 4 години

Ххаха добре се посмях тия санкции са изгодни за Русия дори Путин нарочно ги провокира да му турят още санкции. Международните пазари изпадат в паника и цените поскъпват на газта и петрола. Колко е сега цената на газта и колко беше преди санкциите. Дрeмe му на Путин за санкции той си продава газ и петрол. Макейн дори ги нарече бензиноколонка щото туй не може да се забрани и от отчаяние получи рак на мозъка и пукна като последна ***.

10

ДА

преди 4 години

Да, хората се умориха вече от конфликти и лъжи,не е ли време за мир и разбирателство?

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13 И сега всички кримчани са щастливи и охолно благоденстват а руснаците се чудят кво да правят с тоя наплив от емигранти в страната им.....

8

Анонимен

преди 4 години

Те самите руснаци вече не могат да го дишат Путин, останаха сал едни родни русофили да го тачът.

7

Анонимен

преди 4 години

До Браво!На кой да го върне. Крим е на кримските граждани, те са си там и дори имаше референдум. Сега на криманите руската газ им е без мито, а Зеленски и Потрошенко плащат мито за руска газ и държавата им се разпада Хората масово бягат в Русия скоро и Путин ще построи УКраинска стена за да спре желаещите Само Керченския мост не е достатъчен да ограничи потока желаещи.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ми що тогава Вовата реве като руска вдовица за ....като не му дреме за санкциите?

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Епа убаво. Земи тия санкции тогава....

4

Роналд Рейгън

преди 4 години

Всеки път, когато Русия говори за мир и мирно сътрудничество някъде плаче котенце.....

3

Анонимен

преди 4 години

Да върнат Крим на Украйна. Дадоха голям бонус да им наложат санкции. Точно в момент в който се съвземахаа. Голяма грешка направи *** с тоя крим.

2

Анонимен

преди 4 години

Всяка отстъпка пред руснаците се раздува като победа на Путин. В момента, в който възстановим отношенията, ще нападне Прибалтика.

1

Анонимен

преди 4 години

Разбира се бе пич, върни Крим, разкарай си ихтамнетите от Донбас, извини се, плати репарации за загиналите украинци и ще си оправиш отношенията. Кое му е сложното? Само с реване и подмилкване няма да стане, светът отдавна не вярва на руските сълзи.