33

Германия

преди 4 години

Германия има заводи на БМВ и Мерцедес в Русия, а тук се молите немците поне един завод за клечки зъби да направят ама нейсе:))

32

Германия

преди 4 години

Германия избра СП2, а Набуко изчезна. Май реално някой друг в под санкции:))))

31

Германия До 32

преди 4 години

Ти и не можеш да имаш общо. Мерцедес не е твой, а дори и електромотор чети на чистачката не можеш да си позволиш да си купиш. Мерцедес избра Русия за новия си завод. И той вече функционира

30

Анонимен

преди 4 години

По руски данни за 5 години ЕС е загубила кумулативно печалба(не оборот) 125 милиарда, РФ 50, САЩ 5За европейската икономика 125 млрд са като за руската 20 млрд. Разликата в мащаба на икономиките е 6:1 в полза на европейската. Така че загубите за Просия са 2,5 пъти по-големи. Това не бива да ни успокоява, може още!

29

Боби

преди 4 години

До Наблюдател"много ясни-да спазва Минските споразумения , да допусне ООн да контролира границата между Русия и Украйна и да спре помощтта на бандитите в окупираната част Източна Украйна. А след това и за Крим."ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Какви са задълженията на РФ, Германия и ВБ по минските споразумения - ТЕ СА ГАРАНТИ2. Киев разговаря ли с Бунтовниците - НЕ - нарушение МИНСК3. има над 13000 жертви повечето цивилни - Кой ги е УБИЛ - КИЕВ и продължава да убива - нарушение МИНСКОще искаш ли

28

Германия

преди 4 години

Санкции, а се построи мегаенергийния проект СП2. В този ред на мисли какво стана с Набуко? Ха. хааа

27

Сата НАТО

преди 4 години

Не желая да имам нищо общо с Просия. Освен да им причиняваме много Груз 200 и там, където това в невъзможно, поне Груз 300.

26

Боби

преди 4 години

"До Анонимен.............Ххаха добре се посмях тия санкции са изгодни за Русия дори Путин нарочно ги провокира да му турят още санкции.Тогава защо всички руски *** по форумите *** срещу санкциите а разни руски агенти като Радев под път и над път призовават за тяхното отменяне?"Нещо си назад с материала. Путин не обсъжда изобщо премахване на санкциите само си запазва правото да налага своиПо руски данни за 5 години ЕС е загубила кумулативно печалба(не оборот) 125 милиарда, РФ 50, САЩ 5

25

Анонимен

преди 4 години

И как ще ги гази? Със проекта Северен поток 3 ли? Ха. Хаа

24

Сата НАТО

преди 4 години

Да се поклони на Урсула и да поиска извинение, иначе бъдещата Евроармия ще ги гази.

23

Германия

преди 4 години

И Северен поток си построихме, въпреки несъгласието на Уса

22

Даааа

преди 4 години

Путин е на-големия прахосник - профука един трилион и сто милиарда американски лева за ненужни играчки от фонда за бъдещите поколения.Пак ще има голодрхолод и чувство к родине.

21

Анонимен

преди 4 години

До 20 А защо да не искат, това си е тяхно право! Aко ЕС е равноправен съюз защо не се зачита мнението на всички ако едИн немски фермер иска да изнася пилешко месо за Русия защо да не го изнася. А вие като сте равноправен член на ЕС и не сте под санкции защо не получихте нито един пост и се държат с вас сякаш сте под санкции и сте само фигуранти в тоя ЕС ?

20

Германия

преди 4 години

Да, и затова го възнаградих е него със завод на Мерцедес, а не Потрошенко

19

Анонимен

преди 4 години

Крадец. В новият век влязахмее и пак крадете и нападате народи.

18

Германия

преди 4 години

Какви санкции бълнувате. Северен поток 2 се построи, отвори се още един завод на Мерцедес наскоро, има завод на БМВ и още куп неща. Европейска БГ дали ще получи завод на мерцедес? Ха. Хаа

17

Анонимен

преди 4 години

Когато върнете откраднатите земи на Украйна заяповядайте отново. Дотогава в ъгъла...ще сте наритани и подигравани от всички. Кочиина!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен.............Ххаха добре се посмях тия санкции са изгодни за Русия дори Путин нарочно ги провокира да му турят още санкции. Международните пазари..............Тогава защо всички руски *** по форумите *** срещу санкциите а разни руски агенти като Радев под път и над път призовават за тяхното отменяне?

15

Анонимен

преди 4 години

Путин, ти искаш ама ЕС не иска......и аз също не искам.

14

Наблюдател

преди 4 години

Джуджето да не се прави на ударен с мокър ***. Условията за подобряване на отношенията с ЕС са много ясни-да спазва Минските споразумения , да допусне ООн да контролира границата между Русия и Украйна и да спре помощтта на бандитите в окупираната част Източна Украйна. А след това и за Крим.