73

Жиб.

преди 4 години

Нищо по-лесно от това: освободете Крим от руска окупация,върнете го на законните собственици и нещата ще се уредят за нула време!

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Ами то границите на континентите се определят точно според "учебниците", по-точно атласите, по география, а не според каквото на теб ти се иска! :) И като говориш за манталитет, не бързай толкова, защото твоят е подчертано азиатски - европейците са по-културни и не се изразяват така просташки...

71

Възмутен

преди 4 години

Направих справка в Уикипедия - Крим е руски от 1783г. Прехвърлен на Украйна през 1954, просто с декрет, без референдум или обсъждане. Дори западните историци поставят под въпрос легалността на това прехвърляне, което противоречи на съветските закони. Крим е РУСКИ. Това е истината

70

Възмутен

преди 4 години

До Анонимен 57Съвсем не означава! Първо, Кърджали не е автономна република, както Крим. Второ, принадлежи на Б-ия от доста по-дълго време, отколкото Крим е принадлежал на Украина. И трето, Кърджали - това са турци на исконна българска земя, а Крим - руснаци на исконна руска земя!

69

Възмутен

преди 4 години

Да добавя, че Крим е бил украински само от 50-ина години някъде - "подарен" на Украйна от Хрущов, който самият е украинец. Никой не е обърнал внимание на времето и не е очаквал проблеми, защото руснаци и украинци са се смятали за едно и също, нещо като българи и македонци. Самото прехвърляне към Украйна може да се спори колко е легално! Със сигурност референдумът е по-легален от него. ЕС и САЩ си гледат своите интереси и си решават така, както на тях им изнася, не се заблуждавай

68

Възмутен

преди 4 години

До Анонимен 65Големи заблуди те тресат! В Крим живеят руснаци, той исторически е руски и референдумът си беше съвсем наред. Крим не е анексиран! Ти сам се запитай, ако ти е останал малко мозък от пропаганда, защо на американците толкова им се иска да се настанят там и като не им позволяват се държат като ощипана госпожица

67

Въпроси

преди 4 години

А каква е разликата между Косово и Крим?какво се намира сега в Косово? Мондийл?Защо признахме Косово, а Крим- не?

66

Анонимен

преди 4 години

За Джуджето санкции до дупка и накрая чепата тояга.

65

Анонимен

преди 4 години

И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ НЕ ЕВРОПА Е НАЛОЖИЛА САНКЦИИ, А РУСИЯ НАЛОЖИ САНКЦИИ НА ЕВРОПА.

64

Анонимен

преди 4 години

РАЗБИТА ЕВРОПА КАНДИСА, КЛЕКНА СЛЕД КАТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПУТИН ОБЯВИ ЧЕ ЗАБРАНЯВА ВНОСА НА ХРАНИ ОТ ЕВРОПА. ЕВРОПА ТЪНЕ В РАЗРУХА И РУИНИ.

63

Анонимен

преди 4 години

И какво е това заграбване на Крим с нула убити. Значи руснаците са майстори във военното изкуство. С "груба сила заграбват" а жертви няма нито сред свои нито сред чужди. Евала.

62

Анонимен

преди 4 години

Че там се вее руския флаг, ако не признаваш Крим *** се пробвай да нарушил границата. Такава свобода има всеки, но що ли на никой не му стуска Хе. Хее..и за капак построиха СП 2, че даже и автомобилни заводи откриха в Русия. Дай Бог и на България такава "изолация" от икономиката на ЕС, най вече на немската

61

Анонимен

преди 4 години

Косово и Крим са принципно различни. САЩ не заграбиха Косово за себе си със сила. Русия нагло и цинично си присвои Крим с измислен референдум и зелени човечета. И дълго отричаше вженна намеса. Референдум не се организира толкова бързо. Дори и най-крайният русофил знае, че този референдум е менте. Освен ако не е ид.иот.Нито една нормална държава не призна анексията на Крим! Дори и Китай.

60

До 63

преди 4 години

А на нас Кой ще ни върне Бялото море? Запада ни го отне уж временно за сто години, но те вече изтекоха. Или на чждопоклонниците *** им е по важна Украйна и Грузия както е видно

59

Много лесно

преди 4 години

По реда на заграбеното Путин връща - - Първо - Южна Осетия и Абхазия - т.е 1/3 от теритоеията на Грузия. - после връщя Крим - после връща Донецка област - после връщя Луганска област. - после изтегля съвецките войски от Приднестровието - после изтегля всички съветници и темподобни от Молдова. Накрая остава всичките сисъседи , от които е грабил , на мира.

58

Анонимен

преди 4 години

До Германия 55У нас се шият много от топ марките дрехи в интерес на истината. Знам поне няколко фирми, които шият на ишлеме за Версаче, Долче и Габана, Дона Кара и т.н. (почти всичко което се сетиш).

57

Анонимен

преди 4 години

Върни Крим, не. И не се меси в Украйна, Грузия, Молдова, Азербайджан и т.н.

56

Анонимен

преди 4 години

Ми може то по принцип няма проблем да сме в добри отношения и с Китай и с Русия и с кой ли не освен това че ни управляват куп колониални губернатори които защитават интереса на поставила а ги на власт американска колониална империя метрополия.Ако ЕС има своя политика би могъл да остави САЩ и Русия да се давят колкото искат а да търгува и с двете и така хем да затвърди ролята си в света хем да стане по-добро място за живот.Но няма кой да го прави.

55

До 57

преди 4 години

Не зная. Питай тези, които признаха Косово

54

Анонимен

преди 4 години

Крим ли? Ами Косово? Крим е дългата сянка на Косово. Значи за Косово може да се къса от Сърбия, а за Крим не. Да, ама не. Щом Косово се случи и Крим може.