53

Анонимен

преди 4 години

Боби ами Кърджали направи рефенрдум означава ли че там е турска територия? Побърканн нахалникк. От такива като тебе България неможе да се изчисти вече 30нгод.

52

Анонимен

преди 4 години

Крим е руски. А ЕС може със "санкциите "си да "накаже" Русия както досега- като построи още един Северен поток и още няколко автомобилни завода в Русия :))))

51

Германия

преди 4 години

То затова ли Мерцедес не строят заводи тук. И немския бизнес не инвестира тук, защото сме много богати. Достойни сме само за гръцки обувни фирми :)))

50

Анонимен

преди 4 години

До БобиАми просто е КРИМ направи референдумзелените човечета направиха референдума в Крим

49

Анонимен

преди 4 години

До ГерманияХайде докато Мерцедес, БМВ строят заводи в Русияползват евтина работна ръка и си спестяват вносни такси. Печалбите естествено отиват в Германия, а руснаците пускат поредните картинки с новата лада.

48

Анонимен

преди 4 години

Путин и Курникова = ВНЛ.

47

Германия

преди 4 години

Де и България да имаше такива "лоши" отношения с ЕС. Да имаше тук завод на БМВ, Мерседес, Рено- Нисан и т.н. енергийни проекти и т.н.

46

Анонимен

преди 4 години

Късно е вече, и да се възстановят отношенията, загубите са невъзстановими

45

Боби

преди 4 години

До Ами просто е..."Връща Крим им се оправя с ЕС!"Ами просто е КРИМ направи референдум с което стана НЕЗАВИСИМА СТРАНА(Като Косово)(дори ида е за 5 мин) - ФАКТСлед това тази Независима Страна помоли да се обедини с РФ(както ФРГ и ГДР) което стана - ФАКТТа не разбрах защо РФ трябва нещо да връща на някой? Ако РФ нещо трябва да връща то това е НЕЗАВИСИМОСТТА НА КРИМОК това става. Какво ще последва? Крим при сегашния пример даден им от КИЕВ и на техен гръб и на гърба на Донбас ще се върнат?

44

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем бе ***, върщаш Крим и ще си помислим :)

43

Ами просто е...

преди 4 години

Връща Крим им се оправя с ЕС!КЪВ Е ПРОБЛЕМА?!!

42

Боби

преди 4 години

До Наблюдател13 000 жертви лежат на съвестта на путин и на руснаците. Добре ли плащат от руското посолство за защитата?5. Майданното правителство В РАЗРЕЗ С КОНСТИТУЦИЯТА ПРАЩА АРМИЯТА ...6. От този момент Киев какво ли не прави в донбасАрмия срещу меснитеЗапалителни бомби с фосфорБомбене на Луганск и Донецк с АВИАЦИЯежедневни артилерийски обстрели по цялата линия на съприкосновениенаскоро плюха пак на Минск и почнаха да завземат буферните зониМоже да се стреля но не може да се говори!

41

Боби

преди 4 години

До Наблюдател13 000 жертви лежат на съвестта на путин и на руснаците. Добре ли плащат от руското посолство за защитата?1. Майдана - кой е виновен и жертвите на самия майдан(не казвай полицията отдавна е доказано че не са те ако бяха стреляли нямаше да има Майдан)2. Одеса?3. Крим се спаси от Украйна колко Убити има в Крим?4. 6 месеца след Крим в атмосфера на тотален терор от НАЦ Батальони при жертви при мирни протести, при нестихващи протести в Луганск и Донецк най-накрая хората се разбунту

40

Наблюдател

преди 4 години

До Боби13 000 жертви лежат на съвестта на путин и на руснаците. Добре ли плащат от руското посолство за защитата?

39

Анонимен

преди 4 години

Се ми е тая какво иска държавата на прocтитуткитe и малкия мук който я води

38

Анонимен

преди 4 години

Хайде докато Мерцедес, БМВ строят заводи в Русия, а енергийни компании дострояват СП2, бай *** дано да измоли от немците една фабрика за кибрит-А фабриките за Мерцедес и БМВ Путин ли ги е измолил?

37

Анонимен

преди 4 години

По руски данни за 5 години ЕС е загубила кумулативно печалба(не оборот) 125 милиарда, РФ 50, САЩ 5За европейската икономика 125 млрд са като за руската 20 млрд.Разликата в мащаба на икономиките е 6:1 в полза на европейската.Така че загубите за Просия са 2,5 пъти по-големи.Това не бива да ни успокоява, може още!

36

Германия

преди 4 години

Хайде докато Мерцедес, БМВ строят заводи в Русия, а енергийни компании дострояват СП2, бай *** дано да измоли от немците една фабрика за кибрит

35

Анонимен

преди 4 години

Наложи ли ви ЕС санкции и спря ли ви Южен поток и затвори ли реакторите на Байганистан. Купувате ли скъпи самолети за които дори нямате пилоти обучени, на това му се вика тежко робство и окупация от силния на деня, щото вече си зависим от всяка трохичка дето ще ти подхвърли. Не гледайте Русия гледайте си вашата разорана дюна.

34

Германия до 39

преди 4 години

Мерцедес и немският бизнес, който желае руски газ през СП2 не мислят така. А те са ЕС. Ти си само пореден номер, жител.