115

Ти да видиш..

преди 4 години

До ужас 51 Демокрацията на Запад си е добре , ама "демокрацията " на Исток нещо не им се получава.

114

Анонимен

преди 4 години

До Слава на РусияРусия е велика страна.руската пpocтотия е необятна :)

113

Анонимен

преди 4 години

До ВескоНие нали обяснихме подробно на всички как избухнаха цистерните в Хитринокво общо има Хитрино с аварирала руска атомна подводница бе ***? Аман от *** ***.

112

Анонимен

преди 4 години

До rusnakЧе после да има за холивудски смешен сценарий.всичко свързано с руснаци е смешно

111

Слава на Русия

преди 4 години

Русия е велика страна.другото е лъжа,лъжа,лъжа

110

Русия е изостанала

преди 4 години

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

109

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, защо когато има статия за руска военна техника, ти си винаги толкова активен в коментарите?И от подводници разбираш, и от самолети, изобщо от всичко.Няма как да си вещ по всичко"Казвал съм го и пак ще го кажа - ОРЪЖИЕТО ми е ХОБИПо професия съм ИТАко ме питаш за тези две неща насреща съмАко ме питаш за Музика, Изкуство и прочие сори нямам интерес мога само да кажа нещо дали ми харесва и толкова.

108

Анонимен

преди 4 години

Престанете с глупостите бе, един ядрен реактор е 1000МВ, реакторът на подводница е около 70МВ, а тази е била и малка, така че вероятно около 50. Няма как да се сравнява с Чернобил колкото и да се напъвате. Абсурд някакъв.

107

1

преди 4 години

Дали сами са се затворили в сектора с пожара или не са ги затворили другите в съседния сектор за да не загинат всичките не се знае.Спасявайки подводницата са се борили за собственото си спасение , а не както го докарват.

106

Напечено е!

преди 4 години

До вчера беше пожар в техни водиОбаче искаха разрешение от Норвегия за спасителна операция ?!Днес вече я ядрена аварияЛъжат та се късат както си им е обичай

105

Анонимен

преди 4 години

Боби, защо когато има статия за руска военна техника, ти си винаги толкова активен в коментарите?И от подводници разбираш, и от самолети, изобщо от всичко.Няма как да си вещ по всичко.

104

rusnak

преди 4 години

А какво се очаква? Да тръбят за секретен обект ли?? Че после да има за холивудски смешен сценарий.

103

???

преди 4 години

Възможно е да са изследвали база на извънземни

102

Боби

преди 4 години

"До БългаринДо 78: Бобчо, колко са загиналите при инцидентите? Знаеш, но мълчиш, жалък ***!"Знам а ти знаеш ли или не? Или само се заяждаш. Хайде Велики детективе извади малко нелицеприятна информация.

101

Боби

преди 4 години

До Само питамАко ползваш термина Фашист като еквивалента на ВРАГ разбирам какво искаш да кажеш но ако го ползваш в първоначалното му значение нещо много си се объркал.1. При разделяне на СССР това се прави по АДМИНИСТАТИВНО ДЕЛЕНИЕ - ФАКТ 2. Това довежда до ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТИ - ФАКТ3. Когато областите се отделят по етнически принцип НЕ МОЖЕ!!! - НО МОЖЕ ПО АДМИНСТРАТИВЕН4. Кой от следните конфликти не е ЕТНИЧЕСКИ - Молдова, Нагорни Карабах, Грузия, Украйна(КРИМ), Украйна(ЛНР/ДНР) ???

100

Анонимен

преди 4 години

поредната спекулация...Русия не е и длъжна да дава информация за свои секретни обекти

99

Antiidiot

преди 4 години

До Само питамНе си добре с главата

98

КК

преди 4 години

До Само питамИ аз така предлагам на всички защитници на съветския съюз. Да си ходят там като толкова им харесва. За какво само обясняват колко е лошо в Европа и тн. Нека идат да поработят в съюза да им дойде акъла.

97

Анонимен

преди 4 години

Ако американците имаха подводница, която слиза 3 пъти по-дълбоко от която и да е подводница на съперника и беше станало нещо в нея, дали щяха да изнесат пълна информация....Въобще като пишете такива простотии, малко поне мислете с тези кухи журналистически глави...

96

Българин

преди 4 години

До 78: Бобчо, колко са загиналите при инцидентите? Знаеш, но мълчиш, жалък ***!