175

Ivanov

преди 4 години

Достигнали до големи магазини mass murderers incl .black and Gray dead mass murderers са блокирани от биосферата и се виждат като обемни сенки под таваните.ПРи включване на радио увреждане или звуково увреждане примерно музика стават активни и атакуват жертвите в главите...У нас имаше подобно нападение преди години.Атакувани се лекуваха в големия басейн на Константин и Елена с чиста лечебна вода без хлор.Биосферата тогава се справи и блокира "убииците"/Gray dead mass murderers/ СИВА "ЧУМА"

174

JJIVanov geolog

преди 4 години

STOP RADIO TERROR .ДА се спре радио терора вкл в NPP магазини заводи и packhouses..Risk ot Black dead .Чрез обемно манипулирани радио предавания терористи увреждат тежко вътрешната биосфера на заводи магазини атомни централи.Срината защитна климатична охрана в заводи packhouses магазини обезпечава развитие на исключително опасни същества вкл МАСОВИ Убиици /mass murderers обсебват хора и се придвижват с тях до градовете и селата.атакуват гризачи в момента над милион са жертвите в радиус 100км

173

JJIvanov geolog

преди 4 години

провеждащи bad dead radio terror срещу Великобритания в момента са обсебени чрез *** от извънземни масови убиици.След молби за намаляване или спиране на радио терора платените престъпници провеждащи мръсни психотронни експерименти срещу Великобритания се подиграват на жертвите и усилват до дупка звука облъчващ обемно проникващо обсебващо заводите ..Вътре в обема са снимани видими същества от типа BLACK DEAD AND GRAY Dead Killers kak нападат работещи вкл Българи Румънци и поляци

172

JJIVanov geolog

преди 4 години

ТЕ още не са приключили със следствието.. У нас засякохем терор срещу АЕЦ в СССР още 1985 година есента. Направих тестове вкл в Украйна Румъния България и Москва. Засякох много странни същества проникнали в взривения реактор.Чак през 2018 година разбрах как проникват в сгради тези опасни престъпници. Попаднан на обсебени от масови убиици провеждащи bad dead radio terror срещу заводи в Великбритания.След 12 часов жесток звуков терор всички бяхме тежко увредени от опасни същества снимани над нас.

171

тя

преди 4 години

Еее, сега Русия ще им разкаже всичко , което ги интерсува - каква е подводницата , какво е правила с каква задача е била ,колко са моряците , които са оцелели и т н ДА ама НЕ !

170

Ястреб Манафлията

преди 4 години

Ех, колко са лоши тия руснаци, че прикриват секретна военна информация... пууу!

169

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че Чернобил гръмна ,а това е пожар ? Има разлика ,нали ?

168

Дик Марчинко

преди 4 години

До ReptileХайде де все чакаме "могучая и непобедимая" как щяла да помете "Кравария"Последно май едни "вагнеровци " се опитаха и ги изпариха хахахах

167

тошка

преди 4 години

Защо изобщо пуснаха информация за инцидента? На всички е ясно че подобен апарат стигащ до 6 км под вода се ползва да се изучава дъното. Но не в полза на природата а да се определят маршрутите на Посейдон и местата където е най-удачно да се заложат термоядрените заряди за 80-100 метрово цунами. А кабелите се режат с една котва през борда.

166

Анонимен

преди 4 години

Тази версия се потвърждава и от майката на един от загиналите моряци, която разказва, че те не са отворили шлюза, за да не пламне огъня из цялата подводница.Майката сигурно е била в съседния отсек и е наблюдавала борбата от близо.Некакъф хорър, некакъф хелл! Каква подводна драма драги зрители!Направо ми закапаха едри сълзи от умиление!

165

Анонимен

преди 4 години

*** добре са ги изплющяли, а :)Тръгнали жица да берат от дълбокото!

164

Анонимен

преди 4 години

До ЩирлицИмат подводници,затова се случват и аварии.случват се аварии не защото имат подводници, а защото руската пpoстотия е необятна! В основата и винаги стои "безаналогова" технология. Затова си гръмнаха Чернобил, гръмнаха си Курск, свалиха си Ил-а в Сирия, за малко не им потъна недоносача Кузя и т.н. и т.н.

163

Илия Варна

преди 4 години

*** журналисти, кой ще ви дава информация при секретна мисия?

162

Тттт

преди 4 години

Въй въй те пък гринготата като са започнали да разкриват едни инциденти и едни тайни...за инцидента с тяхния ядрен бомбардировач съобщават чак след 30г...натоварен с реални ядрени глави които при катастрофата на самолета едвам не се взривяват.

161

Дааа

преди 4 години

И парашутистите скочиха и се попиляха.Всяко нещо си има риска.А ми водачите на коли като карат като глупави как се избиват.Гледай си в *** не гледай другите.

160

Анонимен

преди 4 години

По важно е кой ще се смее последен. Господ забавя но не забравя.

159

Анонимен

преди 4 години

До ЩирлицНа остроумен ли се правиш русофилче?Спазвай траур и благоприличие.

158

Щирлиц

преди 4 години

Имат подводници,затова се случват и аварии.Ние НЯМАМЕ,но пък аварии дал Господ,230 са натъпкани в Народното събрание.

157

Анонимен

преди 4 години

с о р о с о и д била забранена дума тук, защо ли, ами може би той е собственика на това издание

156

Анонимен

преди 4 години

Поредната анти руска партенка на ***. На бедняка му трябва почва да се развива и да намира утеха в собствената му мизерия.