15

Петров

преди 4 години

Обешанията за "рая" бяха от двама американци - Ран и Ът, според които България за да е в рая трябва да не е повече от 4милиона и да се управлява директно от посолството на САЩ. И сме се запътили към американския рай, няма спор.

14

Анонимен

преди 4 години

"Кремъл все още не отговаря на въпроса, защо им е отнело толкова дълго време да направят изявлението си"При положение, че е експериментална подводница със секретен дизайн, е близко до акъла. Целта е първо да изтеглят съда преди да са пристигнали "лешояди".

13

Анонимен

преди 4 години

"Пожар в подводница" !!!Това прилича на "слънчасал шаран" !

12

хамство

преди 4 години

Просто или не уважават четящите или не са в състояние да измислят нещо разумно.

11

Анонимен

преди 4 години

Путин обеща на всички руснаци да ги изпрати в "Рая" !...явно е решил това да става поеденично, за да не се презори Св. Петър.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

10

Анонимен

преди 4 години

русия терористична държава

9

Анонимен

преди 4 години

ако трябва да сме точни има така наречените изолиращи противогази, автономни с кислороден патрон, точно за задимени помещения, друг е въпроса къде са били тези на борда...

8

Анонимен

преди 4 години

Журналисти искали да влизат в болница и да разпитват?!?!Защо не ги допуснаха в британската болница да разпитват "отровения" Скрипал?

7

Петров

преди 4 години

Ех, добри хора са руснацте, вместо през 2008 да стигнат Тбилиси и да обесят Саакашвили или през 2014 да стигнат Киев и да разстрелят Порошенко както направиха американците с Ирак, Либия, Сърбия, Панама, те само учтиво обясняват. И разни журналистчета се надъхват да ги "сравняват".

6

трети капитан

преди 4 години

Добре де, ако в хамериканска подводница има пожар какво ще направят ще покани вътре всички дори журналисти от Факти да снимат ли ?Га стана "демокрацията" и Горби ги разпищоли канят хамерикански военни на борда на най голямата подводница клас Тайфун.Ми на ония им изпопадали ченетата.На борда и е имало мини байсейн може и колкото две джакузита да е бил но е имало.А даваха филмчета за хамерикански -те не могат да се разминат по коридора и се обръщат с гръб към стените !!!

5

до 3

преди 4 години

като нямаш кислород с противогаз или не си заминаваш. Аман от балкански умници. По всяка вероятност точно липсата на кислород е спряло разпространението на пожара

4

Анонимен

преди 4 години

Руските поеводници - най-подводните подводници

3

se

преди 4 години

И Русия и другите държави имат какво да крият .Жалко за момчетата но това е риска за военната служба.Малко ли американци загинаха в Афганистан и Ирак.Борбата за владеене на света е от векове и тя ще продължава защото алчността е в основата на всичко.Жалко за пешките в тази голяма игра независимо от цвета им.

2

Анонимен

преди 4 години

Съгласен! И аз мисля, че от котелното е тръгнал пожара - останалите въглища и дърва са тръгнали да горят и са задушили бедните морячета, които по незнайни за мен причини са нямали противогази. С пещерно отношение към хората може да се прави само пещерна държава.

1

Шопа

преди 4 години

Некой неизгорел въглен е изпаднал и е станал пожаро.