57

РусенецЪ

преди 4 години

Борисов, преди месец или два, наложи се да пътувам рано. В 5:00 видях учителката ми от първи до четвърти клас. Знаеш ли къде я видях ??? Да рови в контейнера!!! Направих се че не съм я видял и се разревах като някакъв лигльо !!! От безсилие и обида се разревах! Не искам да кълна, не искам. Това, което ти пожелавам на теб и кликата около тебе ще го запазя в себе си !

56

Анонимен

преди 4 години

Погледнети си извлеченията от фондовете за ДЗПО в УПФ за 2018 год. От парите коите сте си внесли, са загубени повече от 50 % за годината !!! но ако попитате фондовете - ще ви отговорят, че са постигнали "отрицателна доходност" къде е надзора ? или да чакаме ново КТБ ?!

55

Ядосан

преди 4 години

Всеки ден някой се самоубива от немотия! Хора остават без жилищата си заради сметки за парно, което никога не са имали! Арестуваха бабичка, че откраднала храна за 10 лева! Баща във Враца се самозапали защото не може да нахрани децата си, а друг в Габрово си хвърли детето от мост защото няма пари да му купи дори хляб!!! Как само ми се гади от самодоволната усмвка му усмивка на този ... /няма гадна дума с която да го опиша!/. На фона на всички ФАКТИ !!!

54

Анонимен

преди 4 години

На този само данъци и пари са му в плешивата глава , а хората кучета ги яли

53

Запознат

преди 4 години

Бойко *** всеки ден се закриват болници и деца умират заради липса на лекарства! Как не е те е срам да говориш такива небивалици!

52

Анонимен

преди 4 години

Тестово 5G на НДК уби стотици гълъби за 1 ден.Борисов спешно нареди да се разчисти от умрелите гълъби за да не се навреди на ивеститорите които монтират новата мрежа. За това алармират зелените организации-Чисти Балкани и Зелена България.птиците са паднали буквално за 1 час работа на клетката.целия покрив на НДК е осеян с умрели птици///Те ви я (икономиката) на мутрата Борисов

51

Анонимен

преди 4 години

Цецо каза: Бойко да учи за асансьорен техник, ще ми трябва.

50

Анонимен

преди 4 години

Виновен е Борисов защото не е инсталирал обезопасяващи мрежи под виадуктите.

49

Барон Бо Тик Вун

преди 4 години

От небето Капе Мед и Масло, 700 000 000 лева липсват от БЕХ, малки деца биват самоубивани от родителите им в безизходица. Евро-парламента е наш, всичко е 6!

48

БАБА КУНА

преди 4 години

ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ГОВОРИ ГЛУПОСТИ! С НИСКИЯ СИ ИНТЕЛЕКТ ДАЖЕ И НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ДОКАРА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА !!!

47

аз

преди 4 години

Жалко за България....жалко за децата...

46

ХХХ

преди 4 години

И на въпроса защо не давате нормални детски на българските майки и пенсионери ? Борисов : И от къде да ги взема тия пари ? Пари просто няма ! ...............много си противоречи така манипулира глупавите хора, а в България те са мнозинство !

45

до Лъжец №1

преди 4 години

ТИ СИ ЛЪЖЕЦ 1 А НИЕ ЖЕНИТЕ ОТ ГЕРБ МУ ВЯРВАМЕ БЕЗСЪРДЕЧНО И С ЦЕЛИТЕ СИ СЪРЦА

44

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуГрешка, мой. В БГ няма избори. Това, че гласуват 10% от населението не са избори. Освен това, на политическия пазар се предлагат само стоки които не стават за нищо. Даже да искаш няма какво да си избереш. ББ е най безболезнения избор в момента. Не мисли, че народа е ***, просто яде каквото има. Ако някой не го проумява това или е по *** от ББ или е пълен ***.

43

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

До ГошуДа виждал съм да ровят по кофите и то най редовно, и не само в моя град. Ромите в момента живеят по добре от обикновенния Българин защото са обгрижвани от ГЕРБ. ГЕРБ води един масиран геноцид над Българите това са фактите.

42

фен на Бойко

преди 4 години

По добре да дойдат други на власт българите да мрязят и да плюят новите, защо Бойко да събира негативните енергии, Бойко е симпатяга, на мен ми харесва.

41

АМАН БРЕ

преди 4 години

СЪЩИТЕ НАГЛИ СТЪКМИСТИ провалиха НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ..ИМАхме десетки милиони ОВЦЕ.СТъкмистите даваха данни че били раждали над 3 агнета на овца.Две се изнасят и третото за БЪлгарския НАРОД ДА Е ЖИВ И ЗДРАВТЕЗИ ОБИГРАНИ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ СлЕД 10 11.1989 година ПАК СА НА ВЛАСТ..

40

АМАН ОТ БОРИСОВ

преди 4 години

ЗА БОРИСОВ ДОБРЕ РАБОТИ СТЪКМИСТИКАТА.Внушават на Борисов че сме СУПЕР СТАР и че НАП ЩЕ ОГРАБИ ПОНЕ 24 000 000 000 от народа предимно от пенсионерите получаващи 100 Euro mountly и хоп Вкарват ЗА ограбване през РАЗХОДНАТА ЧАСТ НА БЮДЖЕТА НАД 24 000 000 000 Смело ХАРЧИ БОРИСОВ НЕ МУ ПУКА

39

Анонимен

преди 4 години

Мизерията ще продължи още десетилетия и може би и повече, заплатите няма да се вдигат, и животът ще става все по тежък. Това не зависи от ГЕРБ или БСП, или Русия или САЩ, или ЕС и НАТО. Това е добре за българите, за развитието, кагато след 100-200-500 години народът узрее, ще се появят истинскит управници.

38

Анонимен

преди 4 години

Абе нещо тая година не е добре изобщо икономиката. Уж върви привидно обаче на печалби не е така. Има голям спад и не знам откъде идва. Но масово се усеща слаба работа.