77

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЛЯТО Е гн БОРИСОВ СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ СЛАГАЙТЕ СИ ШАПКА.

76

Хитреца Борисов

преди 4 години

Отчита ръст на икономиката спрямо абсолютния оборот (БВП) без да приспада инфлацията.Реален ръст на икомиката НЯМА от почти 10 години! Даже на практика в момента има лек спад на покупателанта способност. Сега наесен като вдигнат тока тази тенденция ще се задълбочи.По същите методи отчитат и безработицата. Казват няма безрабтни. Има "само" едни 1-2 милиона мадежи дето не си търсят работа...

75

Анонимен

преди 4 години

Като сме толкова добре защо хората не гласуват!?

74

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха! Бойко учел за асансьорен техник по заповед на Цецо. Все пак ще има някакво образование.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Ивайло Свинаря всъщност е бил много умен и начетен човек. Византия е треперела от Ивайло той не е свинар по професия ако това си мислиш, просто е бил роден в годината на Свинята по старобългарският календар. Не го сравнявай с еднокнижника.

72

мак

преди 4 години

Стабилност това не са само цифри и цифрички натъкмени в полза на управляващите. Като стоиш на студено зиме или се чудиш, лекарства или дреха да купиш, това какво е. Този ... няма представа от реалния живот, за него и приближените, със стабилни огромни доходи, апартаменти и т.н. недоимъкът е абстрактно понятие.

71

Възмутен

преди 4 години

-Какви факти бе *** , задлъжнихте и правнуците ни с кредити , но това са нашите правнуци , нали , щот вашите със сигурност няма да са в БЪЛГАРИЯ ! СЪД И КОНФИСКАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 89-та година до сега

70

Пълен нонсенс

преди 4 години

Хем хазната пълна, хем за нищо (освен за крадене) пАре нЕма!?Но вижте как другарят борисоф мълчи като комунист на разпит, че ще трябва да върне на ЕС едни 160 милиона евро за "оградата" на границата с Турция!?Между другото, бсп и Възраждане от две години по закона за достъп до информация напразно се опитват да разкрият колко са глобите, наложени от ЕС на България - защото има сериозни подозрения, че са колкото получените евросубсидии!?

69

Запознат

преди 4 години

Дано е скоро момента когато българина му писва и занулява всичко !

68

Анонимен

преди 4 години

Зависи коя икономика, икономиката на депутатите процъфтява, заплатите им скачат, но икономиката на народа се влошава защото по-високите заплати на върхушката трябва да се плащат от народа.

67

БГ УМИРА

преди 4 години

НАРОДА КОЛКО ПРАВИЛНО ГО НАРЕЧЕ БОЙКО ***,А ПАРТИЯТА МУ ГРОБ.

66

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Икономика ?!Силно казано !По-скоро смехономика на колониална бананова държава крепяща се на парите, които пращат емигрантите на своите близки.

65

Анонимен

преди 4 години

Уволнени неудобни журналисти, цензура върху медиите, купени избори, цензура дори върху учебниците по история, обезлюдяване на провинцията, безработни българи които се връщат изгонени от Англия заради брекзита и др. Фактите говорят за фашистко-натовска колония и диктатура на ЕС и НАТО в България.

64

ГЕРБ са гадове до 70

преди 4 години

От кога казването на истина е плюене и не е задължително да си комунист за да мразиш ГЕРБ. ГЕРБ бавно и методично унищожава Българина.

63

Милко

преди 4 години

Страхлив народ, чиято история почива на митове и предания за "сила и храброст"! 900 години в робства! Неспособен народ да се самоуправлява. Само хленчи и НЕ прави нищо!

62

Анонимен

преди 4 години

Червените *** затова им плащат, да плюят Борисов. Може и да имат някакво основание , ако такава проста , злобна и крадлива жена не им беше шеф на БСП . При това положение г-н Борисов е божие създание и ще направи от България велика и просперираща Държава , въпреки злобата на Българоубийците от БКП.БСП .

61

Анонимен

преди 4 години

Той така обещаваше и за 2019 г. и нищо не виждаме освен инфлация на цени и вдигане на данъци и такси и нов външен дълг за самолети също вдигане на акцизи, ДДС, здравен и т.н.

60

Анонимен

преди 4 години

ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТОЗИ ПОЛУГРАМОТЕН МУТРОТАПИР И ВЕРЕН ЛАКЕЙ И СЛУГА НА ЦИОН-БОЙКО БОРИСОВ МАСОВО ХОРА УМИРАТ ОТ ГЛАД,МИЗЕРИЯ И ЛИПСА НА ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА,НО ПО СТРАШНОТО Е,ЧЕ ОСВЕН ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ЖЕРТВИ НА РЕЖИМА НА ТИКВАТА МНОГО ХОРА ПОСЯГАТ НА ЖИВОТА СИ КАТО СЕ САМОЗАПАЛВАТ И САМОУБИВАТ И НА ТОВА ТОЗИ НАГЪЛ БАНКЯНСКИ П Р И М А Т МУ ВИКА (СТАБИЛНОСТ) И (ДОБРА) ИКОНОМИКА

59

Професор

преди 4 години

Страната е в мощен подем под мъдрото ръководство на нашия лидер Генерал Борисов!

58

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-напред сме според ГЕРБ, толкова по-малко лампи светят по блоковете. Да не забравите да пратите от компотите на децата си по света, докато гледате самодоволния Борисов по новините довечера.